Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Adamsfamily

Tag
  • Tartalmak

    15
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Adamsfamily posztolt

  1. 1 perce, Mr. Elégedetlen írta:

    Ha a játékkal lenne a nagyobb probléma, akkor más emberek miért tudnak vele online játszani? Van jó pár magyar streamer akiknál vígan működik a mai napig.

    Ki tudja?Más játékkal miért tudunk gond nélkül játszani ezzel a szarral meg miért nem?Unokatesómnak ment Telekomos nettel,frissítették a játékot,azóta neki se megy.Ráadásul ez nem egyedi eset.Bent vagyok facebook-on egy külföldi csoportban és más nemzetíségű embereknek se megy.

    *****juk sincs róla,hogy miért *****.Gyanítom,hogy ez az összeszinkronizált osztott világ a ludas.Valamit benéztek benne.

  2. 40 perce, jagerm írta:

    Na van már valami fejlemény? megint eltelt egy hét és semmi hír, semmi update, már 2 VPN szolgáltató is kipróbáltam 6 országgal, 10x állítottam alaphelyzetbe a Teredo-t, Port Forwarding, semmi... az istennek nem akar működni... kezdek kifogyni a türelemből... >:(>:(

    Annyi a fejlemény,hogy a facebookon az egyik Forza Horizon csoportban egy srác felrakott egy levelet,amit a telekom küldött neki.Összefoglalom mit írtak benne.Nem tudják megoldani jelenleg,hogy otthoni vezetékes internettel működjön.

    Amúgy a legutolsó frissítés óta már a rokonomnak se működik,akinek eddig ment a Telekomos nettel.Szerintem a fejlesztő a sáros,de tőlük november 18.-ig nem fogok megtudni semmit,mert elküldtem őket a véres k***a anyjukba és letiltottak a forza motorsport.netről 2 hétre.

  3. Hello!

    Lenne egy olyan gondom,hogy a telekomtol egy Zte h368n router-t kaptam és az ipv6-ot nem tudom,hogx hol lehet engedélyezni rajta.

    Van a menüben egy ipv6 routing table,de ott nem lehet állítani semmit.

    A gyártó honlapján semmit nem találtam.

    Hogy lehet engedélyezni,vagy ezt központilag kellene kérni a telekomtól?

    Azért lenne lényeges,mert a microsoft community-n egy fazon azt írta,hogy megpróbálhatnám a forza horizon 4-el kapcsolatban.

    Jelenleg az xbox csak ipv4-et ír.

  4. 20 perce, btz írta:

    @DudiVok

    Nem kérdeztem rá a pontos technikai részletekre, hogy hogy mivel és hogyan próbálkoztak eddig. Azt tudom, hogy már xbox is van és arra letöltött játék is amivel tesztelik, de ennél többet nem tudok. Próbálok szerezni részletes technikai információt, hogy eddig mivel próbálkoztak, ha valakit érdekel. Ha nyilvánosan publikálható, akkor itt közzéteszem. 

    Tegnap írtam microsoft community-re én is,de az a gond,hogy hülyének néznek(gondolom sok *****sal volt már dolguk).Tegnap viszont írt egy olyat az egyikük,hogy néhány játék több portot is igénybe vehet tehát a port forwarding-nál azokat meg kell adni.Reménykedtem,hogy ez a probléma,de sajnos nem segített.Már az a helyzet,hogy nem kapok dns hibát,viszont egy állandó keresésben ragad a játék.15 percig vártam rá,hátha talál valamit.

    Az a szomorú,hogy ez egy AAA cím és a microsoft más exkluzív címet nem igazán tart életben.

    Mindenesetre köszönjük az információt.

  5. 2 órája, Nortonor írta:

    Ne legyenek kétségeink afelől, hogy gőzerővel dolgoznak rajta. Még csak pár napja jelent meg a játék, biztos vagyok benne hogy hamar javítják a hibát.

    Az a pár napja az konkrétan több,mint 3 hét és azóta is lapítanak,mint s*@r a fűben és valóban ez az egyetlen hiba amire azt mondják,hogy tudnak róla,de nem tűntetik fel.Gondolom nehogy valaki ezért ne vegye meg.

    Amúgy tuti,hogy ők néztek be valamit,mert minden más játék működik,csak ennél kell *****kodni az ingyen vpn szerveres megoldással.

    De megmondom őszintén,hogy ***** kinél van a hiba,mert ha fizetek valamiért,akkor működjön.

    Kollektíven bekaphatja a f***t az MS,a Turn 10,meg a telekom is.

