Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

krisz9914

Tag
  • Tartalmak

    29
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit krisz9914 posztolt

  1. krisz9914

    Instabil internetsebesség kábelen.

    Nekem így néz ki ez a rész, amit mutattál, szerintem erre gondolsz.
  2. krisz9914

    Instabil internetsebesség kábelen.

    Hello! Köszönöm a választ, reggel meló után lecsekkolom. Méréskor minden a Tkomos eszközön ment, szóval nem tudom. De annyit kérdeznék, hogy mennyire számíthat, ha többfelé megy a net? Van switchünk, Routerünk és elég sok netes eszköz. Mennyire befolyásllja, ill. a kábel fajtája?
  3. Üdv! Olyan gondom lenne, hogy kb. 1 hónapja nagyobb netünk lett (250/75), viszont Speedtest-nél, vagy akármi letöltésénél azt észlelem, hogy nagyon instabil a sebesség. Speedtest-nél felmegy kb. 240-ig, utána szépen lassan csökken lefelé kb. 180-ig. A 75 feltöltést el sem éri. A gépemnél eddig meg volt toldva a netkábel, most toldó nélkül ugyanez. WiFi-n ugyanez van. A Telekomos eszközünk egy Huawei HG8245H, illetve van mellé egy Wi-Fi routerünk, ami egy TP-Link Archer AX23. A gépem a routerről megy kábelen. A Wi-Fi-s eszközök is szintén arról mennek. Mi miatt nem tudja tartani a sebességet? Előre is köszönöm a segítséget!
  4. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Segítek neked. Facebook profilom linkje: facebook.com/kriszboi99
  5. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Ott alább van az UPnP, azt kapcsold be, használd nyugodtan, nem kell vele szívni, ha nem értesz hozzá, ez nem gond, arra való, hogy használd, ha nincs kedved külön nyitogatni, sokkal egyszerűbb.
  6. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Persze, de azért tényleg egyszerűbb, aki nem akar szopogatni a Porttovábbítással. De nála csak a NAT típus Mérsékelt, ilyenkor, meg, amit írtam meg szokta oldani.
  7. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Mivel a NAT típusod Mérsékelt ezért a következőt kell tenned: Windows Gépház->Játékok->Xbox-hálózatkezelés->miután csekkolta rámész a "Javítás" gombra, ezután már Nyíltnak kell lennie. Ha gondolod Facebookon segítek neked privátban, ha ez nem oldja meg. De ez nekem megszokta, ha csak a NAT Mérsékelt.
  8. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    @Mr.Elégedetlen Mivel a NAT típusod Mérsékelt ezért a következőt kell tenned: Windows Gépház->Játékok->Xbox-hálózatkezelés->miután csekkolta rámész a "Javítás" gombra, ezután már Nyíltnak kell lennie.
  9. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Megerősítem malcolm007 hozzászólását, valóban működik. De ne felejtsétek el frissíteni előtte a játékot.
  10. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    @btz A játék Windows 10-re is elérhető, nem kell, hogy legyen Xboxod. Ui.: Az a baj, hogy, ha száz féle megoldás nem működött, akkor egy se. Érdekes módon más szolgáltatónál működik.
  11. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    A játék Windows 10-re is elérhető, nem kell, hogy legyen Xboxod. Ui.: Az a baj, hogy, ha száz féle megoldás nem működött, akkor egy se. Érdekes módon más szolgáltatónál működik.
  12. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Azt mi sem tudjuk.
  13. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Az eredeti bejegyzésben szereplő képen látszik, de asszem mindig más, nem tudom.
  14. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Ez egy verébség. Nem is nagyon DNS beállítási hiba, hanem nem tudja feloldani a szervercímet. A szerverrel van baj, de ebbű úgy látszik nem lesz semmi
  15. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    A Telekom alapból csak IPv4 címeket küld. Múltkor, amikor felhívtak, akkor állították át arra, hogy csak IPv6-os címeket kapjak, ugynúgy nem volt jó, alapból náluk nincs beállítva a Dual Stack. A Teredo épp úgy működik, hogy IPv6-os címeket használ IPv4 bújtatással. De az biztos, hogy nem a Teredoval van baj, mert nekem a 3 az működik rendesen, a Teredonál is minden nyílt.
  16. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Nem tudom, neked milyen eszközöd van, de nekem semmi probléma sem a Teredoval, sem a Forza Horizon 3-mal, sem a többi játékommal. Dual Stack ide vagy oda, a Forza Horizon 3 tökéletesen működik, a 4 meg nem. Valószínűleg soha nem is fog, ha a T-n múlik.
  17. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Akkor te eltévedtél! Sosem használtak Dual Stacket. Múltkor is amikor hívtak, pont az volt, hogy IPv4-es címek helyett, csak IPv6-ot adtak nem volt jó. Nem adnak egyszerre kettőt, csak IPv4-et alapjáraton, az más kérdés, hogy a routered Dual Stackes.
  18. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Ennyire ment előre a dolog, hogy a Mikróval is konzultálnak már. De továbbra is bíznak abban, hogy hamar kijavítják. Ne aggódjatok. ^^ ?
  19. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Gyerekek, ha a fejlesztő oldalán lenne a hiba, az már megjavult volna, illetve mindenkinek rossz lenne. + nem a Turn10/Playground szerverein megy a játék, hanem a Microsoftén és elkezdtek egymással ténykedni, ami kb. 1 évtized lesz, de én rohadjak meg kivárom... Addig marad a VPN.
  20. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Állj, állj! Nem DNS hiba! Azt írja "Nem sikerült feloldani a szervercímet!" Az egy dolog, hogy megkér, hogy nézd meg a DNS beállításokat. Ez a Micro és a TeleK közös problémája!
  21. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Kezdtem beleélni magam, aztán meg kiderül, hogy még mindig *****.
  22. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Sajnos a Box az más tészta. Az Avast SecureLine meg csak ideiglenes fix, mert csak 7 napos, használd ki
  23. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Úpécé így engedi? ?
  24. krisz9914

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Ma délután ismét felhívtak. Kérdezett pár dolgot, éppen a routingolást nézik. Valaki nem tud ***** IP-címeket? Kérdezte azt is Ennyit mondott jelenleg. *****í*
×
×
  • Új...