Törpapa30

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törpapa30 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Helló. Köszönöm a választ, hála istennek a többi kritérium mind megvan. Már csak arra várok, hogy az üzletbe hozzanak egyet a készülékből. Üdv.
 2. Helló. Az előbb olvastam az alábbi dolgot 2019. november 8-tól a Legyen évente új iPhone-od programot lezárjuk, a programba belépni a továbbiakban nem lehetséges.Tehát, ha 2019. november 8-tól iPhone készüléket veszel a programban való részvétel feltételeinkek megfelelően, nem tudjuk biztosítani számodra a 12 hónap lejártát követő készülékcsere lehetőségét. Amennyiben még 2019. november 8. előtt vettél iPhone készüléket a programban való részvétel feltételeinek megfelelően, akkor természetesen legalább 12 hónap elteltével lehetőséged nyílik a készüléked lecserélésére a csereprogram feltételeinek megfelelően. : Én pont most akarok IPhone-t cserélni, ezzel az opcióval élve. Én 2018 Szeptember végén vettem új IPhone-t, le is telt az 1 év, most váltanék IPhone 11 Pro Max-ra. Csak az a baj, hogy eddig készlet hiányos volt, jövő héten tudnék váltani. Az lenne a kérdésem, hogy most én tudok telefont cserélni, vagy nem? Főként a kötbér miatt kérdem. Köszönöm a válaszokat. Üdv.
 3. Sajnálattal hallom, de köszönöm a választ.
 4. Köszönöm a választ, de ezt eddig is tudtam. A kérdés arra irányúlt, hogy kapható lesz-e ezüst színben is a Telekom kínálatában?
 5. Üdv. Az érdekelne engem, hogy várható-e a fent említett készülék, elérhető lesz-e ezüst színben? Élnék a LEGYEN ÉVENTE ÚJ IPHONE-OD! opcióval, és mindenképp ezüst színben szeretném. Jelenleg csak arany, asztroszürke és éjzöld színben rendelhető elő. Köszönöm a választ.