Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

AmandaD

Tag
  • Tartalmak

    40
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

AmandaD a fórumon

  • Születésnap 03/01/1990

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

AmandaD eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  1. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    Ne erőlködj, légy szíves. Már elmondtad, nem foglalkoztat a labdarúgás. Ennek ellenére folyamatosan erről akarsz okosságot írni. Hagyd abba! Szia.
  2. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    Valahol olvastam, hogy a nézők mindössze 1-2%-a néz délelőtti foci ismétléseket. Az összefoglalókat többen, de az is délután és este van. Ennél még az általad említett, semmire sem való, műsorokat is többen nézik. Délelőtt nincs focimeccs! Akit érdekel, az már (ha nem is látta) tudja az eredményt. A foci élőműsor!
  3. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    Legyenek délelőtt a meccsek? Látod pont erről beszéltem. Focitéma! És te nem értesz hozzá, de azért "Épp erről beszéltem korábban itt a fórumon," beszélsz tovább butaságot. Bocs, de ez tényleg az. A foci délutáni és esti esemény, még a megye 10-ben is. Az ismétlés (az eredmények ismerete után) lehetne délelőtt, de az senkit sem érdekelne. Tehát, nem tehetik az semmitérő műsorok helyére a focit. Cskis és kizárólag főműsoridőben lehet.
  4. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    Egyesszám harmadik személyben beszélsz magadról? Kicsit? fura. Ez a bérenc dolog nagyon divat lett, de inkább nálatok. Most különböző formában tiltakoztok e cím ellen, pedig talán egyszer kaptátok meg ezt meg valakitől. De úgy látszik nagyon betalált! Már nekem is magyarázod, hogy nem vagy T. embere. De ez ki a francot érdekel? Egy dolog érdekel: Lesz-e, és mikor Spiler 2! A többi, amiket irkáltok, csak teljesen felesleges duma. És ne is válaszoljatok, ha nem a kérdésre feleltek Kösz.
  5. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    Tarrnak már nincs az a akciója hogy olcsóbban ad mindent amíg tart a T hűséged ? Nem tudok róla. De én vállaltam valamit, és én be szoktam tartani még a szóbeli ígéreteimet is. Úgyhogy, bármilyen csalódás is a T, maradok. Mert én, én vagyok.
  6. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    kösz, hogy figyeltél, illetve nem. Láthattad, hogy a "hűség" miatt nem léphetek le a T. -tól. (nem állok olyan jól anyagilag, hogy fizessek) Emberként nem bántottalak, ha úgy tűnt, bocs. (a legjobb b.nőm sem túl okos, én mégis imádom) És tényleg bocs. Kicsit ***** voltam.
  7. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    Nem biztos, hogy ezt pont nektek kellene mondani. Az egész topik tele van a semmitmondó hozzászólásaitokkal. Bár tőled lehetett olvasni néhány értelmes hsz-t, de a többiek root: besértődött, mert Laketti kritizálni mert benneteket. Na mindegy, zárjatok ki engem is, mert kérdeztem, vagy véleményt mondtam. Sziasztok.
  8. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    Tehát szerinted, ha nem szól senki spiler 2 ért, akkor a T olyan f*sza cég, hogy magától ki fog adni x összeget azért, hogy legyen a kínálatában? Ha ezt hiszed, az nagy baj. Ha így lenne, amúgy, akkor rátok sem lenne szükség, hiszen pl. amíg nem vették el tőlünk az La Liga meccseit, a fene sem tudta, hogy léteztek. De nézd meg a hsz.-okat. Nézz és láss: nem egészen másfél hónap alatt, ezen a fórumon, közel 200 hsz. (igaz ebből fele kb. a ti semmitmondásotokról szól). Az előfizetők billentyűzet koptatásának tehát, szerintem, van értelme. Illetve reménykedem, hogy van aki nézi és tud majd valamit tenni, vagy értelmeset mondani. És még egyszer: nem veletek van a fő gond! Hanem azokkal akik annyira sem méltatnak benneteket, és rajtatok keresztül bennünket, hogy bármi értelmes infót adjanak. Még a bulvár is többet tud mint ti. Amúgy a Telekom PR, (nem tudom mi az vagy ki az) adott ki infót a megbeszélésekről.
