Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

fontix

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

fontix eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. fontix

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Hát még meg is tudnám érteni, hogy ne legyen olyan adatforgalom a t-kom drótjaikon ami nem jogtiszta. De én a saját biztonsági kamerámat akarom látni.
  2. fontix

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Csak érdekesség kedvéért, próbáld meg hogy kikapcsolod a tűzfalat az IPv4-nél. Ha úgy látod, akkor ugyan az új szériás ***** modemet kaptál te is.
  3. fontix

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Az elöző okt 30-i postomhoz képest ami változott: Új Sagemcom csuda modem jött a portára. Jelenség ugyan az (röhejes), a házban két tv, tehát 2 set-top box, amikor tv bekapcs, teljesen elment a net. TV kikapcs, minden helyreállt. Kijött a Telekomos szerelő (amúgy jó fej), mindent végigbogarásztunk, és az egyetlen megoldás, hogy a modem túlterheltsége miatt, kihúztam a megfigyelő rendszert és így egyszerre tudok tv-t nézni és netezni (micsoda kánaán). Tehát most távolról nem érem el a DVR-t. A röhej, hogy a régi modemmel, simán ment minden. Ezennel üdvözlöm azt a beszerzőt, aki az új modem széria mellett tette le a voksát, csupa tudás lehet a drága. Ja, és közben kiderült, hogy a set-top boxban újabban le vannak tiltva az USB adatforgalmi lehetőségek, azaz csak pl. telefont lehet feltölteni vele, mivel fél a t-kom hogy nem jogtiszta anyagot dugunk a boxba, és ezért őket büntetnék. Tényleg ennyire .....?
  4. fontix

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok, Lehet hogy már téma volt, de nem találtam erre vonatkozó kommentet Tehát van ez a csuda-modem. Távolról szeretném elérni az otthoni kamera rendszert. Van egy Provision DVR és ez működött simán eddig. Eddig, amíg elromlott a modem és kaptam egy ugyan olyat. Persze csak külsőre ugyan olyan. Eltűntek a korábbi beállítási lehetőségek, amivel a régebbi kamera rendszert is lehetett távolról elérni. A mostanival sem régi típusú DVR-t sem a legkorszerűbbet nem tudom beállítani. Mostanra már megbékéltem azzal a tudattal, hogy tompulok és már nem vagyok rá képes. Ha van valakinek "minta beállítása" hálás lennék, talán mégsem próbáltam meg mindent. Előre köszönöm a fáradságotokat.
×
×
  • Új...