Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Mr. Elégedetlen

Tag
  • Tartalmak

    17
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Mr. Elégedetlen eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

  1. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    A netsh interface teredo show state parancs a fenti beállítások után ezt mutatja: Type : client Server Name : win1711.ipv6.microsoft.com. Client Refresh Interval : 20 seconds Client Port : 60209 State : qualified Client Type : teredo host-specific relay Network : unmanaged NAT : cone NAT Special Behaviour : UPNP: Yes, PortPreserving: Yes Local Mapping : 192.168.0.19:60209 External NAT Mapping : 62.201.120.235:60209 A 60209 port nyitva van. Az IP segíitő is automatikus (ezt már korábban próbáltam már). Az Xbox hálózatjavítást is próbáltam már többször. Ezek ellenére sajnos még mindíg ugyan az a hibaüzenet jön fel a játékban. Még mindíg ismeretlen a régió.
  2. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Mindkettőtöknél ugyan az a típusú win 10 fut? Ez alatt értem, hogy Professional vagy Home vagy hasonló
  3. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    " enterpriseclient-re próbáltad már tenni a teredo típusát? Nekem azzal elindult asztalin. cmd-be> netsh interface Teredo set state type=client netsh int ipv6 set teredo enterpriseclient Erre mit ír?" Ezt most próbáltam és csak annyit ír, hogy OK! A Windows PowerShell-t indítottam rendszergazdaként és oda írtabe a két parancsot. Próbáltam úgy is, hogy mind a windows tűzfalat és mind a windows defendert kikapcsoltam (más tűzfal vagy vírusírtó nincs a gépen) és úgy sem csatlakozik. Így én ezt kizárnám. Ami furcsaságot észre vettem, hogy míg Omatee első posztjában bemásolt képernyőkép hibás csatlakozást mutat, de a régiót felismerte, Kapcsolat minősége sikeres stb, addig nálam kb minden "Sikertelen". Azt hittem, hogy ha a NAT nyílt és a kapcsolat rendben van a xbox app szerint valamint a Gépház Xbox-hálózatkezelésnél, akkor nem lesz gond. Legalább a régiót felismerné... A hivatalos fórumon, amit már korábban linkeltem, mások is írják, hogy továbbra sem tudnak kapcsolódni. Egy srác infókat gyűjt, hogy kinek milyen a windows verziója stb: " 1 - Open (command prompt), type the following command netsh int teredo show stat , copy/paste the output or paste a screenshotthis step will mainly help with 2 important elements, which are the teredo server you are using plus which portare you using to successfully connect to it. " Nekem erre a parancsra a portra ezt hozza fel: Client Port : unspecified Ez azt jelenti, hogy nem tudja meghatározni. Oda is írtam, hogy nekem sem működik. Lehet majd jön még ki patch ami talán megoldja a problémákat...
  4. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Megcsináltam a port beállításokat de természetesen nem hozott változást. Megnéztem a hálózati tulajdonságokat a windows gépházban és ezt találtam: "Név: Ethernet Leírás: Realtek PCIe GBE Family Controller Fizikai (MAC-) cím: bc:5f:f4:64:5d:7d Állapot: Működik Maximális átviteli egység: 1500 Kapcsolat sebessége (fogadás/küldés): 1000/1000 (Mbps) DHCP engedélyezve: Igen DHCP-kiszolgálók: 192.168.0.1 DHCP-bérleti jog kezdete: ‎2018. ‎november ‎12., ‎hétfő 21:33:53 DHCP-bérleti jog vége: ‎2018. ‎november ‎12., ‎hétfő 22:33:53 IPv4-cím: 192.168.0.19/24 IPv6-cím: 2001:4c4c:2024:a300::4/128, 2001:4c4c:2024:a300:896c:5caf:4224:8607/64, 2001:4c4c:2024:a300:417a:93a0:2edf:656c/128, fe80::896c:5caf:4224:8607%8/64 Alapértelmezett átjáró: fe80::5a90:43ff:fe56:c60c%8, 192.168.0.1 DNS-kiszolgálók: 2001:4c48:1::1, 2001:4c48:2::1, 84.2.46.1, 84.2.44.1 DNS-tartománynév: Kapcsolat DNS-utótagja: DNS-utótagok keresési listája: Hálózat neve: Hálózat 2 Hálózati kategória: Magánjellegű Kapcsolódás (IPv4/IPv6): Csatlakoztatva: Internet Név: Teredo Tunneling Pseudo-Interface Leírás: Microsoft Teredo Tunneling Adapter Fizikai (MAC-) cím: 00:00:00:00:00:00:00:e0 Állapot: Nem működik Maximális átviteli egység: 1472 Kapcsolódás (IPv4/IPv6): Nincs kapcsolat" A lenti részen akadt meg a szemem és gondolom ez azt jelenti, hogy a teredo nem működik megfelelően. Jól gondolom? Ezeken (https://support.xbox.com/hu-HU/xbox-on-windows/social/troubleshoot-party-chat) a javítási lépéseken próbáltam végig menni, de volt ami egyáltalán nem úgy működött mint ahogy ott le van írva. Például a 2. lépésnél a hiába állítottam be a rejtett eszközök megjelenítését a Hálózati adapter lehetőség nem jött fel... Így ezt ki se tudtam próbálni. A 4. lépésnél az eszköztár keresőjébe hiába írtam be, hogy Szolgáltatások, nem jött fel semmi sem. (Pedig emlékeim szerint a múlt héten erre a kifejezésre felhozta a találatot) Az 5. lépésben mikor beírtam a parancsot, akkor ezt írta ki: "Type : disabled Server Name : win1711.ipv6.microsoft.com. Client Refresh Interval : 20 seconds Client Port : unspecified State : offline Error : none" Mikor a leírás szerint visszaállítom a default állapotot, akkor is ezt írja ki és a leírás szerint Windows 10 rendszeren a kiszolgálónév alapértelmezett értéke win10.ipv6.microsoft.com. Hát itt nem ezt látom. Van esetleg vmilyen ötlet, hogy mit lehetne tenni?
