Ugrás a tartalomhoz
  • bejegyzés
    11
  • hozzászólás
    3836
  • megtekintés
    77838

anonymus

12393 megtekintés

Ahogy a címből adódik nos nem akarok senkit meg sérteni, de az emberek egy része nem tud kérdezni.  Közösség akkor tud leghatékonyabban segíteni neked ha lényegre törően kérdezel és nem kell fölös köröket futni.

- Ha kérdést teszel kérlek röviden lényegre törően, felesleges oldalakat írni  sokszor ezekben a regényekben elveszik a lényeg.

- Soha ne írj le publikus fórumban személyes adatokat MT szám, lakcím stb stb csak magadnak teszel vele rosszat. 

-Próbálj meg higgadt fejjel kérdezni, nem az mondom hogy ne írd le a panaszod. De a ennek meg annak anyukája meg ilyen meg olyan szépművészeti váza  szerelő stb káromkodások semmire nem jók csak rólad állítanak ki szegénységi bizonyítványt.  Sokkal jobb ha higgadt fejjel le írod hogy mi a problémád ez egy fontos faktor hogy hamarabb kapj segítséget.

- Hagyd hogy segítsünk!  Ha úgy térsz be hogy be akadt lemez nálad, pl csak azt ismételgeted sz*r az internet és nem tudsz válaszolni nem fogsz segítséget kapni.

- Használd a keresőt számtalan dologra már érkezhetett válasz. 

-  Kérdésed körülményei  minden kérdésednél szükségünk van néhány információra. Pl Nincs internetem használhatatlan okés de akkor írd le hogy mióta mit tapasztalsz és ami nagyon fontos milyen eszközt kaptál a cégtől.  Gondold végig fejben mi szükséges ahhoz hogy választ kapj,  ha keresel egy be állítást vagy portot szeretnél nyitni  stb stb. Estig lehetne sorolni, szükséges a környezet milyen csomag eszközök  stb.  Neked nem feltétlen fontos információ  hogy, milyen eszköz vagy csomag vagy bármi más de én és a Yedi kollégák így tudunk segíteni. Okés nem fontos le írnod első körbe de hátralátod választ. 

- Ha választ kaptál és tetszik akkor egy plusszal ajándékozd meg a válaszolót kérlek, ezzel elismered a munkáját. 

 

Mi a kérdés?

2 megjegyzés


Recommended Comments

Vendég
Hozzászólás

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...