Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

skreature

Tag
  • Tartalmak

    2
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit skreature posztolt

  1. Udv, sokaig volt itthon a halozat ugy beallitva hogy a sagembol a router wan portjaba ment az utp, voltak problemak jeleztuk is, de a technikus nem vette eszre hogy ez problema lenne??? Most kovettem az itt talalt utasitasokat, de szerintem valami nem stimmel. A router most a 192.168.1.10 cimre lett teve, de nem erem el sehogy se, a sagemen default dhcp beallitasok vannak, a router megse jelenik a kliensek kozott mac cim alapjan. Viszont sugaroz jelet van is internet, a sagemen is mindket band megy, a router csak 2.4ghz sugaroz.

    A routeren 2.4 6 channelen, sagemen 2.4 6oson, 5ghzes automatic. Baj hogy mindket eszkoz sugaroz? Vettem kicsi AP-ot powerlineon keresztul akarom levinni a nappaliba, ez mukodo kepes? A sagembol kossem a powerlinet vagy mehet a routerbol is? Koszi

  2. Sziasztok, az otthoni halozat a Sagembol es egy TpLink tl-wr2543nd routerbol all! 

    A Sagemen a wifi funkcio kivan kapcsolva, a routernek dedikalt cim van kinevezve, a 4lan portbol 2 iptvbe megy, 1 pcbe es 1 a tplinkbe!

    A tplink 6. csatornan, 20mhzen mukodik, wpa2 titkositassal aes, wps off, mac filtering off!

    Sajnos regota tortenik, hogy a DHCP osszeomlik (gondolom en), jel mindig van, de neha nincs internet atvitel! Ez kb 2 perc mulva elmulik es ujra mukodik, de naponta 4-5x elofordul! 

    Egy ilyen leallas eseten iosen Netanalyzerrel vagy *****- al csak az iphone ip cime es a router cime talalhato a halozaton, normal mukodes eseten minden masik kliens is!

     A tplinken gyari updatelt firmware van, uj koratol nalunk van es ahogy emlekszem mar akkor is elofordult. 3as hatarhegy kozeleben vagyunk, iranyito szam 1025, hatha a kozelben levo tornyoknak van valami ilyen mellekhatasa.

    Mi lehet a gond? Valakinak van otlete, javaslata?

×
×
  • Új...