Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

kispalika

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

kispalika eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. kispalika

    Outlook küldés

    A gmail-t mindenképpen megpróbálom majd, remélem jó lesz. A flottában nekem nem része a mobilinternet a díjcsomagnak.
  2. kispalika

    Outlook küldés

    Nekem is volt ilyen gyanúm, hogy a Telekom variált valamit. Tulajdonképpen édesanyám levelező programjáról van. szó. Nem tud róla, hogy kapott volna t-online-os e-mail címet. Neki csak Dominós telefonja van. Nekem van előfizetéses, de szerintem ahhoz nem jár t-email.hu cím, mert céges, flottás előfizetés. A g-mail-ost viszont meg fogom próbálni nála, köszönöm a tippet. Írtam helyette egy levelet a Telekom online hibabejelentőre, másnap felhívták, elmondtak neki pár dolgot, hogy mit állítson be, de nem is nagyon értette, meg nem is sokat ért, amit mondtak. Utána egy Telekomos e-mail címre is elküldtem, képernyőfotókat mellékeltem az összes beállításról, ott meg nem is válaszoltak.
  3. kispalika

    Outlook küldés

    Nincs t-online-os e-mail címem. Azt hiszem ezt ők írták be egy alkalommal, mikor ugyanígy jártunk, hogy egyszer csak elromlott, ami addig jó volt. Emlékeim szerint nem adtak meg két jelszót.
  4. kispalika

    Outlook küldés

    Üdv! A freemail-es címet Outlookban használom. Eddig tökéletes volt. A beállításokban semmit nem változtattunk, de egy ideje csak fogadni lehet, küldeni nem. Hibaüzenet: Az üzenetet nem lehet elküldeni. Ellenőrizze a fiók tulajdonságai között az e-mail címet (itt a freemailes címem van). A kiszolgáló válasza: 421 4.7.1 Sender address rejected: ail-outd.mail.t-online.hu Ezek a kimenő beállításai: A kimenő üzenetek kiszolgálója (SMTP) hitelesítést igényel – ez ki van pipálva. Bejelentkezés a következő adatokkal: Felhasználónév: mail.test@t-online.hu Jelszó: amit a szolgáltató megadott az internethez Jelszó tárolása – kipipáva. Speciális beállításokban a kimenő üzenetek portszáma: 25, titkosított kapcsolat használata: nincs. Próbálkoztam más beállításokkal, ennek hatására kitörölte a kimenő üzenetekhez tartozó jelszót. Mindent visszaállítottam az eredeti beállításra. De most hiába írom be a szolgáltatótól kapott internethez tartozó jelszót, mindig feldob egy ablakot, hogy a mail.t-online.hu kiszolgálóhoz, mail.test@t-online.hu felhasználónévhez tartozó jelszót adjam meg. Mindegy hogy kipipálom-e vagy sem a jelszó megjegyzését, újra feldobja az üzenetet. Mi lehet a hiba?
×
×
  • Új...