Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Selmo

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Selmo posztolt

  1. Köszi a felajánlást, de egyszerűen nem találom a vonatkozó szöveget. Még nem adtam fel, és ha meglesz, akkor lehet, hogy kérem a segítségeteket.
  2. Köszi a választ! Tulajdonképpen zseniálisan egyszerű amit javasolsz, fordítva betenni a kártyákat, de lehet hogy a megoldás ennél még egyszerűbb. Időközben utánanéztem az óra leírásának és a gyenge angol tudásommal arra az eredményre jutottam, hogy ha az óra Bluetooth-szal kapcsolatban van a telefonnal, akkor blokkolja a benne lévő SIM kártyát. Ha ez igaz, akkor az óra SIM kártyája csak akkor aktiválódik, hogyha az óra lekapcsolódik a telefonról. Ezzel a probléma meg is volna oldva. Ez azért is valószínűnek látszik, mert ha elfelejtjük az autóskártyát, akkor is probléma a telefonban és az órában lévő SIM egyidejű használata. A kérdés csak az, hogy jól fordítottam-e az angol leírást...
  3. Sziasztok! A Telekomnak van egy un. autóskártya szolgáltatása, ami lehetővé tesz egy hívószámhoz két SIM-kártyát. Ez egy okosóra eSIM-jeként igen hasznos lehet - ha jól gondolom. A probléma az, hogy ha aktív az "autós" SIM, akkor azon cseng ki. Ennek ugye nagy hátránya, hogy a óra gyenge akkuját hamar lemeríti. Tudni szeretném, hogy a jelenleg kínált Huawei Watch 2 esetén inaktívvá tehető-e a profil anélkül, hogy az órát kikapcsolnám? A válaszokat előre is köszönöm!
×
×
  • Új...