Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Hf1968

Tag
  • Tartalmak

    12
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Hf1968 posztolt

  1. Sajnos úgy tapasztalom, hogy vállalati és magán internet használóként, sokat romlott a szolgáltatás. Akadozik,többször újra kell indítani szinte minden oldalt. Állami szervnél ilyen nem szokott előfordulni. Mostanában igen. Nagyon rossz a szolgáltatás.

  2. Csak egy megjegyzést szeretnék tenni. Egy éve küszködök a wi-fi-vel. Cseréltek modemet azóta megszünt ez a probléma. De előjött egy másik, naponta többször leáll minden,internet,tv,telefon,akár több percre is. A mai nap folyamán kint volt egy szerelő,Ő volt az első, aki belenézett a házon belül a matáv dobozába, és azt mondta, rossz volt a csatlakozó, kicserélte, és azóta megszünt a probléma. ERRE VÁRTAM EGY ÉVIG. Köszönöm,remélem megszüntek a kínjaim.

     

  3. Mind a két jelerősítőn világít a két zöld lámpa. Viszont ha a telefonos alkalmazáson nézem,akkor az összes készülék ami wifi-t használ, az a  szobai erősítőt használja. Olyan mint ha a másik nem is lenne,pedig ott vannak 1 méterre tőle.

  4. Hello.

    Valaki tudna segíteni? A  Home Box oldalán beállítottam egy bizonyos időt, amig a gyerekek használhatják a net-t. Az összes készülékre, wifi-re is, és nem működik. Nem kapcsol ki a készülék/szolgáltatás az adott időpontban. Továbbra is használható a szolgáltatás. Mi lehet a probléma? Köszönöm a segítséget.

  5. Szeretnék érdeklődni, hogy ezen a készüléken + 2 Db Strong Mash jelerősítőn, hogy tudnám beállítani az 5 Ghz jelerősséget. Most csak 2.4-en működik. Ha valaki értelmesen elmagyarázná megköszönöm. Nem ***** vagyok, csak a papíron leírtak alapján nem működik a ketyere. Esetleg a 198.168.01 oldalon való beállítás segítene? Volt kint egy nagyon rendes szerelő, most van internet mindenhol, de akadozik, és csak 2.4-en működik. Három napja volt frissítés a III.kerületben,azóta szívok. Ja és ha a modemen kikapcsolom a wi-fi-t, mert ugye ki kell, hogy a jelerősítőt használja, sehol nincs internet. Ötlet?

×
×
  • Új...