Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Hegyirabló

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Hegyirabló eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Hegyirabló

    IPTV

    Szia! Ez egy Tatung 3112. Eddig a bekapcsolva két zöld LED világított az elején, power és a link. Tegnapi első bekapcsoláskor végrehajtott egy teljes frissítést, azóta a van egy kék LED is, a HD feliratú. HD és SD adásoknál is világít, csak akkor kapcsol ki, ha átállítom a képarányt 4:3-ra. Látszólag semmi mást nem okozott a frissítés, azért tartom különösnek. A firmware számot nem találok, kliens szoftver verziója 4.1.38422.23005. Másik szobában egy másik típus van, azon csak egy fizikai LED van az elején, és nem is frissített le.
  2. Hegyirabló

    IPTV

    Telekom, most komolyan! Azért kellett szoftverfrissítést a régi fajta IPTV Set Top Boxra, hogy eggyel több LED világítson az elején? El kell ismernem, ez hozzáad a televíziózás élményéhez!
  3. Nálam is ez van, és sok embernél Szolnoktól Kőbányáig. A Telekom Facebook cseten az aktuális okos egy óra múlva jött a nap legidiótább kérdésével, hogy vezetékesen vagy wifin tapasztalom-e.
  4. A legnagyobb vicc az, hogy betelefonálok az ügyfélszolgálatra megkérdezni, hogy ugye tudnak a hibáról. A válasz pedig az, hogy nem. És kérdezget, hogy mit tapasztalok. Egy olyan hibára, ami péntek délelőtt óta fennáll, és egyébként el is ismerték, mikor visszahívtak. De az ügyfélszolgálatos nem tud róla.
  5. Péntek (04.21) délelőtt levelező kiszolgáló hiba volt. Hamar javították. Erre este megint hiba van. Nem is tudnak róla! Nem tudnak róla. Érthetetlen ez számomra, mint ha nem tudnám, hogy van-e otthon tévém, és működik-e van-e benne adás. Aztán pár perc múlva ismét működött, de nehezen akarom elhinni, hogy ennyire nehéz ezt megoldani, mint a világ egyik legnagyobb telekommunikációs vállalatának. A jó IT-sek már külföldön vannak, vagy mi?
  6. Hegyirabló

    Levelezőrendszer hiba

    Én is rányomtam, de szkeptikus vagyok. Eddig teljesen jól ment a Thunderbird, Gmailes fiók is be van állítva rá, azzal semmi gond nincs. Ráadásul tegnap volt egy Mozilla hibájuk, micsoda véletlen, azóta nem jó a Thunderbird kliens.
  7. Hegyirabló

    Levelezőrendszer hiba

    Sziasztok! Nálam ugyanez van. Én be is jelentettem, elmondták, hogy volt szerdán napközben egy webmailt érintő hiba, Firefoxból nem lehetett bejelentkezni. Mivel a Thunderbird is Mozilla termék, ezért gyanús, hogy itt kavartak el valamit. Azt is elmondta, hogy lehet hogy megcsinálják, de lehet hogy nem. Én azt kérem, hogy jelentsétek be mindenképpen, mert egy bejelentés nem bejelentés, és ismerjük ezt a jó kelet-európai mentalitást, mely szerint "Nincs itt semmi hiba, az ügyfél a hüülyee!".
  8. Tisztelt Fórumosok! Nálam december óta nagyjából ugyanaz van, mint a témaindító kérdésben. Bizonyos, egymástól teljesen független oldalak nem töltenek be a vezetékes internetet használva, egyetlen eszközön sem, legyen az asztali gép, laptop, telefon vagy tablet. Ha mobilnetre váltok, akkor rögtön működnek az érintett oldalak. Ha VPN mögé megyek, amit nem szeretek, mert lassú, akkor is mennek. Ha kihúzom-visszadugom a modemet, akkor szintén működnek, ideig-óráig, aztán megint nem, vagy új oldalak nem töltenek be. Modem csere volt, de természetesen a Telekomnak sem nagyon van ötlete, hogy mi lehet ez. Amíg egy webshop, vagy időjárás előrejelző oldal nem tölt be, addig nem olyan nagy probléma, bár ennek sem örülök. A gond akkor fog kezdődni, ha mondjuk a munkahelyeim felhőit nem fogom tudni elérni. Vagyis nagyon kellene erre valami tartós megoldás. Köszönöm!
  9. Sziasztok! Szeretnék venni egy Blackberry Classicot. Találtam is egy gyönyörűt, egy nagymamáé volt, ezért csodás állapotban van, az ára is remek. Egyetlen "baj" van vele, hogy Telekom függő. Tudom, hogy elméletileg bármilyen Telekomos készüléket ki lehet függetleníteni. Ám egy kicsit még is aggódom, mert a Blackberry egy kicsit mindig is problémás gyerek volt, ezt megerősítik az itteni kérdések is, amelyek Blackberryről szólnak. Szóval attól tartok én, hogy nem fogom tudni függetleníteni a készüléket, vagy más problémám lesz vele (pl. APN beállítás). Mit a tapasztalatok, meghallgatnék szívesen mindent! Köszönettel!
×
×
  • Új...