Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

István057

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit István057 posztolt

  1. Szia btz! Sikerült beszélnem a hiba bejelentőkkel az online felülettel kapcsolatban. Azt mondta hogy törvényi szabályozás miatt csak 3 hónapig látszik hűségidő ekkor kapok speciális kedvezményt. Utána pedig nem fog látszani az online felületen a hűségidő. Magenta 1 30 % kedvezmény, és e-pack kedvezmény fog megjelenni a számlán. Elvileg szintén törvényi változás miatt ha lejár 1 év hűségidő, azt mondta ha nem kérem a, változtatást a csomagoknál 1 év után is maradhat 4. hónaptól érvényes díjak továbbra is. Gondoltam tájékoztatlak a fejleményekről. Még egyszer köszönöm a segítséget. További szép napot kívánok!
  2. Sziasztok! Otthoni előfizetésem 3 otthoni szolgáltatásom van és egy mobil szolgáltatásom van, így Magenta 1 ügyfél vagyok. A mobil előfizetésnél látszik a 2 év hűségidő. Viszont az otthoni előfizetésnél 1 évre kötötték az előfizetést. Ott viszont az otthoni előfizetésnél a hűségidőnél csak aktiválástól számított 3 hónap látszik, akkor jár le hűségidő lejárta. Online és a Telekom alkalmazásban is csak 3 hónap hűség látszik. Ez miért lehet? Mikor állítják át az online felületen is 1 éves időre a dátumot? Az ügyfélszolgálat szerint ők 1 évet látnak. Viszont én mind online mind alkalmazásban csak 3 hónapot láttok? Ilyenkor mit lehet tenni? Mennyi idő alatt kellene nekem is az online felületen a helyes dátumokat látni? Esetleg valakinek itt el lehet küldeni belső üzenetben a problémát MT ügyfél azonosítóval együtt és megtudja nézni, hogy ez miért van? Válaszokat és segítséget előre köszönöm.
  3. István057

    Speedport entry 2i sebesség

    Szia btz! Köszönöm szépen a választ. Bejelentettem felvették hibára tegnap. Délután hívott a szerelő. Azt mondta beállította megfelelően a modemet. Szerinte a vonal stabilan 32-35 Mbits bír nálam. De időnként bírhat többet is akár Most speedtest.net Ezek az értékem: 20 ping, Letöltés 31 Mbits Feltöltés 5.3 Mbits Remélem most már stabilan fogja hozni ezeket az értékeket az internet. Köszönöm szépen még egyszer a segítségedet. További szép napot kívánok!
  4. István057

    Speedport entry 2i sebesség

    Szia btz! Ha nem látszanak a vonal adatai leíróm írásba is őket. Kérlek mond el a véleményedet a vonalamról. Köszönöm előre is a választ. A vonalam adatai: DSL Link Information Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 3200/24312 kbps Attainable Rate(Up/Down) 13162/54929 kbps Noise Margin(Up/Down) 20/17.8 dB Line Attenuation(Up/Down) 8.4/18.7 dB Output Power(Up/Down) 7.3/14.5 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 19/781 Interleave Delay(Up/Down) 2/8 ms INP(Up/Down) 1/3.5 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/0 FEC Errors(Up/Down) 0/2355
  5. István057

    Speedport entry 2i sebesség

    Szia btz! Szerinted érdemes hibát jelentenem? Vagy szólnom a műszaki osztálynak ilyen sebességnél? Net S Plussz csomagom van. Interneten jön a telefon is. ZTE Home geteway segítségével. Leíróm a sebességet ha nem látszik a kép. Letöltés: 22,9 Mbps Feltöltés, 2,9 Mbps Ping: 20 Ha igen tudsz adni valamilyen elérhetőséget? Választ és a segítséget előre köszönöm. Most ennyi a speedtest szerint a sebességem:
  6. István057

    Speedport entry 2i sebesség

    Szia btz! Köszönöm szépen a választ. Próbáltam egy jobb képet csinálni:
  7. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Speedport entry 2i digitális elosztó milyen maximális le- és feltöltési sebességre képes? Nekem az alábbi képen látható a modemem adataim: Mennyi a maximális sebesség NET S Plusz csomagnál? A választ, és a segítséget előre köszönöm.
×
×
  • Új...