Henti

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Henti a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Köszi siker! Leírom hátha segít másnak is: A windows tűzfall ban volt létrehozva egy szabály amin kinyitottam a portot (ezt már korábban megcsináltam). Ez így nem működött, most a program exe-jére csináltam egy szabályt, és így már jól működik. Köszönöm a segítéséged btz!
 2. @btz Szia levették a NAT-olást A https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ugyan azt az ip-t mutatja mint amit a Speedport beállításainál látok. De még mindig close nak írja a portot, és tényleg nem tudok rácsatlakozni. Bármi ötlet mit állítsak át?
 3. Amikor keresgéltem másoknál láttam hogy az 5. rublikába ki lehet választani a device-t egy legördülő menüből, nálam mint látható ilyen nem jön fel.
 4. @btz Elküldtem privátba
 5. Hali! Egy Speedport W 724V -m van és szeretném megnyitni a 8139 as portot. Beállítottam static ip-t a pc-mnek. TCP port forwarding or diversion-ba a 5 rublika közül az első 3 elérhető beirtam a 8139-et, a 4. rublika automatikusan kiírja a 8139-et amit amúgy manuálisan nem lehet módosítani. És az utolsó 5. rublikába a static ip-t irtam be annak a PC-nek amelyikre forwardolni akarok. De nem működik... DMZ kikapcsolva, UPnP kikapcsolva, Enable PPPoE Passthrough kikapcsolva Nincs másodlagos rooter a PC közvetlenül csatlakozik Képeket a beállításokról csatoltam.