Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

miszternájsz

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit miszternájsz posztolt

  1. 7 órája, zoli62 írta:

    Akik azt fogják mondani, fordulj a szolgáltatóhoz... A Telekom azzal lassítja a frissítés kiadását, hogy a saját szolgáltatásaihoz  optimalizáltatja. pedig a gyári Huawei Androiddal is működik a mobilnet, SMS, MMS, stb. A kék szolgáltatónál azért jönnek előbb a frissítések, mert ilyen nincs. Vajon Iphone-on miért nem optimalizáltatja az IOS-t a Telekom?  Mert nem teheti meg. Androidon viszont belenyúl, pedig ezzel nem lesz nagyobb reklámértéke az általa forgalmazott telefonnak. Azaz csak amiatt nem ad el belőle többet, mert a saját személyre szabott szoftvere fut rajta.Tehát ez az egész a Telekom részéről  értelmetlen a mai világban, ami még érthetőbb volt a symbianos Nokia telefonok idején. A Huawei ügyfélszolgálata is azt mondja azoknak, akik emiatt náluk panaszkodanak, hogy nekik ehhez semmi közük, és jogosan.

    Egyébként: https://huaweiblog.hu/huawei-emui-9-android-9-0-pie-frissites/

    Pontosan erről beszélek :) Ráadásul a Huawei ügyfélszolgálata még azt is hozzáfűzte (több felhasználó elmondása szerint), hogy ha nagyon nem jön a frissítés akkor küldjék a telefont szervizbe. Aha, ja beküldöm a T-n keresztül a Telemaxhoz, ahol 30 napot ülnek majd rajta. Nehogy már egy szoftver miatt (amit visszatartanak feleslegesen) szervizbe kelljen küldeni egy készüléket...

  2. 7 perce, abit írta:

    Szia,

    Gondolom a T még nem adta ki a frissítését, mert tesztelik a szoftvert. Sajnos frissítések téren a Telekom elég rosszul áll, a többi szolgáltatónál jobb a helyzet...

    Ez nem igaz, mert miután lefrissíted másik kártyával Pie-ra, majd visszarakod a T kártyáját, akkor feldob egy Telekomos kis méretű frissítést ami már a Pie-ra van optimalizálva.

  3. Üdvözletem!

    Érdekességet szeretnék megosztani és ha lehet választ kapni a kérdésemre. Adott egy a Telekomtól vásárolt Huawei P20 64GB telefon. A mai napon érkezett egy frissítés:

    DT.HUN 8.1.0.9(CT) ez ugye a szolgáltató cucca és vele együtt a novemberi Android biztonsági javítást tartalmazó szoftver ami az EML-L29 8.1.0.168(C432). Nos, ez után kéne jönni a Pie-nak, de nem dobja fel. Most jön az érdekes része a dolognak mert ha kiveszem a Telekom-os kártyát és berakok egy kéket vagy pirosat, akkor bizony azonnal Pie, majd vissza a Telekomos és láss csodát már szedi is a T-s szolgáltatói pár száz megás *****. Nos a kérdésem a következő, mi a francért tartja vissza a T a nyomorult frissítéseket? Rohadt idegesítő és egyben szánalmas ez a hozzáállás... Ezt már nem igen lehet kimagyarázni, ez tuti a T sara, nem pedig a gyártóé.

     

×
×
  • Új...