  5. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Megszüntettem a régi routert. A gép és a szolgáltatói router között már közvetlen a kapcsolat. A NAT típusa most már nyílt, de a játékon belül továbbra sem működik. Beléptem a szolgáltatói eszköz adminisztrátori felületére és ott az UPnP alapból engedélyezve volt. Következő lépés az lenne, hogy a port továbbítás menüben beállítsam eggyenként a portokat? Ott két lehetőség van. Az egyik az ipv4 szabály, a másik az ipv6 szabály létrehozása. Az ipv6-ot válasszam vagy az ipv4-et? Mindkettő kéri a Helyi IP-t, ide mit írjak? A helyi kezdő és befejező port az gondolom amit ki akarok nyitni. az ipv4 szabály még kér egy külső kezdő portot. Ez is az amit meg akarok nyitni ha ipv4 szabályt kell beállítanom? Köszönöm mindenkinek aki eddig is segíteni próbált! Nagyon hálás vagyok érte!
  6. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Megnéztem és a szolgáltatói router LAN portjából megy a saját router WAN portjába a vezeték, Beilleesztem még, hogy mit látok a router oldalán. Próbáljam ki azt is, hogy a szolgáltatói router-ből kijövő vezetéket dugjam a gép hálókártyájába? (Remélem elér addig.)
  7. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Emeletes a ház és a thome eszközök lent vannak és a két gép meg az emeleten és ezért csináltuk így még anno, hogy ne menjen fel annyi vezetés és itt fent a routerbe jön a thome cuccból az internet kábel a routerbe és onnan ketté vezetékeken keresztül a gépekbe. Nem akartuk, hogy annyi vezeték menjen keresztül a házon és akkor ez jó megoldásnak tűnt. A router: MSI RG60SE 108M Wireless Router. Azt hogy AL LAN hálózat-e vagy sem azt honnan tudom kideríteni?
  8. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Be van kapcsolva és eggyenként is engedélyeztem a portokat és így is mérséketlt a NAT kapcsolat. Persze ezeket csak a saját itthoni routeremen tudtam engedélyezni a thome routerén nem tudom hogyan kell. Tűzfalon engedélyezve van mind a Forza mind az Xbox folyamatok. Ha a win defendert kilövöm akkor is mérsékelt a NAT kapcsolat.
  9. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Első lépésként megpróbáltam azt amit krisz javasol, de a NAT továbbra is maradt mérsékelt. A thome eszközökön kívül még van egy plusz router ami ketté osztja a netet itthon két gépre. Azon engedélyeztem a felsorolt portokat (képernyőképet csatoltam). Eztuán sem változott nyitotra a NAT. A telekom-os routeren is meg kellene nyitnom a portokat? Azt hogyan tudom megtenni, mert annak a címét nem ismerem? Teláltam ezt a korábbi fórumot: Az itt lévő thome felületet próbáltam úgy elérni, hogy beléptem a thome web oldalán a profilommal, de ott nem találtam ilyen beállítási lehetőséget.
  10. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Nekem a NAT mérsékelt. Sejtettem, hogy azzal lehet a gond. Próbáltam utána olvasni, hogy azt hogyan lehetne javítani de sok sikerrel nem jártam. A Microsoft NAT problémás oldalán néztem, hogy hogyan lehetne javítani de nem hozott eredményt. A routeren mely portokat kell kinyissam? Aztán azt is megpróbálom valahogyan
  11. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Sziasztok! Frissítettem, de sajnos nálam továbbra sem hajlandó csatlakozni. Tűzfalon és a windows defendernél is engedélyeztem a kommunikációt. Nem tudom már tényleg mi lehet a baj...
  12. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Ha a játékkal lenne a nagyobb probléma, akkor más emberek miért tudnak vele online játszani? Van jó pár magyar streamer akiknál vígan működik a mai napig.
  13. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Próbáltam ahogyan írtad és nem megy. Október 2.-a óta már többször próbáltam. Eléggé bosszantó már ez... Nem kevés pénz volt és kb pont a lényegét nem tudom élvezni a játéknak. Decemberig türelmes leszek, aztán vége a hűségidőnek és váltok olyan szolgáltatóhoz ahol normálisan működik.
  14. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Itt a hivatalos oldal fórum linkje: https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst132900p11_-ANSWERED---PC--Can-t-connect-to-Horizon-Life--DNS-error.aspx?= Nálam hozáértőbbek lehet ki tudnak ebből bogarászni valami hasznosat.
  15. Mr. Elégedetlen

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    És ezt hogyan tudom megtenni? Legutóbb ezt írta ki a játék:
×
×
  • Új...