Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Az elmúlt órában
 2. Köszönöm a válaszokat megnéztem nekem is Gigabites és ezt hogy tudom megoldani hogy feljebb mennyen ez a 100mbit? Mellékesen teljesen új gépem van szóval az erőforrás megvan hozzá
 3. Tegnap
 4. Szia. Úgy értem hogy nem mindig van bekapcsolva és amikor bekapcsolom egyik nap tökéletesen müködik a következő nap csak a piros ledek villognak. 50 megás néztem van. Csak xboxhoz használom.
 5. Valószínűleg nem egyformák a gépek. Gigabites hálókártyával is lehet kisebb teljesítménye, mert 1000 Mbithez kell némi erőforrás. Persze a pontosan 100 Mbit gyanús. Ma történt, hogy a 6 éves laptopom 100 Mbitesre váltott, ilyen eddig nem fordult elő. A többiek éppen nem használtak internetet, és végeztem egy Speedtest CLI mérést. Az 1000 Mbitet is simán vitte, I7-es processzorával a leggyorsabb otthoni gépem. A hálókártya szoftverénél csak 100 Mbites módok voltak. El kellett távolítani, és reinstall. Ezután újra gigabites lett. A laptopot hímes tojásként kezelem. Semmi új nem került rá mostanában. W10 frissítés, Firefox, Total Commander, VPN új verzió, de ezek sem a mai napon változtak. ... és mégis. Esetleg a W10 titokban lecserélte, de miért pont ma? + Egyenlő részekre elosztani felesleges. Ügyesen megosztoznak a gépek az 1000 Mbiten önállóan is.
 6. Szerintem a második gépnek csak 100mbps-es a hálókártyája. Ha mindegyik gép ugyanolyan képességekkel rendelkezik ndelkezne, ugyanolyan adatáttvitelei sebességekkel dolgozna, akkor a közel azonos letöltési sebességeket kellene kapnod priorizálatlan csomagok forgalma esetén.
 7. Üdv! Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a mai napon ki lett cserélve a router egy új internet előfizetés miatt. Megnéztem egy Speedtest-en hogy a fő gépen milyen erős a net és elérte a kívánt szintet (1000mbps) viszont egy másik gépen csak a töredékét mértem (100mbps). Hogy tudnám azt elérni/beállítani hogy a gépek között egyenlően legyen felosztva az internet letöltési illetve feltöltési sebessége? Mondjuk 500-500 arányba. A válaszokat előre is köszönöm. Router: Sagemcom f@st 3890v3
 8. Amúgy már a webes kalkulátor sem működik jó régóta. Cégen belül miért nem lehet egyformán csinálni otthoni és mobil szegmensben? Egyébként ha megfigyelted, otthonira sokszor nagyobb kedvezmény van, mint mobilra, ahol viszont a flottásokamúgyis csak személyesen rendelhetnek.
 9. Hát ja mindenesetre nem lehetetlen így sem, ha másoknak is sikerül, de döcögős, és a hosszú, ki tudja milyen háttérlépésekben azért el lehet veszni. jó lenne, ha mielőbb rendbekapnák (én bevallom, újabban chaten szoktam, még akkor is, ha így bukom az online kedvezményt)
 10. Szia! Természetesen semmit nem látnak pont azért, mert ez csak egy igénybejelentés. Telefonon érdemes csak rendelni, mert az otthoni előfizetés mellé kért eszköz igénybejelentési logisztikája rossz, nem csak a webshop hibái miatt, mert az olyan, amilyen. Mobilelőfizetésnél ez sokkal flottabbul működik, mert ott eleve rendelésről van szó, nem igénybejelentésről. Ez a különbség évek óta megvan a két terület között.
 11. Hello @zoli62, gondolom igen, az otthoni cuccok webes vásárlása mostohagyerek sajna, ami abból is látszik, hogy valójában igénybejelentés, ahogyan írod. kérdezted már azóta őket, hogy mit látnak, folyamatban van-e?
 12. Hello @Kara Zoltán, nálam soha, jól muzsikál. mit jelent az, hogy "egyszer kapcsolódik, máskor meg nem"? leírod picit bővebben, hogy milyen neted van, hol, hogyan használod a cuccot, mivel mit tapasztalsz, ilyenek?
 13. Hello @ppattila, nálam sincs, és nem is hallottam róla, hogy ez kapcsolható lenne (az a logika, amit írtál, ha benne van a csomagban, akkor benne van és kész, ha nincs, akkor nincs). ezért én valami Telekom alkalmazás bugra tippelek (ami megjelenik ugyan, de nem kapcsol semmit). azért rákérdezek a Tés kontaktomnál
 14. Hello @szilárd, a Té honlapon a telefon oldalának további opciók részén (lent) az van, hogy "Az előfizetéshez ebben a készülékben használható fizikai SIM-kártyát adunk". szóval nem az
 15. Sziasztok! Mivel ez az eSIM dolog nem mai, így az lenne a kérdésem hogy a Samsung Galaxy Note 10+ (Plus) 256 GB-s verzió eSIM képes-e? Sem a samsung.hu oldalon sem a Telekom oldalán sem a Google-ban nem találtam erről információt. Sehol sem írják azt hogy eSIM képes és azt sem hogy nem az...
 16. Utolsó hét
 17. sagemcom

  Sziasztok Kicsit elbénáztam a dolgot ezzel a tenda ruterrel . Én voltam a hunyó ,kétszer egymás után kikapcsoltam a DHCP-t . Persze hogy később nem lehetett wifin csatlakozni . Több napos tesztelést követően eddig stabil és minden gond nélkül megy az IPTV rajta . Wifi is rendesen működik (laptopon keresztül játékra alkalmas ,igaz csak 10 percet teszteltem) Köszönöm a türelmeteket én hibáztam .
