Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

gfonyodi

Tag
  • Tartalmak

    2
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit gfonyodi posztolt

  1. Most például elég jó a net (29,6 Mbit letöltés és 20,4 Mbit feltöltés) délután 3 után kezd el drasztikusan leesni a sebesség. 3 szinten osztjuk meg mi is a netet 3 TV, sok mobil kütyü. A Sagemcom mellett egy Tenda A301 extendert használunk. 

    Névtelen.jpg

  2. Ekkor: 2019. 01. 15. at 11:25, Dühös felhasználó írta:

    Szia!

    Elég vicces megoldása lett a problémának végül. Mivel a vonallal nem volt baj, a modem tiszta új volt, belső hálózat nélkül is jelentkezett a hiba, hosszas méregetés után a szerelő azt mondta, hogy látott már olyat, hogy ez a Sagem modem bír rosszalkodni, ha a wifi is be van kapcsolva rajta. Mivel ez nálunk a pincében van, wifiként nem használjuk, még az SSID sem volt átállítva, javasolta, hogy próbáljuk ki, hogy mi van, ha a wifit kikapcsoljuk . A wifi kikapcsolása után a rendszer egyből el kezdett normálisan működni, nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy azóta is jól működik. A múltban, amikor ez a hiba még nem volt, akkor is rendszeresen elment a tv és az internet, így a modemet/rendszert naponta akár többször is újra kellett indíani. Azóta nem volt egyszer sem újraindítva, a tv és net egyszer ment el, néhány percre, de magától visszajött.

     

    Üdv 

     

    Szia, Nálunk is állandóan szakadozik a vonal, de lehetséges hogy kábelprobléma is van, mert egy szakaszon benőtte a kábelt a borostyán. Elméletileg Otthoni internet 250-es csomag van, de legjobb esetben is csak max 46MBit-et mért a speedtest.net, de az esetek többségében ez alig éri el az 5MBit-et, ami azért is kellemetlen, mert a telekom szerint ennél a csomagnál a 15MBit a garantált. Ha jól értem, akkor te egy Wifi routert használsz a sagemcom  saját wifije helyett?

×
×
  • Új...