Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Nortonor

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Nortonor posztolt

  1. Nortonor

    F@st 5670 Probléma

    5655v2 szintén 1000-es nettel produkál nálam hasonlókat teljesen random, olykor nagyobb sávszélesség leterhelés nélkül is, vagy mikor zárolt állapotból tér vissza a PC. A log-ok nálam is hasonlóak, viszont a PC-re újra netet varázsolni csak a router újraindításával tudok, nálam nem áll helyre a kapcsolat ilyenkor még 5-10 perc után sem. Rajta van még egy gigabites switch, amin keresztül TV, Beltéri egység és egy Raspberry Pi is csatlakozik, illetve közvetlen routerről egy AP a ház távolabbi pontján, és egy IP kamera. Mindezek mellett okostelefon és laptop wifin keresztül. Ezek a felsorolt eszközök zavartalanul működnek tovább, akkor is mikor a PC-t ledobja, illetve a belső hálózaton keresztül a Pi-t és az IP kamerát sem érem el ilyenkor a PC-ről, de telóról, laptopról igen. Kábel és "portcsere" nálam is megvolt. Épp ezért először arra gyanakodtam, hogy az alaplapi ethernet porttal lesz valami gond, de BIOS és driver frissítés után sem javult a helyzet, már egy PCI-E külső hálókártyán kezdtem el agyalni, de akkor a fentiek szerint mégsem a PC-mmel lesz gond. Fura mert mint mondtam az összes többi vezetékkel vagy vezeték nélkül kapcsolódó eszköz zavartalanul működik tovább.
  2. A helyzet változatlan. Tegnap és tegnapelőtt sikerült fixálnom a következő módon: Router lekapcs, majd 10-15 perc múlva bekapcs és a ping normalizálódot és 20-40 közé és csomagvesztés sem volt. Ma azonban már a második 15 perces kényszerszünet után sem szűnt meg. A pingplotter nálam is hasonló képet fest a pingelt eu1 és eu2 szervereken.
  3. Nortonor

    Twitch probléma

    A World of Tanks EU1-es szervere bavariai (Németország) és amióta ez a twitch-es probléma fenn áll azóta ott is mikrolaggokat tapasztalok. A játék EU2-es szervere amszterdami, azon keresztül semmi lagg és probléma.
  4. Nortonor

    Twitch probléma

    Amikor rájössz, hogy twitch.tv-n a telekomos neted miatt nem megy a HD stream...
  5. Nortonor

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Mi PC-sek még csak-csak át tudjuk hidalni a problémát VPN-nel, vagy megosztott mobilnettel, de aki megvette a játékot Xbox-ra és még Live-ot is vett csak ezért a játékért? Az ő havi 3000 Ft-ját ki fogja megtéríteni? A Twitteren lehet adni a jófiút #Többenkérdeztétek meg "vizsgálódunk", csakhogy lassan már több mint egy hónapja semmi előrelépés nem történt az ügyben. Állítom, ha valaki venné a fáradtságot és beleolvasna ebbe a fórum topicba, a leírtak alapján lehet egyből beugrana neki, hogy mi lehet itt a gond. Csak hát magasról tesznek az egészre....
  6. Nortonor

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Az irónia mint olyan megvan? Egyébként ha az MS vagy a Turn 10 hibája lenne akkor sem a Forza Horizon 3 sem a Motorsport 7 onlie része sem működne. Nem mondom hogy az MS szent, de a hiba nem az ő oldalukon van. Tőlem pár km-re lakó 1NV1T3L-es haver ugyanezzel a PC konfiggal és Windows verzióval vígan játszik online a játékkal.
  7. Nortonor

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Ne legyenek kétségeink afelől, hogy gőzerővel dolgoznak rajta. Még csak pár napja jelent meg a játék, biztos vagyok benne hogy hamar javítják a hibát.
  8. Nortonor

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    #Vizsgálódunk, de már úton a segítség! Az ember jobb híján kénytelen ezzel szórakoztatni magát az Online játékélmény helyet. 30 ezer jó magyar ropogós forintért... elővételben...
  9. Nortonor

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Sajnos tényleg vagyunk még így ezzel páran. Egy ilyen játékot épp az online multiplayer miatt vesz meg az ember. Ráadásul én elővételben vettem meg a játékot és mivel a mai napig sem tudok felcsatlakozni a játékszerverekre, így ez is értelmét vesztette. Várjuk a hiba mielőbbi orvoslását (azt már nem írom hogy türelmesen)!
×
×
  • Új...