Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Tegnap
 2. Utolsó hét
 3. 4g hálózatot használok. Aktív Volte mellett is tapasztaltam. A régi Huawei mobilomon is volt ilyen, de most gyakoribb sokkal.
 4. Szia @Márffy Magdolna, Milyen hálózaton telefonálsz? GSM/3G? Aktív VoLTE mellett is tapasztalod a hívások megszakadását? Másik eszköz esetén is fennáll a probléma?
 5. Tisztelt Fórum! December végén vettem egy huawei Mate 20 pro mobilt.Az utóbbi időben rendszeresen megszakadnak a hivások.Volt a telefon a huawei szervizben is,sőt van nekik távvezérléses ellenőrzésük is.Minden honapban megteszem ezt a huawei gyártóval.Távvezérléssel megnézik a telefont.fel kell hivjam őket mondanak egy kódot,azt be kell ütnöm a Hicare alkalmazás intelligens diagnosztika menüpontjában és akkor leellenőrzi mindent pontosan,ott jelzi nekik a rendszerükben.Minden jol működött.Android verzio:9 emui verzio:9.1.0 Simkártya csere is volt.telekom is vizsgálta,de mindig azt mondták,hogy nem hálózati hiba.Egyszer mondták a huaweinél hogy az a 9.1.0 verzionál globális hiba van a huaweieken.Ez mit jelent?Csináltam gyári visszaállitást is.Már kétségbeestem hogy mi lehet.VOLte hivás nincsen bekapcsolva. kérem mielőbbi segitségüket! köszönettel:Márffy Magdolna
 6. Az is egy megoldás, ha csak a wifivel vannak problémák.
 7. Köszönöm a segitséget már áramtalanítással is próbálkoztam lehet tényleg várni kell még vele mert itt ahol lakom még nincs teljesen kiépítve a rendszer és lehet azért nem tudom még össze hangolni!! Próbálkozok és majd csak sikerül!!!
 8. Akkor inkább csatolok az ont-ra egy dual band wifi access point-ot. Az talán szemrevalóbb...
 9. @thboxx Én nem látok ebben semmilyen kókány megoldást. Pppoe passthrough esetén a saját eszközöd lát el minden routing funkciót, eközben a szolgáltatói eszközön úgyanúgy használható az IPTV és vezetékes szolgáltatás, internet szempontjából pedig olyan, mintha egy sima modem lenne (bár a pppoe passthroughtól koránt sem az) A FON pedig hamarosan megszűnik. Legalábbis ebben a formában, ahogy most van, vége lesz..
 10. Hát ez így elég gáz. Akkor marad az ont mögé ruoter "kókány" megoldás? Valahogy ez így "szemre" elég rosszul nézhet ki. Plusz van az ont-omon Telekom-fon szolgáltatás is. Ha beteszek mellé egy saját routert, és az én wifi elérésemet kikapcsolom az ont-on, nem akad össze a routerem wifije a telekom-fonnal? Ez már nem csak szemre néz ki sz@rul... Üdv.
 11. Üdv! Nincs rá lehetőség. Használatsz a saját eszközt pppoe passthrough által internet átjáróként, de a szolgáltatói ONT-ot nem fogod tudni kiiktatni a hálózatból.
 12. Sziasztok! Olyan gondom van, hogy a kapott ont-omon döglődik a wifi. Van, hogy annyira lemegy a jelszint, hogy az edzközök lecsatlakoznak róla. Ha kihúzom kb 5 percre megjavul. De egyre sűrűbben jekentkezik a dolog. Bejelentettem a hibát, majd azt javasolta a szerelő, tegyek be mögé egy dlink routert. Amikor kötötték a netet volt egy jó zyxel ac-s routerem, de eladtam, mondván amit kell ez is tudja. Most meg kiderül ez a gyerekbetegsége. Kérdés: van rá lehetőség, hogy én saját zsebből beszerzek egy hg8110-es eszközt, a régi adataival felkonfigurálva használnék egy saját ruotert. Magyarán mintha csak modemem lenne a router előtt. Megvennék mindent, a 8245 meg elmenne pihenni a szekrény aljába. Feleslegesnek tartok 2 router tudású eszközt egymás után... Előre is köszi a válaszokat! Roland
 13. TV szolgáltatás létesítése után nekem is ilyen volt egy kis ideig, hibát írt, mikor össze szerettem volna kapcsolni az appal. (Technicolor ISB2000 box.) Javaslom, hogy várj egy kicsit. Esetleg próbálkozz meg a box áramtalanításával.
