Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

*****33

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

*****33 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. *****33

    Spíler 2, spíler extra

    Btz Ugy latom nem értettél meg. Tisztában vagyok hogy szerzodesileg jelenleg semmi jogom nincs pampogni. Azt probaltam mondani hogy ez az egesz koncepció meghaladott a mai világban csak ugy tunik valamiert mifelénk ezt senkinek sem erdeke elhetobbe tenni, pedig szerintem meg több penzt is lehetne kaszálni azokon akik fizetni hajlandóak Szerinted egy on demand streaming nem működne? Szerintem nagyon, es nem tudom miert nem csinálják meg. Sztem ido kérdése. Ha végre rájönnek es a meglévő szerzodesekbol ki tudnak lepni. Es akkor az ilyen TV2-ok rájönnek vegre hogy valami hozzáadott ertek nélkül nem megy. Illetve a T es Dhighi es társai is hogy a penzbehajtason tul valami egyebbel is erdemes lenne foglalkozni. Kozben persze mi juzerek állunk a nemiszerv rossz végén tehetetlenül kiabálva hogy szeretnenk kapni valamit a pénzünkért
  2. *****33

    Spíler 2, spíler extra

    hat nem tudom miert nonszensz az, hogy szeretnem tudni mit kapok a penzemert. ertem en hogy sok minden nem rajtuk mulik, de az milyen uzlet hogy csak a vevo vallal kockazatot ?? az a minimum hogy kilephessek a szerzodesbol ha szamomra kedvezotlenul modosul a sugarozott musor. Abban megegyezhetunk hogy az hogy a spanyol liga kaliberu szorakozas nem elerheto az meglehetosen kedvezotlen valtozas.
  3. *****33

    Spíler 2, spíler extra

    az a szomoru, hogy itt a musorszoras meg a mult szazadban ragadt, es a luzer bajnoksagot szervezo cegek / szovetsegek ehhez asszisztalnak. lasd NBA: barki vehet havi X dollarert szamara kedvezo csomagot es nezheti orrba szajba amit akar. En is ezt tettem, es ugyanugy szivesen fizetnek X dollart a spanyol meccskert, vagy az olaszokert, vagy on demand egy-egy meccsert is kulon. Es a kedves T meg ****** meg egyeb tarsai mehetnek a levesbe. de nem, nem lehet, mert ilyen mindenfele kiskiralyok ebbol akarnak penzt politikat s mittoment mit kovacsolni maguknak. a vicc az hogy toljak az orrod ala a husegszerzodest. vallalj huseget hogy nezed a Sport1-et 2 evig. Akkor is ha mondjuk sakkot meg sporthorgaszatot fog adni egesz nap, esetleg kicsi pokerrel kiszinezve. Come on. Ok is vallaljanak huseg a szolgalatatott tartalomra. Errol szolna a mai vilag. Sajnos nincs alternativa meg es ezt ok is tudjak ezert engedik ezt meg maguknak. Milyen szerencse hogy az NB1 meccseit viszont lehet nezni :)))
×
×
  • Új...