Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Nortonor

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Nortonor posztolt

  1. 5655v2 szintén 1000-es nettel produkál nálam hasonlókat teljesen random, olykor nagyobb sávszélesség leterhelés nélkül is, vagy mikor zárolt állapotból tér vissza a PC. A log-ok nálam is hasonlóak, viszont a PC-re újra netet varázsolni csak a router újraindításával tudok, nálam nem áll helyre a kapcsolat ilyenkor még 5-10 perc után sem. Rajta van még egy gigabites switch, amin keresztül TV, Beltéri egység és egy Raspberry Pi is csatlakozik, illetve közvetlen routerről egy AP a ház távolabbi pontján, és egy IP kamera. Mindezek mellett okostelefon és laptop wifin keresztül. Ezek a felsorolt eszközök zavartalanul működnek tovább, akkor is mikor a PC-t ledobja, illetve a belső hálózaton keresztül a Pi-t és az IP kamerát sem érem el ilyenkor a PC-ről, de telóról, laptopról igen. Kábel és "portcsere" nálam is megvolt. Épp ezért először arra gyanakodtam, hogy az alaplapi ethernet porttal lesz valami gond, de BIOS és driver frissítés után sem javult a helyzet, már egy PCI-E külső hálókártyán kezdtem el agyalni, de akkor a fentiek szerint mégsem a PC-mmel lesz gond. Fura mert mint mondtam az összes többi vezetékkel vagy vezeték nélkül kapcsolódó eszköz zavartalanul működik tovább.

  2. Ekkor: 2018. 11. 23. at 18:41, SafranyFerenc86 írta:

    Igen, úgy néz ki valóban csak Pest-Frankfurt között van hiba, ma kicsit jobban ráértem ezzel foglalkozni és pl. Amszterdami szerveren nincs ilyen eredetű packet lossom.

    A World of Tanks EU1-es szervere bavariai (Németország) és amióta ez a twitch-es probléma fenn áll azóta ott is mikrolaggokat tapasztalok. A játék EU2-es szervere amszterdami, azon keresztül semmi lagg és probléma.

  3. Mi PC-sek még csak-csak át tudjuk hidalni a problémát VPN-nel, vagy megosztott mobilnettel, de aki megvette a játékot Xbox-ra és még Live-ot is vett csak ezért a játékért?  Az ő havi 3000 Ft-ját ki fogja megtéríteni? A Twitteren lehet adni a jófiút #Többenkérdeztétek meg "vizsgálódunk", csakhogy lassan már több mint egy hónapja semmi előrelépés nem történt az ügyben. Állítom, ha valaki venné a fáradtságot és beleolvasna ebbe a fórum topicba, a leírtak alapján lehet egyből beugrana neki, hogy mi lehet itt a gond. Csak hát magasról tesznek az egészre....

  4. 45 perce, Rayler írta:

    Pár napja? Majdnem egy hónapja jelent meg, hibajegyekre nem reagálnak, vagy ha mégis akkor úgy csinálnak, mintha nem is tudnának a hibáról:

    "Hello,

    I am looking into this for you and will get back to you as soon as I have more information. Please let me know if you're issues becomes resolved before then.

    Thank you,

    Forza Support"

    Nyilván majd magától egyszer csak megjavul, idiótának nézik az embert.

    A Microsoft és a fejlesztők is megkapták a pénzüket és senkinek se válaszolnak. A fórumon is kb az egyetlen amire nem reagálnak és nem tűzik ki mint hiba az ez. Tehát nagyon úgy néz ki, hogy őket egyáltalán nem érdekli ez a hiba, hiszen már úgy is megvetted, akkor meg így jártál.

    Tanuló pénz volt, soha többet microsoft vagy turn10.


    Forum:
    https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst132900p10_-ANSWERED---PC--Can-t-connect-to-Horizon-Life--DNS-error.aspx?=

    ui: ne legyen igazam

    Az irónia mint olyan megvan?

    Egyébként ha az MS vagy a Turn 10 hibája lenne akkor sem a Forza Horizon 3 sem a Motorsport 7 onlie része sem működne. Nem mondom hogy az MS szent, de a hiba nem az ő oldalukon van. Tőlem pár km-re lakó 1NV1T3L-es haver ugyanezzel a PC konfiggal és Windows verzióval vígan játszik online a játékkal. 

  5. 3 órája, VMX írta:

    Sziasztok. Továbbra sincs semmi információ arról hogy dolgoznak.e rajta vagy van-e már valami eredmény?

     

    Ne legyenek kétségeink afelől, hogy gőzerővel dolgoznak rajta. Még csak pár napja jelent meg a játék, biztos vagyok benne hogy hamar javítják a hibát.

  6. Sajnos tényleg vagyunk még így ezzel páran. Egy ilyen játékot épp az online multiplayer miatt vesz meg az ember. Ráadásul én elővételben vettem meg a játékot és mivel a mai napig sem tudok felcsatlakozni a játékszerverekre, így ez is értelmét vesztette. :(

    Várjuk a hiba mielőbbi orvoslását (azt már nem írom hogy türelmesen)!

×
×
  • Új...