  6. 3 perce, kreuz39 írta:

    Szóval arra tippelsz ha jól értem, hogy a kapcsolat "formája" nem megfelelő? ( IPv4 )

    Ellenben ha ez a probléma forrasa akkor egy zsáknyi eszközt kellene ujra firmware-lni ami viszont egy frissítéssel megoldható lenne. Kérdés az, hogy a hálózat mennyi egyidejű kapcsolódástól rogyna térdre. 

    De nem hiszem, legalábbis nem vagyok biztos benne, hogy ez lenne a probléma. Sajnos. ?

    Csak tippelek.Igazából az ipv6 kapcsolat előnye elviekben az,hogy több variációt ad,ip cím kiosztásnál,de az ipv4-nél elvileg erre van a Nat.Amikor azt látjuk,hogy dupla Nat,van az ugye azt jelenti,hogy több eszköz van kiosztva ugyanarra a címre,legalábbis én így tudom.De fogalmam sincs,hogy ez miért vagy milyen formában tud befolyásolni itt bármit.Nekem ez volt a logikai következtetés,amit le tudtam szűrni.Nekik ipv6 van és megy,nálam ipv4 van és nem megy.

    Amúgy szerintem ennek a hibának a forrása a fejlesztőnél lesz.

    Amúgy ezt az üzenetet kaptam tőlük.

    Hello,

    I just wanted to give you an update and let you know that this is a known issue and we are currently investigating. I am marking this ticket as closed and we will post an update to the support pages and forums once this matter is resolved.

    Thank you for letting us know! 

  7. 1 perce, kreuz39 írta:

    Akkor Ő egy fokkal jobb helyzetben van mint mi egy jópáran. 

    Ha ez az MS és a T közötti hiba, akkor nem értem miért nem kommunikálnak a két cég magyarországi kirendeltségei az ügy megoldásának érdekében. 

    Ellenben valahol olvastam, hogy Romániában is egy másik szolgáltatónál ugyan ez a helyzet áll fenn. 

    Biztos hogy ez nem "régió" függő probléma?

    Gondolok itt arra, hogy abban az esetben amint az imént írtam annyival előrébb vannak a hiba megoldásával kapcsolatban, hogy a kapcsolat Frankfurtban akad el mivel onnan jön a gerinc hálózat. 

    Tehát ha ott elakad a kapcsolat akkor nem vagyok benne biztos, hogy ezt a hibát mondjuk lokálisan mo-n kellene keresni ( először ). 

    Németországban a *****fone/Kabel is *****,Ukrajnában is van akinek nem megy,az Egyesült Királyságból is írt valaki.

    Igazából amit furcsállok,hogy amikor a rokonaimmal négyen akartunk játszani egyedül nekem nem csatlakozott.Náluk ipv6 van nálam,csak ipv4.

  8. 3 perce, kreuz39 írta:

    Csak nem értem, hogy alapvetően ha DNS hibát ír ki es nem találják a telekomnál akkor miért nem módosítják a szerver dns címét. Nem lehet hogy azzal változna a probléma? :/

    A dns-t te is meg tudod adni,de teljesen mindegy,mert a google dns szerverével se működik.Valami teljesen más dolog áll a hiba mögött,mert vpn szerverről csatlakozva működik.

    Amikor átírtam a dns szerver ip címét egyetlen olyan alkalom volt,hogy nem dns hibát írt.A telekomos routerben is átírtam a dns-t.Úgyse volt jó.

    Unokatesómnak telekomnál is megy,viszont minden online verseny után kidobja.

  9. Épp most, Krisz81Hun írta:

    Sziasztok! Én Xbox-on játszok fh4-el és ugyan ez a probléma jött fel nekem is.

    Mivel láttam, hogy eredménytelen a t-home-al való kérdezz felelek, ezért felkerestem a Microsoft-ot.

    Ők is rengeteg panaszt hallottak evvel kapcsolatban és a hiba megoldására ezt az e-mail részletet megosztom veletek, hátha segít.

    Go to HOME on your Xbox console,

    System Settings - Network Settings – Advanced settings – DNS settings – Manual

    Ipv4 referral DNS server - Input the following: 8.8.8.8. and secondary: 8.8.4.4.

    Reboot the console and check if Forza Horizon 4 is now playing without error.

    Meg volt.Router-ben átírva is kipróbáltam.A frissítés után dns szerver hiba helyett IPsec0x000000 hibát írt.

    Amúgy az a 8.8.8.8 az a google dns szervere.De szerintem ennek a megoldása a fejlesztőnél lesz,de nekem nagyon úgy tűnik,hogy csak a fejüket vakarják.

