Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

SzaboGabbo

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

SzaboGabbo eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Szia! Beutalod és betelefonálsz, hogy hova könyveljék az összeget. Viszont ha van nyitott számlád, először azt fogják belőle rendezni. Telekom alkalmazáson keresztül is ki tudod fizetni, de csak a teljes fentmaradó összeget. Vagy postán, Telekom ablaknál.
  2. Köszönöm a választ! Remélem mihamarabb megoldódik, mert ahogy már említettem, a kollégám kedden rendelt egy televíziót és megkapta. Az meg csak hab a tortán, hogy a szomszéd utcában lakik.
  3. Sziasztok! Rendeltünk otthoni előfizetés mellé egy Xbox One X konzolt. Jött az sms, hogy minden rendben, a kiszállitásról értesítenek. Azóta áll az ügy. Idén eddig akár mit rendeltünk 2 -3 nap alatt kihozták. Jelen rendelésnél a Telekom és a GLS között áll az ügy. Nem értem, hogy miért. Mikor betelefonáltam, hogy mondják meg van e valami probléma, mert akkor meg veszem máshol, azt mondta az összes ügyintéző akivel beszéltem, hogy minden rendben, rendelésemet jováhagyták, nincs készlethiány, türelmemet kérik. Kollégám kedden rendelt egy televíziót, ma megkapta. Ezt 5 éve már átéltem, akkor Xbox360-at rendeltem, 45 napot vártam rá és folyamatosan hitegettek, megszakították a vonalat mikor érdeklődtem. Ilyen nehéz Xboxot beszerezni? Mi lehet ennek az oka?
×
×
  • Új...