Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Petikem

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Petikem eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  1. Petikem

    Telekom TVGo hiba

    Mindent megcsináltam többször is. *****
  2. Petikem

    Telekom TVGo hiba

    Üdv! A telekom tv go telepítése óta nem működik. 4-44-909-es hiba. Többször töröltem a gyorsítótárat és a programot is. Sok sikertelen próbálkozás után a telefont is újratelepítettem. Nem jó. Nagyon kellene pedig, mert sokat vagyok kórházban és csak így tudom, mi történik a falakon kívül. Voltam telekom üzletben, azt mondták, régi a szoftver. Átmentem a Samsunghoz. Azt mondták, a legújabb van rajta. Hónapok óta járkálok, írogatok, telefonálok, csak leráznak. Mármint a telekom. Kérem segítsenek! Csak emiatt nem szeretnék másik telefont venni.
  3. Petikem

    Telekom TV GO

    Üdv! Telekom tv go 4-44-909-es hibát ír ki, amióta változtattak rajta. Semmit nem tudok nézni hetek óta. A telekomnál nem tudnak segíteni. Töröltem a gyorsítótárat, programot, újratelepítettem. Semmi. Tud valaki segíteni?
  4. Petikem

    Huawei mobilnet

    Üdv! Ma kicseréltettem a kártyát. A tabletről átmásoltam a beállításokat. Profile name: T-mobile H 03 Usernamet, passwordot magától írja be. IP type: IPV4 & IPV6 APN: wnw Nem jó. Szerintem feladom. Még egy 20-as kártyával kipróbálom. UTP kábellel csatlakozom a vezetékes hálózathoz, kilövöm a DHCP-t és gigabites switsh-nek, meg Wifinek jó lesz.Úgy működik. Köszönöm a segítségeteket! Ha esetleg mégis történne valami pozitív dolog, jelentkezem.
  5. Petikem

    Huawei mobilnet

    @abit Azokkal is próbáltam. Ez a térerő hiány gyanús. Lehet, hogy nem jó a router? Több videót megnéztem, mindenhol volt beállítás nélkül.
  6. Petikem

    Huawei mobilnet

    @abit Ezen nincsenek ilyen beállítások. De amikor bekapcsolom, szerintem a hálózatot látnia kellene, de egyáltalán nincs térerő.
  7. Petikem

    Huawei mobilnet

    Nem jó! Kipróbáltam a PAP-ot is.
  8. Petikem

    Huawei mobilnet

    Üdv! Pin kód nincs. Tabletben műküdik a kártya. Profile name: Telekom HU net User name: - Password: - IP type: IPV4 IPV6 APN: internet.telekom
  9. Petikem

    Huawei mobilnet

    Üdv! Pin kód nincs. Tabletben műküdik a kártya. Profile name: Telekom HU net User name: - Password: - IP type: IPV4 IPV6 APN: internet.telekom Telekomos sim van benne.
  10. Petikem

    Huawei mobilnet

    Sziasztok! Van egy Huawei B315s-22 routerem. Független, de nincs hálózat. Már többször reseteltem, kipróbáltam másik simmel is, de nem jó. Csak pirosan világít a lámpa. Mi lehet a baj? Köszönöm.
×
×
  • Új...