Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Tegnap
 3. Ma délután már az SD változatokon is érzékeltem ezt a képhibát (IPTV-n), sőt a Cool tv-n egy ideig csak eredeti hanggal szólt egy műsor mindkét választható hangsávon. Bejelentettem, az ügyfélszolgálatos leellenőrizte a központból és megerősítette a hibát, azt mondta azonnal jelzik a műsorszolgáltató felé, de hogy mikor javítják az csak rajtuk múlik.
 4. Szia @Judit50, Milyen beltérid van? xDSL, koax, vagy optikai hálozatod van?
 5. Hello, rákérdeztem, de nincs újdonság sajna, javítják
 6. Hello, nicsak, akkor nem csak nálam vannak ilyen beltérik?
 7. @OldMike
 8. IPTV-n is jelentkezik már egy ideje, ez is a csatornák hibáját erősíti. Amúgy ezt a szolgáltató nem érzékeli? Fogalmam sincs, hogy a szolgáltató figyeli-e a tartalomszolgáltató által adott képminőséget?
 9. Még mindig nem működik... Mi tart ennyi ideig? egy hete raktam ki ezt a posztot...Kezdek türelmetlenkedni!
 10. Utolsó hét
 11. Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy mit tegyek mert szeretném a mobiltelefonomon lévő műsorújságot összekötni a tv-vel de nem tudom mindig azt irja ki hogy hiba próbáld meg újra!! Mi lehet a gond? Asegitséget előre is köszönöm
 12. Köszönöm! Így már világos, ha más szolgáltatónál is ilyen. Azért csodálkozott a szerelő is meg én is, mert jelerősség 100% minden csatornán, a jelminőség is a legrosszabb 95%, ezeken is, ahol a híba van, 100 néha 99. Ő is mérte a műszerrel, tökéletes. Bár az az érdekes, hogy az ügyintéző hölgy a telefonban azt mondta, hogy nem volt mostanság hiba bejelentés ezekre a csatornákra... mivel úgy kezdtem alapba a beszélgetést, hogy megkérdeztem tudnak e ilyesmiről, mielőtt hibára jelentem
 13. Üdv @btz. Köszönöm a válaszát. Pár éve küldtek egy DIR-842 -s routert. Érdekes módon már nem működik (webfelület nem jön be, resetelés se segít) és a szolgáltató szerint 1 év garancia van rá, így nem tudják megjavítani. Jelenleg elég nekem ez a fő ONT, nem szándékozok 10-20 ezer magyar huf összegért vásárolni routert. Amikor ez a 842 -s router működött, feleződött a netsebesség (ha jól emlékszem a bridge mód miatt - DHCP, nem emlékszem pontosan). Legfőképp arra vagyok kiváncsi, hogy másnál is előjött -e ez a hiba, mivel gondolom nem csak én egyedül másolok helyi hálózaton ONT -vel. ONT hibájára tippelek, amit a szolgáltató nem akar elismerni. Többször bejelentettem ezt a fajta hibát.
 14. Az RTL családnál van a hiba, mert más szolgáltatónál is ilyen.
 15. Helló! Erről kicsit bővebben írnál privátban?
 16. Akkor valószínűleg nem nálad van a gond, hanem a csatorna adja fel hibásan a műsort. Meg kéne tudakolni, közvetlen környezetedbe jelentkezik e a hiba. Szomszédok, ismerősök stb stb. Illetve ha más is tapasztalja, nyugodtan jelezheti itt a fórumon.
 17. Sziasztok! Az utóbbi pár napban vettem észre, hogy a fent leírt két csatornán, állandóan hibák jelentkeznek. Természetesen bejelentettem hibára, videóra is felvettem a hibát, ő is látta a saját szemével, mert épp jelentkezett. Megnézte a jelszinteket tökéletes volt, kicserélte a fejet, ugyanúgy jelentkezik a hiba, fejcsere után is látta a szerelő, de ő sem érti mi a gond. Esetleg más is tapasztalt ilyen problémékat az RTL-hez tartozó HD csatornákon műholdas TV-n? Más csatornákon eddig nem tapasztaltunk semmi hibát, 2 beltéri van és mindkettőn ez van.
