Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Az elmúlt órában
 2. Ezt most mértem fél perc különbséggel. Iphone Stick a sorrend
 3. Igen úgy értettem a működést hogy a megfelelő frekvencia támogatás esetén a legszutyibb 4G sticknek is hoznia kéne azt a 10/10-es sebességet amit az Iphone is tud hozni az adott mobilcellában.
 4. Megy de meg sem közelíti azt a sávszélességet a stick mint az iphone.
 5. Ma
 6. Bármilyen 4G sticknek működnie kéne, ami támogatja az összes hazai 4G frekvenciát.
 7. sagemcom

  Sziasztok. Azt esetleg lehet tudni, hogy az új FW aminek az érkezését már várjuk a gyakori mikro szakadozásokat is orvosolja?
 8. Üdv! Rendeltem nemrég egy Dlink sticket ami most rendelhető. Eddig egy Iphone 6s-t használtam modemnek notebook mellé, de ugye ha hívtak elment a net az nem volt jó opció, szóval választhattam, vagy veszek sticket es egy masodik sim kartyat 990-ért vagy Magentásként kapok 1300-ért 2 évre egy Sticket ingyen es még 6Gb netet az uj előfizetéshez. Na most megjott a stick, de kb egy Ft-ot nem ér az Iphone-hoz képest. Mig az Iphone-al 10mbit/10mbites netet kapok addig ugyan azon a területen a dlink stick csak valami 3/1-et tud vagy még annyit se, szóval az lenne a kérdésem, milyen sticket kellett volna választanom, ami felér az iphone képességeihez. Volt az a huwai meg egy sima modem volt, de naivan mivel a dlink volt a legdrágább azt választottam. De annak is örülnék ha esetleg mondanátok olyan modemet ami ugyan nem kapható az online shopban de jó lenne számomra. Szivesen lecserélném ezt a dlink sticket valami erősebbre, de gondolom ez igy telekomon belül álom kategória lenne. Köszönöm
 9. Tegnap
 10. Szia! Én az "ArGoSoft Mail Server Professional With IMap"-ot használom a saját gépen, nekem müködik, mert be van állítva a másodlagos SMTP port "Use Secondary SMTP Port" az alapértelmezett 587--re. Perszer ahhoz hogy ez müködjön, a távoli Mail szervernek nem csak a 25-ős SMTP portot, hanem az 587-es SMTP portot is tudni kell fogania, aza kell hogy támogassa és akkor minden müködök rendesen. Saját gépen a levelező programnak a 25-ös SMTP portoto kell megandi, és az "ArGoSoft Mail Server Professional With IMap" lekezeli, ha nem tud a 25 SMTP porton kommunikálni a távoli SMTP szerverrel, akkor az 587-es SMTP porton küldi ki az adatokat. A képernyő mentéseket csatolom.
 11. Utolsó hét
 12. kábelnet

  Na ez az, nem számítok semmi jóra
 13. kábelnet

  Turán 3.0 CMTS van jelenleg.
 14. kábelnet

  Sajnos itt Turán még az 500as se volt... Sztem az 1000 se lesz. Igen a cikket olvastam, de kétlem, hogy 3.1 es lesz itt a kábelhálózat.
 15. kábelnet

