Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

FülöpLászló

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit FülöpLászló posztolt

  1. Féltem a váltástól, mert egyszer már végigjátszottuk, hogy magasabb csomagot ajánlottak fel, elfogadtam, nem bírta a hálózat, állandóan szakadozott. Az eredeti csomag persze már megszünt, így visszatettek egy még lassúbba. Szerencsére most nem így lett. Megtörtént a váltás, a jellemző letöltési sebesség 13Mbit/sec-ról 22-re emelkedett, a feltöltési pedig 1-ről 3-ra. Szuper!
  2. Üdv btz! Ma délelőtt bekapcsolták a VOIP-t, mostmár a modemen keresztül működik a telefon. Köszönöm a segítséged!
  3. Köszönöm a gyors választ. Bejelentem a hibát, csak még egy kérdés. Hogyan kéne működnie a telefonnak? Az eddigi módon, vagy a modemen keresztül?
  4. Üdvözletem! Most jelezték, hogy napok óta nem vagyunk elérhetők vezetékes telefonon. Olyan, mintha kicsöngene és nem vennénk fel. Mi azóta nem próbáltunk vele telefonálni. Most megpróbáltam, de süket a telefon. Elképzelhető, hogy elromlott, még nem tudtam kölcsön kérni másikat, hogy le tudjam ellenőrizni a vonalat. Azonban egy kicsit gyanús, hogy most fordul ez elő, amikor megújítottam a vezetékes előfizetéseimet. (Telefon HoppáPluszról új HoppáPluszra, az internet NetMániaM-ről (20Mbps) NetPluszra (30Mbps). 16.-án kaptam egy új modemet az internethez (ZTE Home Gateway Speedport Entry 2i), amit be is üzemeltem. Másnap érzékeltem az új előfizetéshez tartozó magasabb sebességet és kb. akkortól nem működik a telefon. A vonal eddig úgy nézett ki, hogy a bejövő rézvezetékhez csatlakozik egy elosztó/szűrő, amiről egy UTP vezeték megy a modemhez, egy telefon vezeték pedig a telefon aljzathoz. Az új modemen van két telefon aljzat és mivel a kezelési utasítása ezt írja: "Phone1-Phone2 RJ-11 port az analóg telefon(ok) csatlakoztatásához", arra gondoltam, hogy mostantól talán erről működne a telefon, ezért ide csatlakoztattam és újaindítottam a modemet. A "Telephony" LED nem világít és a telefon továbbra sem működik. Ha felemelem a kagylót akkor pityeg, mintha foglalt lenne. Volna valakinek erre ötlete, tanácsa?
  5. Üdvözletem a fórumnak. ADSL-en NetmániaM internet előfizetésem van. (max. 20/1Mbit/s, garantált 1/0,2Mbit/s, jellemző speedtest.net mérések: 13/1Mbit/s). Modem statisztikát mellékelek. A kapcsolat teljesen stabil, de a sebességeken jó lenne emelni. Telekom állandóan ajánlja a csomag frissítést a Net+-ra (max. 30/5, garantált 1/0,25Mbit/s). Vajon érdemes lenne megróbálni a csomag váltást? DLink 20210306.pdf
  6. FülöpLászló

    sms szám formátum

    vagyis email-to sms
  7. FülöpLászló

    sms szám formátum

    Szóval, sms-to-email. Nem hallottam még, hogy nálunk lenne ilyen. Köszönöm a segítséget.
  8. FülöpLászló

    sms szám formátum

    Jó napot! Külföldi pénzügyi szolgáltatónál szeretném beállítani, hogy tudjanak sms-ben üzenetet küldeni. Azonban különös formában kéri az sms számomat: szám, ami ugye a telefonszámám +3630-al kezdve, utána: @ mobilszolgáltató. Példának ez van megadva: 5551234567@txt.att.net Simán a telefonszámot beírva az a válasz jön, hogy erre a számra nem lehet üzenetet küldeni. Kínom beírtam ezt: telefonszámi@telekom.hu. Ezt elfogadta és kiírta, hogy megerősítő üzenetet küldtek erre a számra,ami napok múlva sem jött meg. Szóval ez így biztos nem jó. Sehol nem találok ilyen formátumot a Telekomnál. Mi lehet a megoldás?
×
×
  • Új...