Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Tegnap
 2. Az előfizetés kötésekor lévő legkissebb csomag, azaz 400mb. A magenta kedvezményt figyelembe veszik a hűség idő alatt válallt minimum költési szintnél? Mert a kedvezménnyel együtt 100 ft-al olcsóbb a csomag mint a válallt minimum, ha váltanék 3 gb-ról 6-ra.
 3. sagemcom

  Ez már nem az én asztalom, nincs jogköröm hogy ilyen mélyen hatni tudjak a dolgokra Hát nyoma biztosan marad, azoknak a reklamációknak, amik nem user erroral zárulnak.
 4. Nem tudom jól tudom vagy tévedek, de mintha még azokra is vonatkozna. Akik most térnék rézről optikára.
 5. Ahelyett, hogy embert ölök inkább kiírom itt magamból, hogy ez a sagemcom 3686 nem egy hulladék de vannak nagyon sötét foltok a lelkében. Nos, az egyik látszólag a DHCPv6, úgy en bloc, meg a prefix delegation specifikusan. Aminek az implementációja így ránézésre egy nagy *****domb. Számos próbálkozás után leszűrtem, hogy: képtelen kezelni a hinteket (általában éppúgy, mint specifikusan a prefix delegation esetében), következésképp nem bírom visszakapni azt a prefixet, amit már egyszer ideadott, és amúgy nem használt; képtelen kezelni a kérésben a prefix-hosszt, és /60-at ad akkor is ha a fejem tetejére állok; ez különösen szerencsétlen, lévén nem is lehet statikus route-ot beállítani, hogy az egész prefixet felém route-olja; képtelen egyszerre több prefixet kiadni; ha kérek, akkor vagy üres válaszokat ad (solicit prefix nélkül), vagy minden kérésre ugyanazt a prefixet adja, ami bizonyára franciaországban hasznos, de nekem nem pont ez volt a vágyam; a dhcpv6 ablak a webes felületen semmit nem tud a PD-kről, se mutatni, se törölni, se statikusan beállítani, se semmi se; a „reset dhcpv6 server” jelentése „reset modem”, persze ezt nem mondja sehol, én meg nagyon örültem hogy leölte a netet; úgy tűnik, mintha nem is tudna több PD-t kiadni több DUID-nak sem, a második eszköz csak vár-vár a válaszra… de itt már elveszítettem a türelmem, így lehet, hogy csak én nyomtam el valamit, de gyanús, hogy mégsem. Olyan jó lenne, ha ezeket a bugokat mondjuk javítanák… Vagy ha lehetne egy normális satikus route-ot beállítani. Megjegyzem az is csodás lenne ha a Nagylila nem változtatná meg a prefixet, ha a modem picit le van kapcsolva, de hát miért akarjak jót...
 6. Erdeklodnek mikor ujjul meg a casarolhato tv keszulekek Valaszteka?
 7. Érdekes, nálam még nem jött update. SG3G10000392 van fent. Hogy lehet frissíteni?
 8. Szívesen! Nem tudom, Samsung készülékeken van-e ilyen opció, de egyes Androidos mobilokon be lehet állítani, hogy a fájlokat ne törölje visszaállításkor.
 9. Szia, köszönöm! Sajnos ez itt nem járható, annál is inkább mert valószínű, hogy egész tartomány van listán. A jó hír az, hogy jeleztek a telekomtól a levelemre, szóval lehet, hogy sínen vagyunk.
 10. Köszönöm szépen. Gyári visszaállítástól félek mert minden elvész.
 11. sagemcom

  Erre nem tudok mit mondani... Gondolom, akkor azt is látod, ki a hálózat gazdája... Náluk a környéken mindenhol panaszkodnak a feltöltésre. Ezt gondolom nem igazán tudjátok befolyásolni. Van így értelme folyamatosan reklamálni a feltöltés eltűnése miatt?
 12. Sajnos még mindig nem javították, pedig időközben a 1412-ön is bejelentettem.
 13. Kapcsold ki a routeredben a VPN blokkolását..
 14. A napokban a Sagemcom F@st 5655v2 AC eszközön szoftver frissülés történt SG3G10000454 szoftver verzióra. Még decemberben azt ígérték a szerelők, hogy a szolgáltatással kapcsolatos problémákat (telefonvonal szakadozás, helyi hálózaton nagy adatforgalom esetében bekövetkező lehalás) a szoftver frissítés meg fogja oldani. Pozitív változást a fennálló problémák javulásában eddig nem észleltem. Másnak esetleg van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
 15. Valószínűleg segíthet, ha cserélik a HGW-t.
 16. Köszönöm a válaszokat! Már mindent megpróbáltam, de a virus ott van. Bejelentettem a szolgáltatónak. Egy esetleges router csere segithetne ezen?
 17. Utolsó hét
 18. Akár az is lehet, hogy a rendszer valamit nem vett be jól, ez is megesik. Érdemes újra megpróbálni a kitöltést, és átnézni, nincs-e elírva valami.
 19. Nem tudom mi lehet, esetleg 1422-n kérdezd meg, mit lehet még ilyenkor tenni. De ha ritkán megesik, hogy megszakad a hívás, az normális lehet, főleg ha gyenge a térerő. Ezt az appot ajánlom a térerő elemzéséhez.
 20. Akkor nyilvánvalóan ott lehet a gond
 21. @RixBeck IP címet kell cserélni. Jelenleg én is hasonló cipőben vagyok a Google irányában egy másik szolgáltató szervertermében üzemeltetett VPS-sel.
 22. Hát igen, az túl szép lett volna... Mindenesetre köszönöm a gyors választ!
 23. A WIN10 az egy operációs rendszer, nem egy VPN kliens.
 24. Én is ezt tudom javasolni, hibajegyet kell felvenni. Ezt 1414-en vagy a Telekom Chat-en kérd.
 25. Üdv @tomzee Új előfizető az, akinek a szerződéskötést megelőzően nem volt szolgáltatása a Telekomtól, így ez a kedvezmény hűségidő hosszabbítókra nem vonatkozik.
 1. További aktivitások betöltése