Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Túsz Mihály

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Túsz Mihály eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Túsz Mihály

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Csak nem lett jó, szóval bejelentettem a hibát. Kijött a szerelő, persze akkor működött rendesen. Végig nézte a hálózatomat, mindent rendben talált, szóval azt mondta, hogy csak eszközhibára tud gondolni és kicserélte a modemet. Ahogy szedte szét a csatikat a régi modemnél, a koax csatinál tök forró volt, azt mondta, hogy ez nem üzemszerű és emiatt lehet instabil a cucc. V1 volt, V2-t rakott be és azóta (3napja) hibátlanul működik.
  2. Túsz Mihály

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    AMK És ez ellen mit lehet tenni? Szolgáltató mit javasol? Csináltam egy gyári visszaállítást a modemen és lekopogom, egy napja hibátlan, de majd kiderül.
  3. Túsz Mihály

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok! Nekem most a legújabb sw van fent? Napi szinten *****zok lassan, hogy valamelyik eszközömön nincs net. Eddig csak a Tenda AC10U-val bohóckodott, de 2 napja elkezdte a raspberry-vel is. Modem->tenda switch->Tenda router. Az iptv az közvetlenül a modemre csatlakozik, a switchre csatlakozik a router,raspberry, pc. A router jelenleg AP módban van. A pc-n mindig van net.
  4. Túsz Mihály

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Nah, feladtam ezt a mediaserver dolgot. Sehogy sem akart javulni a dolog, így meg nincs értelme. Kár érte. Na de hátha egyszer helyre jön.
  5. Túsz Mihály

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    És érdekes,hogy csak az egyik irányban ilyen lassú. A másik irány sem villám, de 3.5 megával már kibékülnék
  6. Túsz Mihály

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Egy wd caviar 500 gb 5400 rpm külső házban. Ha be van kapcsolva a médiaszerver a tv-m látja és le is játsza a tartalmat, bár a filmet 720p-ben, mert fhd-n már akad a töltés miatt, de ez nem is lenne tragédia. Telefonrol is tudom nézni, és 3.5Mb forgalmat jelez másodpercenként. A gépem kábellal van összekötve a modemmel, és a net megy rajta fullon (50Mbit). Ha a gépre dugom a vinyót 25-30 MByte a sebesség. A cél hogy a filmeket/sorozatokat oda töltsem le torrentről és tvről/telorol tudjam nézni, nekelljen hurcolászni a tv és a gép között.
  7. Túsz Mihály

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni a sagemcom modemmel kapcsolatban. Az usb portra csatlakoztatott hdd-re való másolás nagyon lassú 200kb/sec. Mitol lejet?
×
×
  • Új...