Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Tegnap
 3. Szia! Én az "ArGoSoft Mail Server Professional With IMap"-ot használom a saját gépen, nekem müködik, mert be van állítva a másodlagos SMTP port "Use Secondary SMTP Port" az alapértelmezett 587--re. Perszer ahhoz hogy ez müködjön, a távoli Mail szervernek nem csak a 25-ős SMTP portot, hanem az 587-es SMTP portot is tudni kell fogania, aza kell hogy támogassa és akkor minden müködök rendesen. Saját gépen a levelező programnak a 25-ös SMTP portoto kell megandi, és az "ArGoSoft Mail Server Professional With IMap" lekezeli, ha nem tud a 25 SMTP porton kommunikálni a távoli SMTP szerverrel, akkor az 587-es SMTP porton küldi ki az adatokat. A képernyő mentéseket csatolom.
 4. Utolsó hét
 5. kábelnet

  Na ez az, nem számítok semmi jóra
 6. kábelnet

  Turán 3.0 CMTS van jelenleg.
 7. kábelnet

  Sajnos itt Turán még az 500as se volt... Sztem az 1000 se lesz. Igen a cikket olvastam, de kétlem, hogy 3.1 es lesz itt a kábelhálózat.
 8. kábelnet

  @Atesz Talán majd az 1000-es 🙂
 9. Ez a téma úgy látom örökzöld. Szerintem meg kellene szórni a telekomot hibabejelentésekkel mert úgy látom szarnak bele a témába és mindenféle ***** jogi kifogásokkal jönnek, hogy miért nem lehet a közszolgálati csatornák kivételével képernyőtükrözés mellett átvinni a hangot. Hozzá teszem, notebookkal tökéletesen működik (wifin, kábellel mindenhogy) hanggal a második vagy harmadik megjelenítő is, tévé vagy kivetítő, tökmindegy. És persze mobilról működik a fullos átvitel a HBOGO a Netflix, az Amazon Prime és a Youtube esetében is, hogy csak a legkisebbeket említsem. Csak ez a TVGO nem tud megbirkózni a "jogi" környezettel. Hát ez van. Azért elég röhejes amikor mondjuk Samsung S10e + DEX képernyő mellett nem bírom nézni csak a közszolgálatinak hazudott szutyok kanálisokat. Az meg már tényleg nem magyarázható semmilyen jogi környezettel, hogy ha tegyük fel ugyanaz a film megy "közszolgálatin" meg akárhol máshol akkor az egyiknek van hangja a másik meg néma.
 10. Köszi!
 11. Hello @Kàroly éva, Telekom appban vagy a Té honlapján. részletek itt pl.
 12. A tűzfal emiatt le van tiltva és így sem működik
 13. Sajnos ezt így fórumon keresztül nehéz lenne megmondani. Egy biztos, hogy rajtad kívül más ilyen problémával még nem jelentkezett, ha ez szoftveresen így lenne, ahogy írod, akkor az emberek zsákszámra jönnének hasonló esetekről panaszkodni, ide is, Facebookra is... Ellenőrizd a géped tűzfalát, vírusírtókat elsőkörben.
 14. Akkor mi ennek a jelenségnek az oka nem lehet hogy a kihasználás miatt a routerem letiltja F@st 5655v2 AC routerem van nem csinálhat ilyet?
 15. Biztos hogy a Telekomtól nem foglalkoznak ilyen tiltogatással. Ha azt akarnák, akkor betennének NAT-ba aztán semmi nem jönne be, semelyik porton.
 16. Igen egy LG tévéről van szó
 17. Elképzelhető hogy a telekom letiltja a portjaimat mert én használtam egy UDP 9987es portot 2 hét múlva nem működött át állítottam 25555re de 4nap után megint letiltották most találtam egyet ami nyitható 49000 körül elképzelhető hogy a routerünk tiltogatja ezeket? ha igen hogy kapcsolatom ki? vagy a telekom monitorozza és tiltja le ha az utóbbi lehet velük beszélni hogy ne csinálják?
 18. Hello @best01, ha a Té által jelenleg forgalmazott márkák valamelyike, akkor én a helyedben megpróbálnám chaten (nem sok esély van rá, ha új jön, ők is az árlistából tudják meg). ha más márka, akkor teljesen zsákbamacska
 19. Igen igen azt en is tudom de itt forumon valamelyik posztban elmitettek hogy azok csak WIFI antennakent funcionalnak.
