Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Tegnap
 2. Szia igen olyan beltérim van és igen van ilyenem a tv próbáltam is összekötni őket de csak keresi és egy idő után kiirja hogy most nem lehet próbáljam meg később!! lehet azért nem lehet mert itt ahol lakom még csak most köttik be a tv meg az internetet meg még nincs teljesen kiépitve?
 3. Okos TV-d van, és arra vagy rácsatlakozva? Mert leírásodból úgy értelmeztem. Ha IPTV-d van, csak akkor használható a Műsorújság, műholdas (sat) TV esetén nem. Nézd meg, hogy van-e a STB beállításaiban Műsorújság összekapcsolás funkció. Menü > Extrák > Alkalmazások sor alatt kell lennie. Kiválasztod, és végigcsinálod a lépéseket.
 4. Köszönöm Mindenkinek a segítséget, sikerült megoldani a problémát.
 5. Szuper! Ma is futtattam egy tesztet és úgy tűnik megoldódott a probléma! :-)
 6. Utolsó hét
 7. Ja bocsi most értelmeztem a kerdest rendesen hat fogalmam sincs milyen nem kabelos az biztos beltéri egység de en eleg hulye vagyok ezekhez
 8. Szia beltéri egységem van most köttöték be egy hete es próbáltam mar minden hogy a tv mutatja is hogy veszi a telefonom es a telo is mutatja hogy ra vagyok kapcsolódva a tv-re megis mindig azt irja ki hogy hiba van
 9. Sziasztok! A következő problémába ütköztem. Adott huawei hg8245h modem ezen van lehetőség usb segítségével külső hdd-t csatlakoztatni. Ez meg is történt egy külső tápos dokkoló segítségével. Ftp szerver bevan állítva, a gépekről feltöltés letöltés tökéletesen működik. Viszont ilyenkor a wlan megszűnik létezni, zöld ledje világít, de se a telefonok se a tv-k nem látják a routert nincs a listán a router ssid-je. Amint leválasztom a külső usb meghajtót a routerről a wlan megjelenik és a készülékek csatlakoznak rá. Azt hittem hogy a dokkolóval van a probléma. Vettem egy zyxel nas326-ost lan kábellel rárakva a routere. Statikus ip beállítva. A gépek látják le és feltöltés működik, viszont a wlan megszűnik létezni. Amint kikapcsolom a nas-t a vezeték nélküli hálózat megjelenik és csatlakoznak rá a készülékek (tv, telefon). Mi okozhatja ezt a problémát van e rá valami megoldás? Bocsánat rossz topicba ment.
 10. Szerintem a vezetékes szolgáltatás és a mobil szolgáltatás külön van. Nem lehet őket egyesíteni. Nekem is Magenta 1 csomagom van, de két elektronikus számlát kapok és úgy tudom ki egyenlíteni a telekom.hu weboldalon. - Mobilszolgáltatás - Otthoni szolgáltatás (net, tv, vezetékes telefon)
 11. Szeretném, ha a két számla helyett havonta egy összevont számlát kapni a ***** és **** ügyfélazonosítós számláimról.
 12. Köszi, így már jobbnak tűnik a leányzó fekvése. Egyébként ha ilyen hibajelenség van egy (vagy több) napig, akkor a Telekom nem tud az IPTV- n keresztül üzenni, hogy a hiba nem az Ön készülékében, vagy a mi IPTV-nkben van? Úgy látszik az analóg őskövület ezt jobban tudta.
 13. Eddig jól működött, de az utóbbi hetekben valamit változtattak a Telekom mobilinternet előfizetőinél. Nem tudok regisztrálni több oldalra. Az f.vision oldal segítségével kielemeztem hogy az IP cím most már nem biztonságos az oldalak számára. Úgy látják a Telekom mobilnetet használókat, mintha gagyi proxyval próbálnák rejtegetni valódi kilétüket. (webrtc) imgur.com/a/FJNRk2P Itt az IP biztonság értéknek normál esetben 30% vagy alatt kell lennie, a változtatások előtt ez az alatt volt a Telekomnál is. Ez rendkívűl rontja a bizalmat az oldalak és a Telekom mobilnet használói között, annyira hogy nem is engedi a Telekomosokat regisztrálni több helyre, beleértve az Instagramot is. Remélhetőleg ez a probléma minél hamarabb javítva lesz, hiszen a munkám függ ettől.