 18. Nálam ilyen nincs. Egyébként erről is a Telekomot kellene kérdezni.
 19. Sziasztok! Airties wifi duo extrám van.Az lenne a problémám vele ,hogy egyszer kapcsolodik máskor meg nem. Mássnál is előfordul ez a probléma?
 20. Üdv, Jelenleg másik szolgáltatónál vannak az otthoni és mobil előfizetésem is. Szeretnék Magenta1-es előfizetést. Viszont a vezetékes hűségem januárban lejár, a mobil azonban csak májusban. A Magenta1 azért érdekelne, mert szeretnék kedvezménnyel vásárolni televíziót. Kérdésem: - ha most csak vezetékes szolgáltatást rendelek januárban, majd májusban váltok a mobillal együtt Magentára, akkor a csomagkedvezményt már teljes egészében nem tudom igénybe venni, hiszem nem leszek új előfizető? - ha most rendelnék otthonit és mobilt is, van lehetőségem májusban a számhordozásra a már akkor négy hónapja futó mobil előfizetésem számcseréjére? - vagy van más lehetőségem ebben az esetben, hogy a belépési készülékkedvezményemet ne veszítsem el? Köszönöm a segítséget. hp
 21. A telekom alkalmazáson belül látható, hogy a díjcsomag szerint mely alkalmazások használata lehetséges "korlátlanul" (nem számolnak rá adatot). A felsorolás legalján van is ehhez egy virtuális kapcsoló, mellyel "ki" vagy "be" kapcsolható ezeknek az alkalmazásoknak a korlátlansága. Egyáltalán miért raknak egy ilyen lehetőséghez virtuális kapcsolót, ha tartalmazza ezeket a lehetőségeket a díjcsomag, akkor alapból korlátlan lehetőség kell hogy legyen ezeknek a kijelölt alkalmazásoknak a használatára. Miért kapcsolná a felhasználó ki ezt a lehetőséget? Álságosnak tűnik az a kapcsoló. Főleg úgy, hogy nem egyszer tapasztaltam már olyat, hogy én bekapcsoltam a csomagon belüli bizonyos alkalmazásokhoz (facebook, twitter, whatsapp...stb) tartozó korlátlanságot, majd pár nap után mikor valamiért ismét használtam az alkalmazást, azt láttam, hogy a virtuális csuszka kikapcsolt állapotot mutatott. De összességében: ha egy szolgáltató csomagon belül bizonyos alkalmazásokat korlátlan adathasználattal áldja meg, akkor ne rendeljen már hozzá virtuális kapcsolót. Mellesleg frissen aktivált díjcsomagnál alapon kikapcsolt állapotban van a lehetőség. Miért? Várom ezzel kapcsolatban a véleményeket, válaszokat.
 22. Adomány applikációból. De akit a root miatt kizártak, az adományozni sem tud így. Engem azért nem érint, mert megoldottam kerülőúton, de másoknak ez szívás lehet. Persze továbbra is várjuk a szigorú követelmények leírását, amiknek meg kell felelni az alkalmazás használatához.
 23. Mással is előfordult olyan, hogy otthoni előfizetés mellé rendelt eszközvásárlás igénybejelentése után 3 napon belül nem hívták vissza? A webshopos rendelés végén az volt a furcsa, hogy még egy visszajelzés se volt, hogy igénybejelentését elfogadtuk, a megadott elérhetőségén keresni fogjuk. Még novemberben leadtam a rendelést, majd utána még egyszer.
 24. Ha mobilinternet előfizetésemet módosítom korlátlan net max csomagra akkor a díjmentes HBO GO előfizetés a már meglévőre is érvényes?
 25. Sziasztok! A problémám pedig van egy adsl 2+ internet előfizetésem régebben át lettem rakva vdsl-re,de szerencsére a bejevő vonal megszakat,ezért a "profi szerelő" visza kapcsolt adsl 2+-ra ezzel nem lenne semmi probléma mivel 2.5 km-re lakom a telefonközpontol így csak stabíl 8 mbp/s jött be az internet. 1 hónapja pedig véletlen szerű idö közönként szétkapcsol a dslam majd mikor viszakapcsol akkor max 4 mbp/s-al megy a net,de ha újra indítom a routert akkor pedig vissza megy rendes sebeségre. Egyszer kiporábltam azt hogy nem indítom újra a routert akkor megint a dslammal szakatd meg a kapcsolat és lett minden a rég, de párnapja kaptan egy lasítást 7.6mp/s-ra. Volt kint a szerelő és azt monta hogy nincsen a vonalon szakadás és tökéletesen müküdik a vonal. Mi lehet a próbléma és hogyan oldható meg ?
 26. Sziasztok! Rézérpáros internet dsl hozzáférésem van. mikor aktiválták, a szerelő bőven 100 Mb. feletti sebességet mért! Viszont mára fokozatosan lecsökkent 45-50 Mb.-re. Kétszer volt a digitális beltéri egység random jellegű 1-2 percenkénti restartolása amit elég gyorsan elhárítottak . A hibaelhárítása után mindkét esetben kb. 20Mb.-tel csökkent a letöltési sebesség a feltöltési pedig 10-el! Az üsz.-el nem megyek sokra mert a garantálton messze menőleg túl van még Viszont úgy érzem hogy valami műszaki gebasz van , amire viszont nem hajlandóak rámozdulni Tudna valaki ötletet hogy merre induljak el a telepítéskori állapot visszaállítására? Üdv: Gábor
 27. Kedves @abit Bocs, ezt kihagytam. A webes felületre gondoltam. (webmail.telekom.hu)
 28. Közben kiderült, hogy a DNSexit nem működik, de a NOip igen, úgyhogy átmentem arra.
 1. További aktivitások betöltése