 14. Akkor ezeknek a tervezője megbukott a "tervezett avulás" című tárgyból
 15. Hello, így van, én is és szerintem sokan mások is szeretnék, de egyelőre nem lehet. viszont logikusan előbb-utóbb lesz, valószínűleg már dolgoznak rajta
 16. Hello @Oldmike, sathoz osztogatták az induláskor, 2006 körül. stabil darabok, azóta sem volt velük semmi, csak a tápjukat kellett cserélni (1-2 éve egy éven éven belül tönkrement mindegyiknek)
 17. Szia igen olyan beltérim van és igen van ilyenem a tv próbáltam is összekötni őket de csak keresi és egy idő után kiirja hogy most nem lehet próbáljam meg később!! lehet azért nem lehet mert itt ahol lakom még csak most köttik be a tv meg az internetet meg még nincs teljesen kiépitve?
 18. Okos TV-d van, és arra vagy rácsatlakozva? Mert leírásodból úgy értelmeztem. Ha IPTV-d van, csak akkor használható a Műsorújság, műholdas (sat) TV esetén nem. Nézd meg, hogy van-e a STB beállításaiban Műsorújság összekapcsolás funkció. Menü > Extrák > Alkalmazások sor alatt kell lennie. Kiválasztod, és végigcsinálod a lépéseket.
 19. Köszönöm Mindenkinek a segítséget, sikerült megoldani a problémát.
 20. Szuper! Ma is futtattam egy tesztet és úgy tűnik megoldódott a probléma! :-)
 21. Ja bocsi most értelmeztem a kerdest rendesen hat fogalmam sincs milyen nem kabelos az biztos beltéri egység de en eleg hulye vagyok ezekhez
 22. Szia beltéri egységem van most köttöték be egy hete es próbáltam mar minden hogy a tv mutatja is hogy veszi a telefonom es a telo is mutatja hogy ra vagyok kapcsolódva a tv-re megis mindig azt irja ki hogy hiba van
 23. Sziasztok! A következő problémába ütköztem. Adott huawei hg8245h modem ezen van lehetőség usb segítségével külső hdd-t csatlakoztatni. Ez meg is történt egy külső tápos dokkoló segítségével. Ftp szerver bevan állítva, a gépekről feltöltés letöltés tökéletesen működik. Viszont ilyenkor a wlan megszűnik létezni, zöld ledje világít, de se a telefonok se a tv-k nem látják a routert nincs a listán a router ssid-je. Amint leválasztom a külső usb meghajtót a routerről a wlan megjelenik és a készülékek csatlakoznak rá. Azt hittem hogy a dokkolóval van a probléma. Vettem egy zyxel nas326-ost lan kábellel rárakva a routere. Statikus ip beállítva. A gépek látják le és feltöltés működik, viszont a wlan megszűnik létezni. Amint kikapcsolom a nas-t a vezeték nélküli hálózat megjelenik és csatlakoznak rá a készülékek (tv, telefon). Mi okozhatja ezt a problémát van e rá valami megoldás? Bocsánat rossz topicba ment.
 24. Szerintem a vezetékes szolgáltatás és a mobil szolgáltatás külön van. Nem lehet őket egyesíteni. Nekem is Magenta 1 csomagom van, de két elektronikus számlát kapok és úgy tudom ki egyenlíteni a telekom.hu weboldalon. - Mobilszolgáltatás - Otthoni szolgáltatás (net, tv, vezetékes telefon)
 25. Szeretném, ha a két számla helyett havonta egy összevont számlát kapni a ***** és **** ügyfélazonosítós számláimról.
 26. Köszi, így már jobbnak tűnik a leányzó fekvése. Egyébként ha ilyen hibajelenség van egy (vagy több) napig, akkor a Telekom nem tud az IPTV- n keresztül üzenni, hogy a hiba nem az Ön készülékében, vagy a mi IPTV-nkben van? Úgy látszik az analóg őskövület ezt jobban tudta.
 27. Eddig jól működött, de az utóbbi hetekben valamit változtattak a Telekom mobilinternet előfizetőinél. Nem tudok regisztrálni több oldalra. Az f.vision oldal segítségével kielemeztem hogy az IP cím most már nem biztonságos az oldalak számára. Úgy látják a Telekom mobilnetet használókat, mintha gagyi proxyval próbálnák rejtegetni valódi kilétüket. (webrtc) imgur.com/a/FJNRk2P Itt az IP biztonság értéknek normál esetben 30% vagy alatt kell lennie, a változtatások előtt ez az alatt volt a Telekomnál is. Ez rendkívűl rontja a bizalmat az oldalak és a Telekom mobilnet használói között, annyira hogy nem is engedi a Telekomosokat regisztrálni több helyre, beleértve az Instagramot is. Remélhetőleg ez a probléma minél hamarabb javítva lesz, hiszen a munkám függ ettől.
 1. További aktivitások betöltése