 14. Privátban sem tudnám részletesebben kifejteni, mint ahogy már itt a topicban megtettem. User loginol, rögtön utána loginolnak a felhasználói fiókkal egy amerikai virtuális gépről a felhasználó nevével és jelszavával. Ha megváltoztatja az adatait, akkor is.
 15. @OldMike Akkor tessék, itt egy másik kép, amin sokan vannak. Ha már képek alapján ítélkezünk. Amúgy 24/7/365 felügyelet van ott, csak mondom az objektivitás kedvéért.
 16. Ezek valamilyen muzeális darabok lehetnek a LED kijelzőjükkel? Engem 6 éve boldogítanak az IPTV-vel, de ilyen (vagy másmilyen) kijelzőssel nem dobtak meg. @btz jó a kép, igaz leginkább az látszik, hogy a kutya se nézi a sok-sok kijelzőt
 17. Hello, működik! legalábbis havidíjasnál, Domino még folyamatban
 18. Ma délután már az SD változatokon is érzékeltem ezt a képhibát (IPTV-n), sőt a Cool tv-n egy ideig csak eredeti hanggal szólt egy műsor mindkét választható hangsávon. Bejelentettem, az ügyfélszolgálatos leellenőrizte a központból és megerősítette a hibát, azt mondta azonnal jelzik a műsorszolgáltató felé, de hogy mikor javítják az csak rajtuk múlik.
 19. Szia @Judit50, Milyen beltérid van? xDSL, koax, vagy optikai hálozatod van?
 20. Hello, rákérdeztem, de nincs újdonság sajna, javítják
 21. Hello, nicsak, akkor nem csak nálam vannak ilyen beltérik?
 22. @OldMike
 23. IPTV-n is jelentkezik már egy ideje, ez is a csatornák hibáját erősíti. Amúgy ezt a szolgáltató nem érzékeli? Fogalmam sincs, hogy a szolgáltató figyeli-e a tartalomszolgáltató által adott képminőséget?
 24. Még mindig nem működik... Mi tart ennyi ideig? egy hete raktam ki ezt a posztot...Kezdek türelmetlenkedni!
 25. Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy mit tegyek mert szeretném a mobiltelefonomon lévő műsorújságot összekötni a tv-vel de nem tudom mindig azt irja ki hogy hiba próbáld meg újra!! Mi lehet a gond? Asegitséget előre is köszönöm
 26. Köszönöm! Így már világos, ha más szolgáltatónál is ilyen. Azért csodálkozott a szerelő is meg én is, mert jelerősség 100% minden csatornán, a jelminőség is a legrosszabb 95%, ezeken is, ahol a híba van, 100 néha 99. Ő is mérte a műszerrel, tökéletes. Bár az az érdekes, hogy az ügyintéző hölgy a telefonban azt mondta, hogy nem volt mostanság hiba bejelentés ezekre a csatornákra... mivel úgy kezdtem alapba a beszélgetést, hogy megkérdeztem tudnak e ilyesmiről, mielőtt hibára jelentem
 27. Üdv @btz. Köszönöm a válaszát. Pár éve küldtek egy DIR-842 -s routert. Érdekes módon már nem működik (webfelület nem jön be, resetelés se segít) és a szolgáltató szerint 1 év garancia van rá, így nem tudják megjavítani. Jelenleg elég nekem ez a fő ONT, nem szándékozok 10-20 ezer magyar huf összegért vásárolni routert. Amikor ez a 842 -s router működött, feleződött a netsebesség (ha jól emlékszem a bridge mód miatt - DHCP, nem emlékszem pontosan). Legfőképp arra vagyok kiváncsi, hogy másnál is előjött -e ez a hiba, mivel gondolom nem csak én egyedül másolok helyi hálózaton ONT -vel. ONT hibájára tippelek, amit a szolgáltató nem akar elismerni. Többször bejelentettem ezt a fajta hibát.
 1. További aktivitások betöltése