 18. Üdv! Sajnos elkerülhetetlen lesz az ismételt betelefonálás, mert csak ott tudják konkrétan megnézni, hogy miért nem kapsz címet.
 19. Üdv @silverfox124nca Szerintem cseréltesd ki. Mért feleződne a sebesség egy rákötött saját routertől? Nyugodtan köss rá saját routert. Sőt, javaslom, hogy tedd ezt. Válaszd le a helyi hálózatod a szolgáltatói eszközről.
 20. Sziasztok. Lassan egy éve 1-4 havonta előfordulő hibára keresek végleges megoldást. A probléma: Adott egy cat6 (gigabites sebesség adott) kábellel összekötött hálózat egy háztartásban, ezen belül pár pc. Vagy a windows hálózaton belül vagy ftp -n keresztül másolok, leszokott állni a ONT. A leállást úgy írom le, hogy nincs internet, nem lehet belépni a webes felületbe se, csak az ONT áramtalanítása után áll helyre a gond. Persze ekkor van internetkapcsolat, viszont amint elindítom a másolást, ismét előjön a hiba. Egyedül a lentebb leírt netkábel újracsatlakozás oldotta meg a hibát. A leállás csak helyi hálózaton történik. Távoli ftp -n keresztül másolás-írás esetén nem áll le az ONT. Több alkalommal jeleztem a hibát a telekom felé, szerintünk valamilyen ,,tört/törött" hiba ez. Egy alkalommal kijött a telekom egyik szervizes embere, aki áramtalanítás után ki-be dugatta az aljzatba az internetkábelt. Ez a hibát átmenetileg helyrehozta, de csak egy kis ideig. Pár nap vagy pár hét múlva előjön újra ez a hiba. Közvetlenül van összekötve több pc (ONT által), nem tudok más megoldást erre a problémára. Telekommal (hibabejelentés, több alkalommal) hiába próbáltam dűlőre jutni, nem tudtak megoldást adni (magyarul meguntam a többszörös bejelentést, várakozást). Újratelepítés, újrakonfigurálás megvolt több alkalommal. Eléggé kényelmetlen adatmásolás közbeni leálláskor áramtalanítani és újra-bedugni a netkábelt. Ez a hiba azóta áll fenn, amióta bekötettem a gigabites internetet, hozták az új ONT -t. Az ONT típusa: Sagemcom F@st 5655v2, nincs rákötve router (netsebesség feleződne, ezért nem tervezek routert rákötni). A leálláskor ez fogad engem a webfelületen: mellékelt kép. Se pc -n, se telefonon keresztül nem tudom újraindítani, mert nem enged be a felület. Valakinél hasonló hiba, vagy erre van vajon megoldás, vagy várjak pár évet, amíg a telekom lecseréli ezt a fajta ONT -t ?
 21. A mai napon sikerült beállítani a szolgáltatást. 1 hónapig most élvezhetem
 22. Szia! Már nyitottam ennek az eszköznek topikot, de sebaj. Nekem a Dlink Covr duo páros van és nagyon vegyesek a tapasztalataim. Gondolkodom, hogy élek az online rendelésnél a 14 napos vissza fizetési garanciával, de most még tesztelem az eszközt. Igazság az ami zavar, hogy egy sisid van így nem látom mikor melyik hálóra van csatlakozva a telefon, laptop stb. Ha a 2.4ghz -re csatlakozik akkor a sávszélesség elenyésző. Sajnos FB, Insta kapásból észre veszed hiába maxos a jel, buffelel mint állat nem töltődnek be gyorsan az oldalak. Olyankor wifi ki be kapcs. és felcsatlakozik a 5ghz -re akkor minden rendbe vele. Elvileg a technológiájából adódóan automatikusan dobna át nagyobb sávszélességre, de nem igazán teszi ha pl youtube-t indítok aminek szintén kell sávszél. Amúgy sztem rendben van az eszköz. Telefonos applikációval nem sok mindent lehet állítani. Tulajdonképpen egy hálózatot szeretnék itthon, de nem annyira fontos hogy a telefonok azon a hálón legyenek amin az asztali PC-k igy hagytam hogy külön hálót csináljon tulajdonképpen mint egy router működik, de átkapcsolható AP módba de akkor a Sagemcomra terhelném az ip kiosztást és minden adat azon keresztül menne ami amúgy is terheli az amúgy is gyenge eszközt. Várom arra is a frissítést! De visszatérve erre a Mesh technológiás cuccra elég jónak tűnik, de lehet én nem tudom értékelni. Mert az hogy maxos a wifi jel nem minden... Sávszélesség is kell!
