Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Tegnap
 3. Köszi az eddigi segítséget! Azt esetleg valaki tudja, hogy kb mennyi időt vesz igénybe a megrendelés jóváhagyása?
 4. Officeshoppie is the best online store for buying and delivery of your office supplies leveraging technology, large inventory, super fast delivery, great service and every day new items with offers. We deliver the premium quality office supplies products to our customers. OfficeShoppie is the best office stationery supplies in Bangalore. One stop shop for all your office supplies.
 5. Utolsó hét
 6. sagemcom

  Kb nyár közepe - végére esedékes. Remélem minden jól halad és akkor minél hamarabb. Gui, Fon, és pár apróságon kell még reszelni rajta hogy jó legyen. Hét elején egyeztettek a Sagemes kollégával jelenlegi csillagállás szerint
 7. Már megoldódott. A szolgáltató blokkolta az email fiókomat. Illetékteken spam küldés végett. Na ilyen sem fordult elő velem még sosem. Azt javasolták csináljak egy vírusírtást és feloldják a tiltást. Köszönöm a válaszokat.
 8. sagemcom

  Üdv! Kb mikor várható az új FW?
 9. Hello, igen, olvassák, és Té biztonsági csapata intézi, ami intézhető, csak az nagyon technikai cím, nem nagyon válaszolnak, mint az ügyfélszolgálat
 10. Időközben megoldódott a probléma, úgy néz ki hogy az abuse@... címet olvassa valaki.
 11. Szia @Robxer, Nálam Firefox alatt (67) nincs semmi gond, problémamentesen be tudok lépni, és levelezni. Próbáld meg te is ezen böngésző alól. Még egy tipp: inkognitó módban nézd meg.
 12. értem. próbáld meg táblagépen az appban, vagy a webes felületen megtekinteni, hátha ott mutatja a perceket. azóta egyébként a *111# mutatja a perceket vagy sem?
 13. igen, nyomógombos készülékem van, Nokia 130-as.
 14. Én úgy oldottam meg, a régi Samsung telefonjaimon, hogy töröltem a Telekom szoftvert és feltettem a Magyar függetlent.
 15. Nekem még régebben Galaxy Pocket Neo-n a mobil kikapcsolás előtti lenémításával sikerült ignorálni ezt. (Telekomos szoftver volt rajta.) Lehet itt is segítene, egy próbát megér.
 16. Üdv. A Telekomos szignálra gondolsz? Ha igen akkor tudomásom szerint azt nem lehet kikapcsolni.
 17. Telekomnál utólagos számlázás van, tehát Júniusban kaptad meg a Májusi számlát. A kép szerint a 7.130 Ft rendezve van, nem kell fizetned semmit. Nem kaptál véletlenül jóváírást? Ui: Biztosat a 1414 tud mondani, felhívod Vandához ne szólj hozzá és akkor kapcsolja a hagyományos menürendszert.
 18. Nyomógombos készüléked van, vagy iOS-t futtató mobilról van szó?
 19. Üdv! Itt még érdekesebb. Annyit már kiguberáltam, hogy 27-i határidővel, a múlthavi számlát közölték.
 20. @btz köszönöm a tanácsot, ha a lokális smtp-t használják a kiküldésre (és nem rafináltan direkt socketben csatlakoznak a cél smtpre) akkor így meg lehet őket fogni, a TCP kapcsolat szám ugrott meg nagyon és a cpu használat, így szúrtuk ki a dolgot.
 21. Érdeklődöm, hogy Galaxy Ace 3 készülék bekapcsolási hangja kikapcsolható-e?
 22. Én Policyd-rate-limit - et használok és a Postfixben is limitálva van, hogy egy hostra mennyi levelet lehessen kiküldeni egy bizonyos idő intervallumban. (Az Exim még talán jobb is ebben) Persze így is előfordul, hogy xy szolgáltató kemény 20 email miatt letilt.
 23. Kedves T-online, Hosting szolgáltatóként néha megesik, hogy 1-1 tárhely kéretlen emaileket küld ki több címre, minden esetben megpróbáljuk a lehető leggyorsabban lekapcsolni az oldalakat és korlátozni az email küldést. Pár napja is ez történt, azóta a kimenő leveleink fennakadnak az mx.t-online.hu spam szűrőjén a következő üzenettel: mx.t-online.hu [84.2.46.11]: 550 5.1.8 Message rejected: Access denied due to spamming (vade) - code_501 Teljesen korrekt, hogy ideiglenesen korlátoztátok a forgalmat, viszont a problémát elhárítottuk, azóta csak normál forgalom érkezik az irányotokba, a szűrés viszont továbbra is fennáll. Az abuse@telekom.hu email címen próbálkoztunk a kapcsolatfelvétellel, eddig sikertelenül, van esetleg más mód, ahol felvehetjük veletek a kapcsolatot? Az IP szintű tiltás miatt a normál levelezés sem lehetséges a t-online.hu irányába jelenleg. Az érintett ip: 185.43.205.96 Előre is köszönöm a választ!
 24. Ha belépsz a Telekom fiókba, vagy Telekom alkalmazásba ott milyen összeget mutat?
 25. Steamen már 5 hónapja 50kb/s nál nem gyorsabb a letöltés... Rézkábeles internet! 3 hete lett cserélve router is és gép 0-ról újra telepítés... Csak is steamen van ez a hiba máshol normális! Valami ötlet?
 26. Nekem ez sem segít.
 27. Próbáld meg törölni a webmail.telekom.hu oldalhoz tartozó összes sütit és minden egyéb böngészési adatot, majd indítsd újra a szolgáltatásaid, de igazából a lényeg az lenne, hogy új IP címről próbálkozz. Például mobilinternetről. Ha továbbra sem megy, próbálj meg az online ügyfélszolgálaton ismét egy új jelszót beállítani, ügyelve arra, hogy biztosan a megfelelő jelszavat adod meg.
 1. További aktivitások betöltése