Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

aTom

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit aTom posztolt

  1. aTom

    Telekom Otthoni Internet 4G

    Egyelőre erről sokat nem lehet tudni, kérem, ha valakinek van hivatalos és publikus információja, ne tartsa magában! Köszönöm! Ami eddig a dokumentumokból kiderül: - Listaár: 12.000.- HUF - Adatmennyiség tekintetében korlátlan - Csak ott igényelhető, ahol semmilyen Telekom vezetékes szolgáltatás nem elérhető, valamint helyhez kötött, elmozdítása szerződésszegésnek minősül. Jó lenne tudni a hűséges árat, a maximálisan elérhető le-, és feltöltési sebességet, adnak-e hozzá modemet/routert, ha igen milyet (pl. LTE-A képes-e, lehetséges-e a bridge mód).
  2. aTom

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Kb 2x20perc telefonálásba került, de sikerült.
  3. aTom

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Van valaki, akinek bridge módban megy a Sage, és megkapta már a 3.91.0-t? Nálam 'elfelejtette' a bridge módot, újra meg kellett kérni. Más is tapasztalt ilyet?
  4. aTom

    Kábelnet

    Eddig is határérték közelében (48 és 51dBmV között) voltak a csatornák, de a ma éjszakai maintenance után még rondább lett. A szolgáltatás hiba nélkül működik, ennek ellenére érdemes lehet hibára jelenteni? Nem tudom mennyire egészséges a modemnek hosszú távon, hogy ennyire kell kiabálnia, hogy meghallja a CMTS. Ennél közelebb már nem tudom vinni a szolgáltatóhoz, ahogy bejön a lakásba a koax, közvetlenül a modembe van csatlakoztatva, se splitter, se csillapító nincs az útjában. A downstream viszont kicsivel szebb lett mint volt, 0 és -5,6dBmV, valamint 40,3 és 44,7 dB között az SNR
  5. aTom

    Kábelnet

    Érthető. Azért egy próbát megért. Köszönöm a választ! Akkor várjuk nagyon az ED3.1-et
  6. aTom

    Kábelnet

    Csak tegyél elé még egy csillagot Apropó, a jövőben esetleg nem várható nagyobb feltöltési sebesség, legalább az 500-as csomag esetében? Tudom, hogy erősen korlátos műszakilag, de ilyen jelképes 30Mbit/s-re gondolok pl. Vagy esetleg külön megvásárolható formában, ahol ezt a feltöltési csatornák, és az 'egy körön' lógó efik száma lehetővé teszi. A T is nyerne vele. Bedobjátok esetleg az ötletládába, vagy abszolút halott ügy?
  7. aTom

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Erősen elbeszélünk egymás mellett. Annyit írtam csak, hogy ilyen létezik a valóságban, ez működőképes. Fizikailag. Azt, hogy a T hozzáállása az ami, vettük, értettük, elfogadjuk.
  8. aTom

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Kollégának valahogy így működik. Fix IP szolgáltatása volt a Juropnetnél, amit átvett a Kalásznet (hamarosan Telekom lesz?), és kapott is egy sagemet, aminek az 1-es portjáról veheti a fix IP-t netezéshez, a maradék három pedig router módban megy. Innen is megy a net (persze más külső IP-vel), valamint az IPTV. Szóval biztosan nem technikai jellegű dolog.
×
×
  • Új...