Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

NorbertO

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit NorbertO posztolt

  1. NorbertO

    TVGO app max. 2 készülék

    McBelaba Köszönöm szépen a segítséget. Bár gyorsítótár kiürítése menüpontot nem találtam, de egy kis fájlt igen. Töröltem, s már minden rendben, bár szerintem ezt a hibát a fejlesztésnek kellene orvosolni.
  2. NorbertO

    TVGO app max. 2 készülék

    Két mobiltelefon volt regisztrálva. Az egyik egy régebbi, melyen csupán csak teszteltem. Egy laptopon szeretném használni, amin böngészőből kéne bejelentkeznem, de hiába, mert a fent leírtakat írja az oldal, S még mindig kiírja a regisztrált készülékeknél a régi telefont. Pedig arról ki lett jelentkezve és még az app is törölve lett. Ezt a maradt rendes mobilomról tudtam megnézni, de ez mellett egy laptopot szeretnék még használni erre a célra második készüléknek. Most akkor a régi mobiltelefonon böngészőből töltsem le megint az appot és nyissam meg, jelentkezzek be illetve ki? Mert mikor a mobilon böngészőből nyitnám meg akkor nem az appot fogja megnyitni?
  3. NorbertO

    TVGO app max. 2 készülék

    " A regisztrálható eszközök száma elérte a maximumot. Amennyiben más eszközön szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, kérjük, lépj ki az egyik eszközödről, amelyen futtatod a TV GO szolgáltatást. " De mindkét eszköz ki van jelentkezve már 2 napja ! Az egyikről törölve is lett . Hogyan tovább?
×
×
  • Új...