  @Atesz Talán majd az 1000-es 🙂
 16. Ez a téma úgy látom örökzöld. Szerintem meg kellene szórni a telekomot hibabejelentésekkel mert úgy látom szarnak bele a témába és mindenféle ***** jogi kifogásokkal jönnek, hogy miért nem lehet a közszolgálati csatornák kivételével képernyőtükrözés mellett átvinni a hangot. Hozzá teszem, notebookkal tökéletesen működik (wifin, kábellel mindenhogy) hanggal a második vagy harmadik megjelenítő is, tévé vagy kivetítő, tökmindegy. És persze mobilról működik a fullos átvitel a HBOGO a Netflix, az Amazon Prime és a Youtube esetében is, hogy csak a legkisebbeket említsem. Csak ez a TVGO nem tud megbirkózni a "jogi" környezettel. Hát ez van. Azért elég röhejes amikor mondjuk Samsung S10e + DEX képernyő mellett nem bírom nézni csak a közszolgálatinak hazudott szutyok kanálisokat. Az meg már tényleg nem magyarázható semmilyen jogi környezettel, hogy ha tegyük fel ugyanaz a film megy "közszolgálatin" meg akárhol máshol akkor az egyiknek van hangja a másik meg néma.
 17. Köszi!
 18. Hello @Kàroly éva, Telekom appban vagy a Té honlapján. részletek itt pl.
 19. A tűzfal emiatt le van tiltva és így sem működik
 20. Sajnos ezt így fórumon keresztül nehéz lenne megmondani. Egy biztos, hogy rajtad kívül más ilyen problémával még nem jelentkezett, ha ez szoftveresen így lenne, ahogy írod, akkor az emberek zsákszámra jönnének hasonló esetekről panaszkodni, ide is, Facebookra is... Ellenőrizd a géped tűzfalát, vírusírtókat elsőkörben.
 21. Akkor mi ennek a jelenségnek az oka nem lehet hogy a kihasználás miatt a routerem letiltja F@st 5655v2 AC routerem van nem csinálhat ilyet?
 22. Biztos hogy a Telekomtól nem foglalkoznak ilyen tiltogatással. Ha azt akarnák, akkor betennének NAT-ba aztán semmi nem jönne be, semelyik porton.
 23. Igen egy LG tévéről van szó
 24. Elképzelhető hogy a telekom letiltja a portjaimat mert én használtam egy UDP 9987es portot 2 hét múlva nem működött át állítottam 25555re de 4nap után megint letiltották most találtam egyet ami nyitható 49000 körül elképzelhető hogy a routerünk tiltogatja ezeket? ha igen hogy kapcsolatom ki? vagy a telekom monitorozza és tiltja le ha az utóbbi lehet velük beszélni hogy ne csinálják?
 25. Hello @best01, ha a Té által jelenleg forgalmazott márkák valamelyike, akkor én a helyedben megpróbálnám chaten (nem sok esély van rá, ha új jön, ők is az árlistából tudják meg). ha más márka, akkor teljesen zsákbamacska
 26. Igen igen azt en is tudom de itt forumon valamelyik posztban elmitettek hogy azok csak WIFI antennakent funcionalnak.
 27. Sziasztok! Szeretnék venni egy tv-t amit jelenleg a Telekom nem forgalmaz. Hol érdeklődjek, hogy ezt a bizonyos típust fogják e majd forgalmazni? Vagy keressek más forrást. Előre is köszönöm a válaszokat
 28. Sziasztok, Pár napja nem működik a TV GO szolgáltatás az otthoni hálózatomon. Nem rémlik, hogy bármit elállítottam volna ez időben, mert nem igazán értek hozzá. Egyedül a Wifi extender-rel babráltam de simán VPS-el csatlakoztattam a hálózatra újra. Mikor bejelentkezem a TV GO-ba a fiókommal ezt írja ki: "A művelet átmeneti technikai probléma miatt nem sikerült. Kérjük próbáld meg újra" Ettől függetlenül be léptet a fiókomba. De mikor meg szeretnék nyitni egy TV adást ezt a hibaüzenetet dobja ki: "Úgy tűnik, VPN vagy proxy használatával csatlakozol, ezért a tartalom lejátszása nem engedélyezett." Tudok olvasni és értelmezni is , tehát a hiba az én hálózatomban van de nem tudom mi állítódhatott el, vagy mit állíthattam el a tudtomon kívül, mert eddig működött frankón. Attól függetlenül, hogy közvetlenül a router-re csatlakozok Wifi-n vagy az extenderen keresztül egyik formában sem működik, sem telefonról sem számítógépről. LAN-on csak a TV box csatlakozik, minden más Wifi-n. Mobilneten megy a szolgáltatás gond nélkül. Kérlek titeket, ha valaki tud segíteni az türelemmel tegye és szájbarágósan Köszönöm a megértést és a segítséget előre is.
 29. Sziasztok, Egy Huawei HA35-11 routeren szeretnék L2TP VPN forward-ot beállítani, de nem sikerül. Mögötte egy Windows Server 2019 Remote Access látja el a VPN szerver feladatát. PPTP sikeresen csatlakozik, de az L2TP nem megy. Csatoltam a képet, amiket megpróbáltam beállítani. A probléma szerintem az ESP protokollal lesz, amit én manuálisan tudtam csak felvenni (UDP/TCP 50 beállítással). Valaki járt már hasonlóan? Van erre megoldás? Köszönöm!
 1. További aktivitások betöltése