Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Hello @Bebtó Krisztián, nem ismerem a hátteret (mennyi ideje vetted, mi a hiba és mi okozta azt, mennyire vágja haza a telefont, ilyenek), viszont kábé azok vannak, amiket az urak előttem leírtak itthon kellék- és termékszavatosság van, valamint jótállás. ezek az érvényességi időben és a bizonyítási kötelezettségben térnek el (szó nincs arról, hogy csak a javítási ár egy részét fedeznék, ilyen legfeljebb jótállásnál lehet, de ott is csak akkor, ha erre külön gyártói vagy forgalmazói szerződés van, amit a vásárlásnál megkaptál) ekkora javítási költségnél ennél a telónál én nem gondolkodnék javításon, jobban jársz az újjal új vásárlásnál ha megvan a kiszemelt, akkor érdemes a tesztleírás mellett a vásárlói véleményeket is csekkolni a neten. ha sok van belőlük, akkor a "szuper" és "vacak" bejegyzések aránya mutatja, a csilivili adatok, tudás, képességek mellett kábé mire számíthatsz a használat során (ezek mellett vagy ezek ellenére is lyukra futhatsz persze, nekem pl. van egy cimbim, aki kéthavonta cserélgeti a telókat, mert nála mindegyik elromlik. tőle már kétszer vettem rossz telót, ami nálam érdekes módon azonnal megjavult. ezt csak azért, hogy egyértelmű legyen, nem szentírás amit a véleményeknél látsz)
 3. Nagyon köszönöm!
 4. Megkaptam a választ, Auróra lesz
 5. Bocsi @Comic, a 128-assal néztem be, a 256-osból valóban van a másikféle is viszont az általad írt cikkszám alapján ügyfélként passz (arra tippelek, hogy Auróra, de ez csak tipp). rákérdezek a Tés kontaktomnál, hátha. ha ez valami egyenkód, így nem sikerül, de pontosat szeretnél, akkor kérdezd majd meg a Té chaten, ott elvileg látják a részleteket (keress rá a telóra, maradj az oldalon, és rövidesen megjelenik)
 6. Tegnap
 7. vdsl

  Üdv @PROMETHEUS Nem sokáig marad Ha kéred, hogy átrakjanak, akkor átraknak. Csomagot kell váltani.
 8. vdsl

  Sziasztok a lépcsőházunkba beledt vezetve az optika. A kérdésem az lenne hogy a VDSL2 meddig lesz fent tartva az optika mellet a lakótelepen? Meghogy a jelenlegi ügyfeleket automatikusan átrakják optikára vagy csak ha 30megás net csomagnál nagyobra vált és csak akkor.
 9. 64 bites verzió

  Köszönöm btz.
 10. 64 bites verzió

  Tudok, de mást nem tudna mondani, mint amit én ide leírtam. Sajnálatos, de fejleszteni kéne, mert 64 bites plugin nincs. Na meg Linuxra sincs.
 11. 64 bites verzió

  Egyetértek, a TELEKOM-nak kötelessége lenne megoldani, mert nem engem érint egyedül, hanem sok-sok mac használót. Tudsz olyan "illetékes elvtársat" akinek ezt a kérdést fel lehetne tenni? Mert a 1414-re telefonálni, vagy az "Írjon nekünk" a honlapon annyi, mint halottnak a csók...
 12. 64 bites verzió

  Hogy magára a kérdésre is mondjak valamit: Feleteszel valamilyen virtual boxot és az alatt futtatsz egy 32 bites Windowst, azon meg a TVGO-t. Jobbat sajnos nem tudok. Esetleg használj más oprendszert, ami még támogatja a 32 bites cuccokat. Sajnos csak ilyen kompromisszumos megoldások jutnak eszembe.
 13. 64 bites verzió

  Azt írtam, hogy a Telekom megoldhatná, hogy ez az egész, mindenféle kiegészítő telepítése nélkül működhessen.
 14. 64 bites verzió

