Ugrás a tartalomhoz
  • bejegyzés
    21
  • hozzászólás
    11
  • megtekintés
    24819

Nem jutsz előbbre? A Waze segít!


Be Smarter!

5668 megtekintés

A WAZE egy kiváló alkalmazás a biztonságos és egyszerű közlekedéshez. A többi autóssal megoszthatjátok egymás között a közlekedési és útinformációkat, időt és üzemanyagot spórolva egymásnak!

1200x630wa.png

 

Innen tölthető le: Android iOS

Hogyan használjuk?

  • Google play-ből vagy az App Store-ból való letöltést után egyből használatba is tudjuk venni az alkalmazást. Az alkalmazást regisztráció nélkül is lehet használni, vagy regisztrálhatunk a Facebook fiókunk segítségével.

  • Ezután a képernyőnk bal alsó sarkában a keresés ikonra kattintva megadhatjuk az úti célunkat. Miután kiválasztottuk, hogy hova szeretnénk menni, az Ide gombra nyomva elkezdődik a navigáció. Ha le szeretnénk állítani a navigációt, akkor azt a Stop gombbal tehetjük meg. Az alkalmazás a térképen mutatja az útlezárásokat, baleseteket és a forgalmat. A beállításoknál megadhatjuk az autónk adatait, valamint azt is, hogy gyorshajtás esetén, hogyan jelezzen az alkalmazás.

  • Ha már megvan a tervezett utunk, de tankolni vagy a boltba szeretnénk menni, a Waze ebben is segít. A legegyszerűbben a köztes pontot úgy lehet megadni, ha alul megérintjük a képernyőt (ÉVI sáv), majd az Útvonal mentén a feliratra kattintunk. Ekkor megnyílik a kereső ablak, és akár az ikonok segítségével tudunk egy benzinkutat vagy boltot keresni, vagy beírjuk a keresőbe, amit szeretnénk. Ha kiválasztjuk, a Waze beiktatja a köztes célt az útvonalunkba. Azt is látjuk a keresőben, hogy hány perces kitérőt jelent nekünk az eredeti úthoz képest.

0 megjegyzés


Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Vendég
Hozzászólás

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...