Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Dr.*****

Tag
  • Tartalmak

    20
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Dr.***** posztolt

  1. Igen...én is úgy gondoltam...beírtam kézzel az ip címet...nem volt jó...192.168.1.1 helyett pl 192.168.001.001. írtam be, nem tudta értelmezni, nem, kapcsolódott...nem tudtam a karaktereket léptetni úgy, ahogyan szerettem volna, ezért kellet 0-kal kiegészíteni. Te tudtad léptetni valamelyik gombbal? Én nem jöttem rá.

  2. Szia. Köszönöm a válaszod...a kínai gagyik ezt tudják...:(. Hát ez van. Várunk, bosszankodunk. *****-től jöttem vissza...néha kicsit bánom...Itt olvastam arról is, hogy felhőbe megy a tv is...áprilisban...azt hiszem az is elmúlt már...nehézkes egy kicsit minden...Lehet, hogy hibernáltatni fogom magam, nagyok az elvárásaim...röpke pár ezer év és minden rendben lesz...majdnem...

  3. Üdv mindenkinek.

    Technicolor ISB2201beltérim van 2 db, vezeték nélkül csatlakozik a netre. Ha áramszünetünk van, akár rövid ideig is, a setopbox nem kap ip címet, mivel a router lassabban "áll fel", így nem is működik. Ha be van programozva felvétel így nem indul el... Beállításokban nem találtam automata újraindítást vagy késleltetett indítást...legalább amíg a router üzemkész állapotba kerül....sem..megoldást sem...elég lenne, ha szegény várna 1-2 percet, mielőtt startolna.

  4. Most akkor ez ennyi? Nincs megoldás? Se egy ötlet, se egy megoldás? Ha ez így van, miért nem írja le valaki, hogy ez soha nem fog működni? Szerintem ez így sokkal bosszantóbb. Várja az ember a csodát...de csodák nincsenek...Bejelentettem én is már több alkalommal hibának, de semmi...Ez baj.

     

×
×
  • Új...