Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Az elmúlt órában
 2. Ma
 3. Tisztelt Fórum! Érdeklődnék,hogy igaz-e az,hogy a Huawei mobiloknak nem lesz android rendszerük?Nekem Mate 20 pro android 9 van.Mert azt olvastam hogy,hogy nem lesz elérhető a google play,gmail,youtube app,meg sok más amit android rendszerre készitenek.Igy megkell elégednünk a huawei által kinált lehetőségekkel.Ez nem lenne jó.Szeretnék majd uj Huaweit is venni.Igy tehát az android 9 utáni android frissitést sem kapjuk meg?Illetve,ha jövőre kijön egy ujabb Huawei tipus,azon nem lesz android rendszer?Szóval jövőre,amikor igénylhetek uj készüléket,akkor nem vehetem meg a legujabb huaweit,mert nem lesz rajta google play gmail youtube,google maps..stb?viber messenger,sykpe lesz,Vagy hogyan van ez,Lehet ezekről valamit tudni? Köszönöm előre is a válaszokat!
 4. azt még senki nem kérdezte emg hogy a vpn milyen szolgáltatónál van vagy a VPN dns rendsen be van e konfigurálva. Vagy hogy mikor van interneted akkor is használsz VPN-t?
 5. legegyszerübb ha a csomagod alatt megnézed hogy milyen apn el kell használni a szolgáltatást illetve betelefonálsz és megkérdezed az a tuti., ha más telefonon van mobilnet azon a helyen akkor nem a térerő a hiba.
 6. hát pedig a telefon vonal szakadozik ott már oylan hiba van amit be kéne jelenteni a t nek. a 200 Mbit es net mellett a telefonnak tökéletesen kell működni akkor is ha letöltésekkel terheled a hálózatot. Egy iylan bejelentés ingyenes.
 7. Nekem 150-es csomaggal nincs gond, még mobilon is 140-et mérek 5 GHz-en. A speedtest.net mérései sokszor nem mérvadó, mert tele van reklámmal, ami lassítja az weboldalt, ezáltal az eredmény se lesz valami fényes. Limitálás otthoni előfizetés esetén tudtommal nincs, csak mobilnetnél.
 8. Érdekes, szerencsére nekem az utóbbi nem jelentkezett. Most, ahogy elnézem, elég korrekt sebességeket kapok, úgy néz ki, hogy a speedtest webes felületével gondok vannak, mert végignéztem egy raklapnyi sebességmérő oldalt, és korrektebb sebességeket sikerült elérnem. Próbáltad a Chrome böngésző speedtest bővítményét? Nagyjából az adta a legpontosabb adatokat megítélésem szerint.
 9. Tegnap
 10. Üdvözlet! Nekem is ugyanez az 1000/1000 csomag van, a feltöltési sebesség 200 megabit/s alatt van jó pár napja észleltem előtte 900/900 körüli értékek voltak mérhetőek. Semmi megszokottól eltérőt nem tettem. A telefon vonal is szakadozik, akkor mikor a neten adatforgalom zajlik és a telefon is párhuzamosan van használva.
 11. Szia @Timea, Valószínűleg hiba van nálad. Milyen technológián megy a net? Réz, koax, optika? Milyen elosztód van? @Róbert [Budapest] Remélem minél hamarabb megoldódik a probléma. Viszont kívánom, legyen kellemes hétvégét!
 12. Kedves @Timea! Köszönöm a hozzászólást, bár én a saját bejegyzésemet nem egy panaszlevélként tartottam számon. Ennek ellenére nagyra értékelem, hogy megosztotta e információt, továbbá kérem, saját egészsége érdekében látogassa meg ezt az oldalt. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kedves @abit! Köszönöm a válaszát, sokat segített a telefonszámmal. Tüstént fel is keresem őket. Remélem tudnak segíteni előbb-utóbb. A kábelek kifogástalanul vannak bekötve, nem hinném, hogy ez lenne a probléma, de majd kiderül. További kellemes hétvégét!
