Ugrás a tartalomhoz
  • bejegyzés
    21
  • hozzászólás
    11
  • megtekintés
    25246

A BpCarsharing app segít eldönteni, hogy mivel utazz!


Be Smarter!

5449 megtekintés

Az alkalmazás célja, hogy a Budapesten működő három közösségi járműmegosztó szolgáltatás járműveit egy térképen tegye láthatóvá, ezáltal felgyorsítva a jármű kiválasztását.

Képkivágás.JPG

Innen tölthető le: Android

Hogyan használjuk?

Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Play Áruházból. Az alkalmazást megnyitva kiválaszthatjuk, hogy melyik szolgáltató (MOL Limo, GreenGo, Blinkee.city) járműveit szeretnénk megjeleníteni a térképen. Természetesen egyszerre mind a hármat is megjeleníthetjük. Ezen kívül még kívánság szerint beállíthatjuk a zónák láthatóságát. Nem ritka eset, hogy egy felhasználó több szolgáltatónál is regisztrálva van, és az utazása előtt szeretné megkeresni a hozzá legközelebb eső járművet. Ez esetben nyújt a felhasználóknak segítséget jelen alkalmazás, köztük jómagamnak is. A járművek használatához továbbra is szükség van a szolgáltatók saját alkalmazásaira, ugyanis a foglalás és bérlés csak ott hajtható végre. Az itt bemutatott alkalmazás csupán a járművek helyzetét mutatja meg.

Leginkább azoknak ajánlom az alkalmazást, akik sűrűn használják a fent említett járműmegosztó szolgáltatásokat, így könnyedén összehasonlítható majd a három alkalmazás.

0 megjegyzés


Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Vendég
Hozzászólás

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...