 20. Sziasztok! Szeretnék venni egy tv-t amit jelenleg a Telekom nem forgalmaz. Hol érdeklődjek, hogy ezt a bizonyos típust fogják e majd forgalmazni? Vagy keressek más forrást. Előre is köszönöm a válaszokat
 21. Sziasztok, Pár napja nem működik a TV GO szolgáltatás az otthoni hálózatomon. Nem rémlik, hogy bármit elállítottam volna ez időben, mert nem igazán értek hozzá. Egyedül a Wifi extender-rel babráltam de simán VPS-el csatlakoztattam a hálózatra újra. Mikor bejelentkezem a TV GO-ba a fiókommal ezt írja ki: "A művelet átmeneti technikai probléma miatt nem sikerült. Kérjük próbáld meg újra" Ettől függetlenül be léptet a fiókomba. De mikor meg szeretnék nyitni egy TV adást ezt a hibaüzenetet dobja ki: "Úgy tűnik, VPN vagy proxy használatával csatlakozol, ezért a tartalom lejátszása nem engedélyezett." Tudok olvasni és értelmezni is , tehát a hiba az én hálózatomban van de nem tudom mi állítódhatott el, vagy mit állíthattam el a tudtomon kívül, mert eddig működött frankón. Attól függetlenül, hogy közvetlenül a router-re csatlakozok Wifi-n vagy az extenderen keresztül egyik formában sem működik, sem telefonról sem számítógépről. LAN-on csak a TV box csatlakozik, minden más Wifi-n. Mobilneten megy a szolgáltatás gond nélkül. Kérlek titeket, ha valaki tud segíteni az türelemmel tegye és szájbarágósan Köszönöm a megértést és a segítséget előre is.
 22. Sziasztok, Egy Huawei HA35-11 routeren szeretnék L2TP VPN forward-ot beállítani, de nem sikerül. Mögötte egy Windows Server 2019 Remote Access látja el a VPN szerver feladatát. PPTP sikeresen csatlakozik, de az L2TP nem megy. Csatoltam a képet, amiket megpróbáltam beállítani. A probléma szerintem az ESP protokollal lesz, amit én manuálisan tudtam csak felvenni (UDP/TCP 50 beállítással). Valaki járt már hasonlóan? Van erre megoldás? Köszönöm!
 23. A Huawei HA35 elosztó hátoldalán van egy műanyag takaró, az alatt található a külső antenna csatlakozója, ha jól emlékszem SMA típusú.
 24. Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy van egy huawei HA35 routerem, mivel ez egy DSL-LTE bonding-al hoz létre kapcsolatot az LTE jel erősség nem a legjobb (36-38 között mozog azaz 1-es vagy 2-es a harom indikátorból) a házban (családi kertes) mivel a padlás és plafon között speckó szigetelés van, megpróbáltam hogy padláson helyezem el ezt a csodát de érdekes módon a szokásos 60-70 mbps-ről le esett ilyen 1-2 mbps-re, rohadt meleg van a padláson arra gyanakszom hogy egyszerűen túlmelegszik. Másik, mivel belső antenna van benne így hiába szerelnék fel külső antennát nem tudom hova "szépen szakszerűen" rákötni, ezért gondoltam hogy megbontom a router házát és beépített antenna helyére fogom rámókolni a külső antenna beérkező kábelét.
 25. kábelnet

  Az 500 as net eléggé eltűnt. Jó pár városban van, nálam még nincs... leálltak a fejlesztéssel vagy csak a magas sávszél igényű városok ki maradnak
 26. Jó napot szeretném a szàmlàmat be fizetni onlàj hogyan tudom. Vagy ha töltök pénzt a telefon szàmra bele vinyak a tartozàsba?
 27. Telekom oldalán ugrik fel néha, de a tinyurl.com/telekomchat oldalon is eléred őket.
 28. Korábban
 29. @[tamkov] Mobil esetén egészen más frekvenciákról van szó. Azzal sokkal nagyobb terepet lehet lefedni. Persze azt sem olcsó mulatság kiépíteni és több év kellett hozzá, mire mostnára a legtöbb helyen elfogadható 4G van. 2012-ben indult be a 4G de 2017 volt már mire hozzánk is eljutott, ez majdnem 5év volt, egy kevés helyen pedig még most sincs.
 1. További aktivitások betöltése