 13. Sajnos így tényleg sanszos a negatív válasz, de azért reméljük a legjobbakat!
 14. Utolsó hét
 15. Én sem vagyok a telekommal megelégedve.Ebben a pillanatban is annak ellenere hogy bevan kötve a házba a gyors net,most is a saját mobil netemet hasznalom ami nem telekom.egy kis eső és már nincs internet.de eső se kell hozzá anélkül is csak úgy egyszerűen nem megy a net.még egy kommentet sem tud betölteni tiszta vicc az egész .gyorsnak se mondhato ahhoz képest meg elég drága amiket tud.valoszinu én megfogok válni tole,mert ehhez nincs idegrendszerem.
 16. Szia @Róbert [Budapest], Mindenképp jelentsd be a hibát a 1414-es számon, vagy a Telekom Chat-en. Ott hibajegyet vesznek fel, és kivizsgálják a hiba okát. De előtte még indítsd újra a digitális elosztód, valamint győződj meg róla, hogy minden kábel helyesen csatlakozik a HGW-hez/ONT-hez.
 17. Üdv! 1000/1000-es előfizetésem van, eddig tökéletesen meg voltam elégedve a szolgáltatással, speedtest.net-en mérve, különböző, közeli szervereken eddig stabilan hozta a minimun 800/700-at. Egészen a mai napig. Az utóbbi napokban masszív adatmentésbe kezdtem, értve ezalatt azt, hogy napi 50-100 gigát töltöttem fel megára/VPS-re. Általában nem szokásom ennyit (max napi 5-10 giga), de most szükség volt rá. Ma is próbálkoztam a feltöltéssel, és érezhetően lassabb lett a feltöltési sebesség. Irány a speedtest, és kiderült, hogy az istenért sem akar 160 felé menni a sebesség. Előfordulhat, hogy célzatosan van limitálva a feltöltési sebességem? Vagy ha nem, mégis mi lehet a gond, hogy a feltöltési sebességem ennyire szokatlan mértékben alacsony?
 18. Tiszteletem/Helló! Az utóbbi pár hónapban észleltem, hogy az (otthoni) interent 1-2 óránként megszakad (minden nap), majd 10 perc múlva visszaérkezik jóval lassabb formában. Majd egy negyed óra múlva ismént a régi. 2019 áprilisa előtt ezzel a problémával egyátalán nem találkoztam, de manapság sajnos rendszeressé vált. Nem vagyok tisztában, hogy ez a szerver vagy saját háztartásunk hibájából fakad, de minden esetre nagyon zavaró tud lenni. Valakinek előfordul hasonló fajta hiba? Mik a megfelelő teendők egy ilyen fajta probléma megoldására? A válasz(oka)t előre is köszönöm és kellemes hétvégét mindenkinek. : )
 19. Kiderült, hogy nem konkrétan a port forwarding-gal van baj, hanem azzal, hogy az Apache-t futtató gép le van véve a bondingról, így csak a kábeles netet használja, ezért más a public IP-címe, mint amit a a HGW a DDNS-nek továbbít. Mivel az adott gépen a gyorsító opció adatkorlátjához képest nagy az adatforgalom (és nem szeretném, hogy ez használja el az extra sávszélességet - bár olvastam olyasmit, hogy ezt a keretet nem veszik olyan szigorúan, erről mit lehet tudni?) nem szeretném levenni a bonding kivételek listájáról. Van arra valamilyen megoldás, hogy a HGW a szervert futtató gép IP-címét adja át a DDNS-nek?
 20. Üdv! Apache http szerverhez szeretném kinyitni a 80-as portot, szerintem a HGW-n mindent beállítottam. Olvasgattam hasonló témájú fórumokat, ezeknél általában az a megoldás, hogy belső hálózatról localhostot, külsőről pedig a public IP-t kell megadni a csatlakozáshoz, de nekem külső hálózatról sem engedi a csatlakozást. Helyi hálózatról, a private IP-vel rendben működik. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma? Csatolok néhány képet a HGW beállításairól:
 21. Szia @Démon, Ez esetben nem sok reményt látok, hogy hozzátok is behúzzák a kábelt. Jártak páran így, egyik utcába behúzták, a másikba pedig nem. Azzal, amit már @szaboadam is említett, érdemes megpróbálkozni, írj nekik még egyszer az űrlapon, hátha ott kapsz valami pozitív választ is. Szurkolok, hogy sikerüljön.