  Köszönöm btz. Ne haragudj, de sajnos nem értem amit írsz. A kérdés továbbra is változatlan: 1. 2019.október 7 előtti Mojave, High Sierra stb. op. rendszerek alatt működtek a 32 bites playerek így a TELEKOM TVGO Quick Playere is. 2.2019.október 7. megérkezett a Catalina op. rendszer, amely csak 64 bites alkalmazásokkal megy, így a 32 bites TELEKOM nem megy! A kérdésem változatlan: hogy nézhető a telekom a macOS Catalina alatt? Köszönök a segytséget. Ha valaki tudja árulja el...
 15. Nos megoldódott: Egy értő technikus kiszállván, kicserélte a beltérit, és töröltette a lock-ot amit távjavítás címén kaptam és nem rosál be peace
 16. Utolsó hét
 17. Az illegális kódkártya az, amikor van egy illegállis kódkártyád. A tisztázás érdekében, azt írtam, hogy veszek egy sima programozatlan kártyát, és az felprogramozom, ebben semmi illegális nincs. Ha ez nem tetszik, akkor oldják meg hogy ne lehetssen használni. Mondjuk az Androidnál ezt nehez fogják tudni megtenni, mert simán megoldható még akkor is. Az Amikor STB-knál kb olyan 2015-ben bevezették az új FirmWare-ben és a régiek Patch-ében a kártyá klónozást, nekem van 3 db Amiko cuccom, ebben semmi illegális sincs, abban sem ha a FW-ben beállítom a kártya klónózást.
 18. 6 távirányítót használok egy szobában, és én is sötétben már kivúlről tudom 53 évesen melyiken mi és hol van.
 19. Amiko STB-knél ezt megoldották, a FirmWare-ben van egy kártya klónozási lehetőség.
 20. Az álltaluk használt teknológia megengedné a TV használatát, sőt még Android alapu TV-knél akár az IPTV-t is, de ez nem tetszik a szolgáltatónak, mert csak azt ismerik amit ők adnak, az meg olyan amilyen. Az dott cuccokra jellemző, hogy lehet-e felvenni vagy nem, és ezt engedi a szolgáltató vagy sem. Élltalában az IPTV alapú cuccoknál a felveő opció a Telekom esetében fizatős dolog. A teknikát nem kell bemutatni, mert ismerem és használom is.
 21. Szia! Nagyon azt gyanítom, hogy a leírt hibák javítása alkalmával kaptál a Telekom-tól egy DSL Lock-ot Karácsonyi ajándék gyanánt, mert a vonalad csak annyit bírt, amennyivel nem rosál mindig be beltéri egység. Üdv.: Mc.bélabá
 22. Szia! A garancia és a jótálás két eltérő dolog. Pld ha a cuccra 3 évet vállanak, amiből 1év garancia és 2 év jótálás, akkor ez azt jelenti, hog: - 1. évig teljesen ingyen javítják, ha 30 napot meghaladja akkor cserét kell adni. - További 2. évi jótálás, akkor ezen idő altt a csak a beépített alkatrész árának egy bizonyos részét kell fizetni. Ha a cucc ilyen akkor vidd vissza oda ahol vetted, és nekik kell aljuttani a szervízbe ezen feltételek szerint, ha nem garanciális, akkor javaslom pld a CHIP magazinban leírtak lapján válassz egy másikat. Üdv.: Mc.Bélabá
 23. Szia! A webmail felületen, hooz létre egy olyan szabályt, amiben a feleadó e-mail címét megadod és hozzárendelesz egy olyan szabály pld,: ha a feladó email címe egyenlő gipss@jakab.hu akkor a levelet tegye a beérkező levelet mappájába. Ez tuti, hogy müködik, mert nekem van 6 db D-Link accountom, amihez tartozik DynDns account is, és azok így vannak beállítva. A webmail meg az X-Vade .. cucokkal néha szpemnek minősít leveleket, kivéve a fent leírt szabályban megadottakat. Üdv.: Mc.Bélabá
 24. Szia! Vagy megjavíttatod vagy veszel egy újat, ez rajtad áll.
 25. Jobb egérgombbal , ha rákattintasz a spam levélre, akkor milyen lehetőségeket ajánl fel?
 26. DSL-en nem lehet 100 fölé menni. Ha azt látod hogy 110mbps vagy 120, az mérési pontatlanság. Tegyél fel DSL infót a digitális elosztód webes adminisztrátori felületéről.
 27. Az ilyesmi nagyrészt csak úgy oldható meg érdemben, ha raknak egy DSLAMOT közelebb mint 1 km és azt VDSL2-vel kapod. Vagy optikai hálózat kiépítése.
 28. Szia! Próbáld meg telefonos ügyintézéssel a 1414-en
 1. További aktivitások betöltése