Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

miszternájsz

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

miszternájsz eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. miszternájsz

    Huawei P20 64GB

    P20 64GB-ra pénteken jött a Pie.
  2. miszternájsz

    Huawei P20 64GB

    Pontosan erről beszélek Ráadásul a Huawei ügyfélszolgálata még azt is hozzáfűzte (több felhasználó elmondása szerint), hogy ha nagyon nem jön a frissítés akkor küldjék a telefont szervizbe. Aha, ja beküldöm a T-n keresztül a Telemaxhoz, ahol 30 napot ülnek majd rajta. Nehogy már egy szoftver miatt (amit visszatartanak feleslegesen) szervizbe kelljen küldeni egy készüléket...
  3. miszternájsz

    Huawei P20 64GB

    Ez nem igaz, mert miután lefrissíted másik kártyával Pie-ra, majd visszarakod a T kártyáját, akkor feldob egy Telekomos kis méretű frissítést ami már a Pie-ra van optimalizálva.
  4. miszternájsz

    Huawei P20 64GB

    Üdvözletem! Érdekességet szeretnék megosztani és ha lehet választ kapni a kérdésemre. Adott egy a Telekomtól vásárolt Huawei P20 64GB telefon. A mai napon érkezett egy frissítés: DT.HUN 8.1.0.9(CT) ez ugye a szolgáltató cucca és vele együtt a novemberi Android biztonsági javítást tartalmazó szoftver ami az EML-L29 8.1.0.168(C432). Nos, ez után kéne jönni a Pie-nak, de nem dobja fel. Most jön az érdekes része a dolognak mert ha kiveszem a Telekom-os kártyát és berakok egy kéket vagy pirosat, akkor bizony azonnal Pie, majd vissza a Telekomos és láss csodát már szedi is a T-s szolgáltatói pár száz megás *****. Nos a kérdésem a következő, mi a francért tartja vissza a T a nyomorult frissítéseket? Rohadt idegesítő és egyben szánalmas ez a hozzáállás... Ezt már nem igen lehet kimagyarázni, ez tuti a T sara, nem pedig a gyártóé.
×
×
  • Új...