 23. Kamagra Kaufen

  Kamagra Kaufen ist die beste Lösung in diesem Zustand, um erektile Dysfunktion zu stoppen. Die ED DRUG hilft Männern bei der Aufrechterhaltung einer Erektion für eine lange Zeit ohne Probleme.
 24. Üdv! Hogy tudnám a leggyorsabban elérni, hogy a telekom visszakapcsolja az ipv6 dual-stack -et az internetemen ? Gpon optika, korábban egyszer már kértem a bekapcsolását, ami kb fél-1 órás telefonálásba került, mire megértette a csávó, hogy mit akarok és működött is rendesen kb a legutolsó firmware frissítésig, de azóta megint nem kapok prefixet. Természetesen a fantasztikus minőségű sagemcom eszköz pppoe passthrough módban van. Ha nem muszáj, nem szeretnék újra 1 órát kidobni az életemből erre. Kösz.
 25. Sziasztok! Ma érkezett meg ez a kis duo páros hozzám és érdekelne mások véleménye, ki mit tapasztalt eddig vele milyen tanácsokat adtok vele kapcsolatban? Valamint egy kérdésem lenne, hogy akik ezt az eszközt használják a két kis eszköz között van össze kötve kábel vagy üresen vannak a csatlakozók és csak az egyikbe van benne? Nekünk 500-as internetünk van de maximum 250-ig megy fel 5GHz-es frekvencián 2.4 még rosszabb épp hogy 30-at ér el, esetleg valami ötlet, hogy lehetne erősebb a sebesség? tudom, hogy nem lesz 500, de mikor elsőnek üzemeltem be akkor ugye egymás mellett volt de akkor mért 400 valamennyit 5gn is viszont össze is volt kötve kábellel az eszköz. lehetséges azért? Várom a tippeket és tanácsokat! Köszi a válaszokat!
 26. Szia @Lebowski! @teherwagon tippje mellett még egy dolgot tudok tanácsolni.Próbáld meg az ún négyszeres újraindítást is (amikor a set top box újra letölti a szoftvert). Ehhez négyszer egymás után ki-be kell kapcsolnod a set top boxot a hátsó billenőkapcsolóval úgy, hogy nem várod meg a betöltési folyamatot, hanem 2-3 másodperccel a bekapcsolás után újra kikapcsolod a boxot, majd megint be. Ezt négyszer ismétled meg. Ha jól csinálod először egy fogaskereket látsz majd, alul egy csíkkal, amelyben fehér sáv jelzi majd a folyamat előrehaladtát. Azután két fogaskereket látsz majd - ennek a folyamatnak a menetét is a sáv mutatja. Majd a set top box magától újraindul és betölti a rendszert. Ezután próbálkozz meg újra a hangsávváltással. Ha ez sem hoz eredményt, akkor, ahogy @teherwagon is tanácsolta, 1414-en jelentsd be hibára.
 27. Sziasztok! 2019. szeptember 2-től lezárásra kerülnek az Alap201809 [Hang] és a Hoppá Plusz201809, továbbá a Net S 150/5, Net S 150/50, Net S Plusz, Net M 300/20, Net M 300/75, Net L 500/22, Net L 1000/1000, Net XL 2000/1000, valamint az IPTV hálózaton nyújtott Alap 201809, Szuper Családi HD 201809, Szuper Családi Mozi 201809, és a műholdas (SAT) hálózaton nyújtott Alap 201809 és Szuper Családi HD 201809 díjcsomagok, azzal, hogy a fenti időponttól új előfizetői szerződés ezekre nem köthető, de a meglévő előfizetők változatlanul használhatják őket. Egyébként én is nagyon kíváncsi vagyok, remélem, kellemes meglepetésekkel szolgálnak az új csomagok!
 28. Hello, én is viszont én még nem kaptam meg a friss számlát, így nem látom, hogy mit írtak, mikorra várható?
 1. További aktivitások betöltése