Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Emma

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Emma eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Emma

    Tvgo telepítése új Huawei telefonra.

    Kedves Uzman! Az Aptoidon keresztül sikerült telepíteni az új verziót,de sajnos nem indul,de igazad van megpróbálok másik böngészőt,később talán a gyári visszaállítást.Köszönöm a segjtséget!
  2. Új Huawei smart 2021 telefont kaptunk ajándékba,nagynehezen sikerült telepíteni rá az új telekom tvgot,de megnyitni nem lehet,állandóan visszadob.Böngészőn keresztül sikerült ugyan belépni a fiókba,de az élő műsornál azt írja,hogy hiba,nem indul el.Esetleg,ha van valakinek valami ötlete,hogy lehetne nézni rajta a tvgot,nagyon megköszönném. Üdv:Emma
  3. Emma

    Tv-go

    Az új készülék samsung galaxy tab s4.
  4. Emma

    Tv-go

    Sajnos nálam nem erről volt szó,hiszen minden más készüléken ment,a telekom üzletbe a is kipróbálták saját fiókkkal beléptek,de ugyaz ez volt a helyzet,a később vásárolt tablettel is remekül működik.
  5. Emma

    Tv-go

    Sajnos nem oldódott meg,én visszaküldtem a készüléket
  6. Emma

    Tv-go

    Sziasztok! Vettem egy huawei mediapad m5 tablettet és a tv-go alkalmazásba be tudok lépni a fiókommal,de a közszolgálati adókon kívül más nem működik rajta.Már mindennel és mindenkivel próbálkoztunk állítólag minden rendben van.A huawei és a telekom se tud mit kezdeni a dologgal.elindul ugyan a figyelmeztetést még látom azután minden elsötétedik.se a moziklubb se a többi csatorna nem megy,a közszolgálatiak viszont tökéletesen.Valaki annyit mondott,hogy valami más lejátszó kellene hozzá,mondjuk egy párat már megpróbáltam,ha esetleg van valakinek ezzel tapasztalata megköszönném.
×
×
  • Új...