 22. Köszönöm a gyors választ.A leveledre válaszolva értesítést nem kaptunk a szolgáltatól sem pedig a helyi önkormányzattól sem. Az értesítés annyi volt hogy mindekinek postával dobadtak be egy szóró lapot hogy mikortól lehet menni a kitelepitett ügyfélszolgálaton ügyet intézni. A hálózat kiépítés tölünk kb 250-300 méterre abba maradt. Itt van az utolsó fa oszlop amire az optikai kábelt kihúzták és ennek az utcának a további folytatásán sem történt meg a kiépítés.Ez út ami utcánk előtt kanyarodva foytatodik a következő utcáig aminek a végén lévő oszlopon ott van az optika szintén. Az ügyfél szolgáltos hölgytől kapott információ hogy a bővítés befejeződőt pedig e-mailt írt ezzel kapcsolatosan a központnak és ezt a választ kapta vissza hogy végeztek. Az első válasz hogy nem találnak minket a Google térképen ami valós mivel a mi utca nevünk is a mellettünk levő utca nevét kapta meg a térképen. Ezért hölgy részére átküldtem a önkormányzati honlapról letöltött építési terület fejlesztési térképet amin rajta vagyunk amit továbbított az illetékeseknek. Ezért is gondolkodom hogy hogyan tovább.Az űrlapot kitöltöm de nagyon kíváncsi leszek a válasszukra.
 23. Üdv a fórumon, @Démon! Jól értem, hogy a hálózatkiépítés megtörtént az oszlopokon csak a házakhoz nem ért még el a vezeték? Ezesetben nem tartom valószínűnek, hogy "kihagynának" benneteket a fejlesztésből, különösen akkor, ha erről a hálózatfejlesztésről előzetesen értesítettek is. Fontos megjegyezni, hogy egy új hálózat kiépítése után szükség van arra, hogy annak használatára a szolgáltató engedélyt kapjon. A használati engedélyt tudomásom szerint az NMHH adja ki, az, hogy ez mikor történik meg nem a szolgáltatón múlik. Az új hálózat csak ezután használható. Azt tanácsolom, hogy ezen az űrlapon keresztül írj üzenetet a problémáddal kapcsolatosan, így közvetlenül az illetékes területi mérnökséghez kerül majd a kérdésed. Ők biztosan pontos információval tudnak szolgálni.
 24. Szia @Ferenc1233, Valószínűleg rendszerhiba lehet. Frissítsd az oldalt, próbáld meg másik böngészővel.
 25. Sziasztok. Az egyeztetést a tavaly regisztrált okmányokkal tudom csak elintézni ?! Tavaly személyivel regisztráltam idén pedig útlevéllel vagy magyar vezetői engedéllyel akarom megoldani. Mivel a személyim lejárt.Amikor otthon vagyok akkor se biztos hogy időben megjönne az okmány stb ideiglenessel meg tutifix nem lehet egyeztetni. Mindent jól írok be.Nem budapesten születtem így "08"-as hiba sem áll fent azt se ronthatom el.
 26. Tisztelt Szolgáltató! Egy észrevételemre szeretnék választ kapni.A hálózat kiépítés állítólagosan befejeződött a településünkön Sárszentmihályon amit kedves kollégájuktól kapott információt meg kaptam ezzel kapcsolatban.Az utolsó oszlop amin a telepítés megtörtént nem sok távolságra van tőlünk idáig nem sikerült kiépíteni a rendszert nagyon sajnálják de ez van így jártunk kaptuk választ.Az előttünk lakó négy család illetve velünk együtt öt családdal akkor kérdezem mi lesz? A mi utcánkba az építkezés meg kezdésekor kiépítettük a rendszert új villamos hálózattal és ezek után ennyi a választ kapunk az ügyfélszolgálaton. A kérdésem az lenne valójában az lenne,hogy a meg hirdetett hálózat kiépítés és minden családban el juttatni a szolgáltatást akkor csak egy reklám fogás szolgáltató részéről,vagy mit kellene tennem hogy ez megtörténjen.Kivel kellene a kapcsolatot fel vennem a szolgáltatónál hogy ez megvalósulhasson?
