Ugrás a tartalomhoz
  • bejegyzés
    21
  • hozzászólás
    11
  • megtekintés
    25252

Válj zenei virtuózzá az OnlinePianist-tal!


Be Smarter!

7356 megtekintés

Az alkalmazás segítségével népszerű dalokat tudunk megtanulni zongorán, kottaolvasás ismerete nélkül.

pianist.png

Innen tölthető le: Android iOS

Hogyan használjuk?

Az alkalmazás ingyenesen elérhető a Play Áruházban, valamint az App Store-ban, OnlinePianist néven.

Az alábbi lépéseket követve könnyedén elsajátíthatjuk az applikáció használatát:

1) Az alkalmazás letöltése után, az első indításkor választhatunk egy véletlenül összerakott listából három zeneszámot. Ezt a három zeneszámot megkapjuk rögtön ingyenesen. (Ha nem tetszettek a számok, lépjünk ki az alkalmazásból, mivel így más számokat fog ajánlani nekünk.)

2) Miután kiválasztottuk a nekünk megfelelő zeneszámokat, megjelenik a könyvtárunk, ahol az általunk megszerzett dalok érhetők el. Itt a számokat kiválasztva megtanulhatjuk őket, valamint keresgélhetünk új számokat a gyűjteményünkbe.

3) Egy szám betöltése után megjelenik egy zongora billentyűzetének a képe. A dal hangjegyei a ritmus játékokhoz hasonlóan közelítenek a zongora felé. Ezen a felületen tudunk előre ugrani a zeneszámban, valamint leállítani vagy lelassítani azt, továbbá különböző, a tanulást segítő beállítást bekapcsolni, illetve kikapcsolni.

4) Új zeneszám megszerzésére három lehetőségünk van: minden harmadik napon kapunk egy általunk választott zeneszámot, megvásárolhatjuk az alkalmazáson belül, vagy vásárolhatunk prémium előfizetést, és így minden dal elérhető lesz számunkra.

5) Ne felejtsünk el regisztrálni az alkalmazásban, mivel, ha az appot letöröljük, vagy elveszik a telefonunk, elveszik minden eddigi dalunk is. A megszerzett dalok a felhasználói fiókunkhoz vannak kötve, így bejelentkezés után bárhol elérhetővé válnak.

Az alkalmazás böngészőben is elérhető.

1 megjegyzés


Recommended Comments

Si estás buscando tonos de llamada para personalizar tu experiencia telefónica, descargartonosdellamada.com es el lugar ideal. Este sitio web especializado ofrece una amplia variedad de tonos de llamada que puedes descargar y utilizar para agregar estilo y originalidad a tus llamadas entrantes. A continuación, te mostramos cómo acceder a descargartonosdellamada.com y encontrar los tonos de llamada que buscas.

Link kommenthez
Vendég
Hozzászólás

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...