  9. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    Hiszen folyamatosan nyomod, hogy ti fogtok, ezen a fórumon, értesíteni mindenkit a fejleményekről. De ha megnézed a fórum indulását, láthatod, hogy tőletek egyetlen egy érdemi információt sem kaptunk. ApaFia: teljesen igazad van, hogy nincs értelme szövegelni. De szerinted ha nem szól senki, akkor lesz valaha is spiler 2 ? Talán a Telekom arról vált ismerté, hogy "mindent a nézőkért"? Hát nem.
  10. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    Mint a **? Itt is lesz minimum 7 év?
  11. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    Megint terelsz, mint az összes hsz-edben. Nem azt írtam: Nem a szoc problémám, ha egyáltalán tudod mit beszélsz, jó lenne, ha úgy tennéd, hogy ne légy nevetséges. Szó sem volt xy filmről. Te valamit nagyon nem értesz. Lehet vasárnap este van és kicsit sok volt a .... Látszik, fogalmad sincs egy szerződéskötésről a szolgáltatóval. Ugyanis az emberek pontosan a csatornakínálat miatt választják a csomagokat. Ha változik egy adott csatorna jellege (Izaura, akciómozi helyett) kutya kötelessége a szolgáltatónak erről tájékoztatni az ügyfeleket! Nem adhat el olyan terméket, ami nem lesz a kínálatban! És nem arról van szó, hogy ez valami váratlan dolog lett volna, hanem olyan, amit az egyszerű emberek is tudhattak, nem hogy a híres Telekom vezetői. Szóval védd tovább a T-t, de próbáld meg úgy tenni, mintha értelmes ember lennél, és ne sértegetéssel.
  12. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    Valami eszembe jutott. Mi van ha én holnap kötök a Telekommal egy új szerződést, és megmutatják nekem a csatornakínálatot. És ebben szerepel vagy 10-12 filmes csatorna. Ezeken mozifilmeket adnak. Megkötöm a szerződést, mert szeretem a filmeket. Másnap bejelentik, hogy a filmek adásának a jogát felvásárolta Vajna, és vajna1, vajna2, vajna3, stb néven ő fogja adni a filmeket. A korábbi filmes adók megmaradnak, csak ezentúl Izaura sorozatot adják napi 24 órában. A szerződéskötéskor már rég tudták a Telekomnál, hogy ez lesz, de velem még minden figyelmeztetés nélkül szerződtek. Szerintetek az is tök rendben lenne, mert a T az egy nagyszerű cég, és "folynak a tárgyalások". Hát kb. ugyanez történt a focicsatornákkal kapcsolatban is A T az aki kib*szott az emberekkel. G*zember cég ez a, ti általatok úgy védett, banda. Ma már nem is hiszem, hogy Vajnáék a hunyók, inkább csakis és kizárólag a Telekom.
  13. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    Azért érdekes, hogy ennyi átverés és szemétkedés után még van aki hisz ezeknek a *****eknek. Annyiszor átvertek még az itteni, "telekom TV szolgáltatás végett" itt válaszolgató emberkék is bennünket, hogy ez már figyelmeztető lehetett volna. Ameddig a pénzügyeket nem tudják kiokoskodni, (mármint, hogy mennyivel húzzák le az előfizetőket), addig nem lesz Spiler 2. Nem észkombájnok ülnek a Telekomnál, úgyhogy idő, míg kiszámolják a következményeket. És erre ez a néhány hónap, ami a rendelkezésre állt, kevés volt. Mi meg nem számítunk. Már írtam, csak ismétlem: szemét cég a telekom, és még buta is. Arra azért meg lesz az eszük, hogy mi csesszünk rá! Az első lehetőségnél (k***va hűségidő lejárta): Bye-bye .Amúgy meg btz, ezen a fórumon védtétek már annyit a semmit (mármint a telekommot), hogy megérdemeltek egy kis szeptemberi "nyaralást". És ha egy elsősorban a focival foglakozó, az miatt létező fórumon válaszolgatsz, a "nyaralás" ideje alatt tájékozódj a fociról.
  14. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    Nem túl fontos már, de ha ennyire nem vagy tisztában a csatornák jellegével, műsorával, stb., akkor miért te felelgetsz a focit érintő kérdésekre? Spiler 1 szinte a teljes fordulót adja az angol bajnokságból. Tehát ad focit bőven. De mi azért beszélünk, hogy a Telekom adja a spiler 2-t. A spanyol bajnokságot! Aminek a jogát aránylag könnyen megvehetné a cég. És a hírek alapján, meg is vette már. Csak drágítani akar! Majd nagy kegyesen bejelenti, hogy bár veszteséges lesz, de "mindent az előfizetőkért" , és csak egy "kicsit" emel. Tudom, konteró, de majd akkor is itt legyél, amikor bejelentik a változást, a drágítást.
  15. AmandaD

    Spíler 2, spíler extra

    Szóval akkor 99% ***** van itt, aki szidja a T-t , csak ti vagytok helikopterek. Szólj btz-nek, ennél még ő is tud jobbat írni.
×
×
  • Új...