 27. Ezen alkalmazás a mindennapok bevásárlásaiban segíti a felhasználót. Az app arra épít, hogy a telefon mindig kéznél van, ezért mindig egy helyen lesznek láthatók a megvásárolandó termékek. Innen tölthető le: Android iOS Hogyan használjuk? Az alkalmazásban létre lehet hozni különböző bevásárlólistákat, amiket meg tudunk osztani a családtagokkal, barátokkal stb. és jelölhetjük, hogy mi az, ami megvásárlásra került, illetve mi az, ami még nem. Ezáltal a bevásárlás sokkal rendszerezettebbé válhat, ami megkönnyíti mindennapjainkat. Hasznos lehet azok számára, akik osztoznak egy albérleten, de akár nagyobb családok számára is, hiszen mindenki látja a listát, és nem kell fejben tartani. Nagyban megkönnyíti például egy házibuli előkészületeit, hiszen nem kell együtt menni bevásárolni, hanem mindenki tudja úgy intézni, ahogy a szabadideje engedi. Az adott listához hozzá tudjuk rendelni az összes részvevőt, és mindenki látja, hogy mi az, amire még szükség van az önfeledt szórakozáshoz.
 28. Bizonyára megtörtént már velünk, akár egyetemi tanulmányaink során, hogy egy matematikai feladat nagy fejtörést okozott, és nem tudtuk egyedül megoldani. Ebben nyújt segítséget a Photomath: elég lefotóznunk a feladatot, és az app megoldja a műveletet. A megoldást lépésenként levezetve is megnézhetjük, ezáltal tanulásra is nagyszerűen alkalmas. Innen tölthető le: Android iOS Hogyan használjuk? A Google Play-ről, vagy App Store-ról letöltve szerezhetjük meg az alkalmazást. Be is jelentkezhetünk, így elmenthetjük kedvenc feladatainkat és elérhetjük ezeket bármilyen másik eszközön. Az első indításkor, egy rövid bemutatón keresztül megismerhetjük az app használatának lépéseit. A használathoz engedélyeznünk kell az appnak a hozzáférést a kamerához. A használathoz elég lefotóznunk a feladatot és a megoldást szinte azonnal megkapjuk. Ha kíváncsiak vagyunk a levezetésre, azt is megnézhetjük: lépésről lépésre megmutatja az app, hogy hogyan kell számolnunk. Ha valamiért nem tudjuk lefotózni a feladatot, akkor a fenti menüből kiválasztva be is gépelhetjük. Megoldott feladatainkat meg is oszthatjuk ismerőseinkkel a közösségi oldalakon.
 29. Ezzel az alkalmazással önkéntesek segíthetnek vak, illetve gyengénlátó társaiknak, azért, hogy minél függetlenebb életet élhessenek. Innen tölthető le: Android iOS Hogyan használjuk? Letöltés után csak el kell fogadni a felhasználási feltételeket, majd kiválasztani, hogy a felhasználó látássérült vagy látó önkéntes. Ezután egy Facebookos vagy e-mailes regisztráció szükséges, illetve a nyelv kiválasztása. A vakok és gyengénlátók számára számos szituáció adódik, amikor segítségre lehet szükségük, például egy bevásárlás során. Ekkor egy élő videóhíváson keresztül az önkéntesek segítenek megoldani a problémát. A látó felhasználók csupán egy alkalmazás segítségével önkénteskedhetnek, segíthetnek vak, illetve gyengénlátó társaiknak a mindennapi problémáikban.
 1. További aktivitások betöltése