Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

szabogabor10

Tag
  • Tartalmak

    16
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit szabogabor10 posztolt

  1. Mostmár tényleg nevetséges, ami itt zajlik. Akár a telekom, akár az apple, akár mindkettejük a felelős a helyzetért. Szavakat nem találni erre. Igen, valóban Apple által jóváhagyott entitlement szerver kell hozzá, de hogy ennek beüzemelése 2 év alatt ne sikerüljön az ország legnagyobb szolgáltatójának, az egyszerűen szánalmas.

  2. A MultiSIM szolgáltatás alapvetően híváskezelésre alkalmas készülékekre optimalizált szolgáltatás. Ennek megfelelően a Telekom okos mobiltelefonokban és okosórákban tudja biztosítani a megfelelő működést."

    Akkor viszont lehessen kérni DuoNet SIM-et korlátlan net mellé is. Egyszerű ez. Ne a legtöbbet fizetőktől féltsék már a hálózatukat...

  3. 47 perce, Berci írta:

    engem ma hívtak, hogy hálózat szinten lekapcsolják a VoLTE-t és annak meg kell oldalnia a hibát ideiglenesen, de miután nálam ez megtörtént sajnos továbbra sem jó....

    Te jó ég. Nagyon rossz úton járnak...

    VoLTE mellett simán működni kéne ennek normális konfiggal. Ha nekem is ilyen “ajánlatot” akarnak adni, nem fogom elfogadni. Köszi, hogy megírtad, legalább tudok hivatkozni rád.

    Egyébként szerintem kifejezetten iPad oldali szolgáltatói konfiggal lehet ezt megoldani.

  4. Nálam is ugyanez a jelenség van. Én is iPad-be raktam be a mellék SIM-et. A probléma ott lehet, hogy az iPad nem képes híváskezelésre, és ezt a jelenséget a hálózat nem képes kezelni. Nagyon kezdetlegesnek tűnik nekem még ez a multisim dolog. Ha gyorsan nem oldódik meg, nem tartom meg a kártyát. Korlátlan netesként rettentő szívás ez, mert ugye DuoNet SIM-et meg basznak adni...

  5. @zoli62

    De ez csak lokális karbantartás, ha jól látom.

    Meg egyébként szerintem nem kötött karbantartáshoz 2 db csati (SD+HD) berakása. Országos karbantartást nem is írnak erre a hónapra (egyelőre).

  6. @btz

    Sokkal jobb lenne, ha azt mondanák, hogy megegyeztünk, szeptember xx-én bekerül a csati. Most úgyis szünet van a La Ligaban meg a BL-ben is, ha 18-a előtt berakják (erre igen jó esélyt látok most), senki nem fog dühöngeni, hogy miért nem most azonnal rakják be.

×
×
  • Új...