Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Ismeretlen

Tag
  • Tartalmak

    19
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Ismeretlen posztolt

  1. Sziasztok nagyon jó az internet és a kábel tv ! Örülök hogy a Telekom lett erre a szolgáltató ! Sokat kellet várni de megérte ! Köszönök a Telekomnak mindent !
  2. Ismeretlen

    Internet hálózat fejlesztés

    szia én is ugyan így vagyok a környező településeken már lassan mindenhol van ! Csak nálunk nincs egyenlőre ! Nekem még rosszabb netem van 10Mbit/s amit 3 használunk !
  3. Ismeretlen

    Internetsebesség csökkenése

    Szia szerintem szokj hozzá mert a garantált megvan ! Igaz én más szolgáltatnál vagyok még ! Sajnos de remélem változni fog ! Nekem 0.9 és 0.1 Mbit között van a feltöltésem már vagy 14 éve !
  4. "A Szupergyors Internet Program januárban indult második fázisa, a SZIP 2.0 elsősorban az optikai hálózatok fejlesztésére fókuszál. A cél, hogy 2025-ig mindenhol legalább 100 megabit per szekundumra nőjön az internet sávszélessége.” 2025 a végső határidő ! Úgy mint a SZIP 1.0 2020 szeptember ! Mindenhol az azt jelenti hogy Pesten is !
  5. Valahogy nagyon nehezen jön össze a dolog !Várnom kell még mindig ! Szegény szerelővel meg is beszéltünk mindent hogy és mint lesz majd ! Utána szembesült vele hogy nincs jel az oszlopon lévő dobozban amit átkellet volna húzni a házhoz !
  6. Volt kint a szerelő és az oszlopon lévő dobozban nem volt jel ! Így sajnos nem tudta behúzni Bárkányban hozzám ! De elmondása szerint Lucfalván is volt 2 helyen ahol nem tudta behúzni szintén emiatt ! Nálunk 14 hónappal ezelőtt tették fel a dobozokat az oszlopra ! Annyi idő után csak most derült ki a hiba ? Mennyi idő alatt oldják meg a hibát ? Gondolom ha megvan rendelve akkor már nem kell 1 évet várnom még ?
  7. Azért 50 Mbs az már jónak számít ! Nem értem mi a panaszod ezzel ! Nem tudom mit szólnál ilyen sebeségekre amik nekem voltak ! 10Mbs, 4Mbs, 1Mbs, 0.5 Mbs ezek a sebességek voltak eddig !
  8. Tudom hogy sokan várnak erre az üzenetre ! És üzenem nekik hogy kitartást és is sokat vártam !
  9. De egy dolog furcsa csak hogy a internet csomagok pl 150MB internet tv és telefon mellé nálunk 4560 Ft alapból ! De a többi faluban meg az eredeti ár átvan húzva így 3120 Ft ugyan ezzel a párosítással ! Ez miért van ? Nem mindenhol ugyan az az akció ? Így sajnos nem volt más lehetőségem ! Az eredeti árral rendelkező csomagra adtam le az igényt ! Vagy kapok én is kedvezményt ? Attól ha már az igényt leadtam ? Persze nagyon örülök neki így is ! De egy kis akció is jól eset volna !
  10. Mai napon írt a telekom üzenetet nekem ! Nagyon jó hírrel szolgálhatunk. Mérnökségünk információja alapján, nagy valószínűséggel az év vége előtt már elérhető lesz a címeden az optikai hálózatunk.
  11. Igen azt én is tudom hogy sok tényezőtől függ a dolog ! Köszönöm a válaszokat azért !
  12. Szia nézem már egy ideje az oldalt több mint 1 éve ! 7 hónapja van ez a kiírás az oldalon hogy Úton vagyunk ….. Kár hogy senki sem tud mondani időpontot hogy mikorra lesz kész ! Én szerintem ha mára itt a környéken 6 faluból 4 faluban lehet kötni internetet ! Akkor tán nem toljátok el a határidőt még több ideig ! Nektek is jó ha már teljesen kész lesztek a salgótarjáni járással ! Mert a végső határidőre sok meló lesz ha annyi falut hagytok itt ott !
  13. Sziasztok Nagybárkány és Kisbárkány településeken mikorra várható az internet ? A többi településen van már azóta optikai internet mióta írtam nektek . De itt nincsen semmi . 2016 nyarán mikor behúzták a föld alatt a kábeleket . Nem gondoltam volna hogy ennyi idő múlva sem lesz itt semmi ! Mi ennek az oka ? Elképzelhető hogy elrontottak valamit a bekötésnél ?
  14. Üdv Sámsonháza településen mikorra várható internet pontosan ? Pontos információval tud valaki szolgálni ez ügyben ? Mert vékony fehér kábeleket láttam pár ház előtt a felásott földből lógtak ki ! Már húzzák be a faluban a házakhoz vagy ez mit takar ?
  15. Kár hogy ennyire kitolták a határidőt ! Már nagyon várjuk hogy elkészüljenek vele ! Megváltás lenne az erre lakóknak !
  16. Sziasztok ! Salgótarjáni járásban is nagyon lassan haladnak a hálózat építéssel ! Fél éve csinálják erre a környéken 6 faluban de még mindig várni kell legalább ennyit mire teljesen kész lesz ! Remélem még ebben az évben elkészülnek vele ! Haladnak vele tényleg gondolom hogy sok nekik !De ez már nagyon hosszú idő akkor is ! Elvileg tavaly nyáron már kész kelet volna lenniük vele !
×
×
  • Új...