Ódor József

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Ódor József posztolt

  1. Köszönöm a válaszokat! Sajnos ha személyesen vettem a terméket akkor nincs lehetőség elállni a vásárlástól. Plusz már nem is lehet kapni a telekomnál a 46mm-es kivitelt az órából, szóval vettem egy plusz töltőt az órához. Ez a topik részemről zárható, remélem valakinek esetleg segítségére lesz, hogy személyes részletre vásárlás esetén nincs lehetőség visszakozni.
  2. Üdvözletem! 2 napja azaz szerdán vásároltam egy Samsung Galaxy Watch-ot 10 havi részletre hűségidő és minden egyéb nélkül. A 42mm-es órát vettem meg, azért mert nem volt készleten a 46-os, viszont nem tudtam, hogy üzemidőben ekkora a különbség a 2 óra között. Az lenne a kérdésem, hogy valamilyen módon el tudok e állni ettől a vásárlástól, hogy megvegyem a 46mm-es kiveitelt? A választ előre is köszönöm! Üdv, Ódor József
  3. Először is köszönöm a választ! És igen, beleírhattam volna, hogy személyesen vettem, mert az online vásárlásról könnyen megtaláltam az infót, hogy 14 napom van elállni a vásárlástól, de a személyes vásárlásról semmit egyértelműt nem találtam. Valahol azt írják, hogy nincs rá semmi mód, valahol azt talátam, hogy 3 napom van valahol 4 napom van stb... ma bemegyekmajd az üzletbe ahol vettem az órát és majd ott informálódok, csak azért írtam ide, hogy ne pazaroljam az időmet, ha tényleg semmi esélyem nincs rá, hogy lecseréljem az órát.