Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Gombócka

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Gombócka eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Gombócka

    eSIM probléma

    Írtam már! Ki kell kapcsolni az egyik SIM-en (mindegy melyiken, amelyiket nem használod) a 4G-t teljesen! Utána minden működik tökéletesen. Komolyan!
  2. Kapcsoljátok ki az egyik SIM-en, amelyiken nem használtok internetet a 4G-t (teljesen). Így állítólag működik. Ha mindkét számon engedélyezve van a 4G, akkor dobja el a hálózatot (állítólag). Én most tesztelem.
  3. Gombócka

    eSIM probléma

    Szia! Ne értsd félre, de annyira örülök a problémadnak. Végre nem vagyok vele egyedül. Én már mindent kipróbáltam egésszen addig, hogy lecseréltem a SIM kártyát (mindkettőt) és a telefont is kicseréltem! Csomószor hivogatom felváltva a két számot és teljesen random módon nem hívható egyik, vagy másik. Semmi logikát nem vélek felfedezni. Van, hogy 20x jó, 1x nem és van, hogy folyamatosan nem hívható. Ez így örület!!! Én most visszaraktam a régi céges telómba a fizikai kártyát. Már többször hívtam a Telekomot, Apple támogatást és igazából senki sem ért hozzá. Kérlek mindenképpen írd meg, ha neked sikerül megtalálnod a megoldást!
  4. Az Iphone-ra töltsd le a legfrisseb szoftvert (12.1). Számítóhépen lépj be a telekom honlapján a fiókodba. A fiókban menj az Előfizetésem menüponton belül az Alapbeállításokba. Itt lesz egy olyan pont ahol tudsz eSIM-et igényelni. Erre ha rákattintasz, akkor megjelenik egy QRkód, amit be kell olvasnod a telefonoddal. Az Iphone-on ekkor menj a Beállítások/Mobilhálózat menüpontba, és kattints a Mobil-előfizetés hozzááadásra. Itt tudod a QRkódot beolvasni és már működik is. A kártyát mindegy kiveszed-e.
  5. Szia! Melyik üzletben jártál? Mi az, hogy net megosztásra használható? Ez a baj ezzel az eSIM-el, hogy az ügyfélszolgálatokon nem tudnak semmit. Nem is értem. Pedig többen használjuk.
  6. Nekem teljesen instabilan működik az eSIM-es dual sim megoldás. A telefonomon végig azt jelzi, hogy van térerő mind a két szám esetében, ehhez képest, bejövő híváskor bemondja, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető. Másnak is van esetleg ilyen problémája? Fontos lenne kiszűrnöm, hogy a telefonban van a hiba, vagy a szolgáltatás nem stabil.
  7. Gombócka

    eSIM probléma

    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Nagyon vártam már, hogy lehessen az Iphone-t 2 SIM kártyával használni. Éppen ezért vettem az XS-t és amint lehetett ki is váltottam a személyes használatra szánt SIM-et virtuális SIM-re, a céges pedig maradt a fizikai. A mai napon többször előfordult, hogy a céges (fizikai SIM!) számot nem lehetett hívni azt mondta be, hogy a "hívott szám pillanatnyilag nem elérhető". Előfordult olyan is, hogy a személyes számom (eSIM) sem volt elérhető. Nem tudom hol lehet a gond. A eSIM megoldás nem stabil? A készülékem hibás? A Telekomnál vannak problémák? Valaki tapasztalt hasonló problémát az eSIM-el? Kérlek segítsetek, mert sajnos a Telekom sem tudott segíteni. Fontos lenne legalább azt kizárnom, hogy a telefonom hibás. Ja az még fontos, hogy mindegyik esetben a telefonon az látszik, hogy van térerő... Köszönöm szépen előre is a segítségeteket
×
×
  • Új...