  10. 1 órája, teherwagon írta:

    Hello, csak a partvonalról, ugye ezt a hibát a Microsoftnak (a játék és az XBox helpdeskjein) is toltátok? azért kérdezem, mert a Google alapján úgy látom, hogy ez már a hármasnál is gond volt, és a fórumokon jelzők alapján internet szolgáltató független (lehet, hogy csak bizonyos szolgáltatóknál jelentkezik, de biztosan többnél). meg a Microsoftét nem, de a másik, hasonlóan működő óriás, a Google támogatási rendszerét volt szerencsétlenségem megismerni, a szerződéses, vállalat to vállalat támogatás szint is katasztrófa (jópofa, de a gyorsaságot, európai munkamorált, logikát hírből sem ismerő indiai csókák), nemhogy a hasonló, user to vállalat szint :( szóval ha csak a Ténél jelzitek, akkor biztosan dolgoznak ugyan rajta, de sokszor annyi ideig tart, mint ha a Microsoft a saját bőrén is érzi a hibát jelző tömeget :)

    A microsoft lesz**ja.Jelentettem nekik és belinkelték a forza oldalát.Jeleztem a forza support oldalán,a forza twitterén.

    Amúgy a microsoft pár hónappal ezelőtt eléggé leépítette az ügyfélszolgálatát és meghagyta az önkénteseket,akik MS cuccokért dolgoznak.

    Ha írsz is nekik ott van,hogy "a gamer answers".

  11. 4 órája, Gergo10000 írta:

    Sziasztok! Hihetetlen, hogy ez a próblema már nem oldható meg másfél hete. Valakinek van valami ötlete a probléma kiküszöbölésére Xboxon?

    Előre is köszönöm.

    Reggel kaptam választ az egyik ticket-re.Azt mondták,hogy tudnak a problémáról és dolgoznak az ügyön.Ha meg van a megoldás,akkor a forzamotorsport.net-en jelzik.

    Szóval sanszos,hogy náluk van a hiba.Minden más megy.

  12. 21 perce, krisz9914 írta:

    Figyelj, a Telekom oldalán annyi lehet a hiba, hogy nincsenek nyitva a játék online részéhez szükséges portok, vagy valami gond van a DNS-címmel, vagy az IPv4/6 cuccokkal. A Forza Horizon 3 ugye működik +vannak olyanok, akik nem telekomosak mégis ***** a játék. A Microsoft oldalán is lehet valami, de a nagyobb része a Telekom oldalán van.

    Azért a Microsoft se egy szent.Náluk vagy nincs béta teszt,vagy lesz***ák,hogy mit mondanak a teszterek.

    Ha 2 héttel megjelenés előtt lett volna egy nyílt béta,akkor senkinek nem lenne gondja,mert indulásra ki tudták volna javítani.De ez is szánalmas,hogy nekünk,mint vásárlónak kell rimánkodnunk a fejlesztőnek,a szolgáltatónak és a kiadónak,hogy ugyan kezdjen már valamit a sz**ával,ha már a pénzt elfogadta érte.30 ezer azért elég sok pénz egy olyan játékért,ami csak félig működik.

  13. 2 perce, Szeki írta:

    Igen sajnos még mindíg fenn áll a probléma!Ebbe csak az a legnagyobb gond hogy nem is látszik hogy intézkednének!Tegnap twitteltek egy posztot hogy tudnak róla és megkezték a kivizsgálást!De az az elötti 5 nap alatt sz***k bele!De amikor csúszok a csekkel nefélj már kapom az sms-t és telefont hogy mivan!Nembaj még két hét és lejár a hűség azt megyek át a digihez mert ami itt van az vicc! :)

    Az a baj,hogy az elmúlt 11 napban 3 ticket-et írtam a Forza support-nak.Az elsőt megoldottnak jelölték azzal,hogy nézzem meg a multiplayer connection test-et.A második ticket-re annyit reagáltak,hogy utánanéznek(ez 9 napja volt).A microsoft support még csak reagálni se reagált.

    Azt látom,hogy megkapták a pénzünket és ***** mi van utána.Refund-olni se lehet a játékot,mert az elején több,mint 2 órát kell játszanod vele,hogy ez a hiba kiderüljön,mert nem enged multizni,amíg nem jutsz el egy pontig az elején.Lehúzós ***** ez a Microsoft.

  14. Hello!

    Nekem ugyanez a dns szerver hiba van a játék megjelenése óta.Próbáltam google dns szerverrel,de ugyanúgy jelentkezik a hiba.

    Azt olvastam,hogy Ukrajnában,Németországban és még pár helyen jelen van ez a probléma.

    Xbox one S-en játszom/játszanék ha menne.

    IMG_20181003_001853.jpg

×
×
  • Új...