Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Mr.Farkas

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Mr.Farkas posztolt

  1. Mai reggel folyamán bekapcsoltam okostévénket de valamiféle ok miatt szinte minden csatornán a kép fotonegatív "homályos volt", illetve ugyanez a probléma jelentkezett chromecast-es casting és a tévénk beépített youtube alkalmazásakor (tegnapi nap folyamán semmi hasonló gond nem volt). Ilyenkor ez mennyire egyértelműen szolgáltatói vagy készülékhiba? Nem nagyon tudom eldönteni hogy ilyenkor mit érdemes kipróbálni.
  2. Mr.Farkas

    szakadozó net probléma

    Üdv mindenkinek Utóbbi időben sajnos megfigyeltünk egy problémát ami egyre inkább gyakrabban ütötte fel a fejét, nevezetesen azt, hogy bizonyos idöközönként a hálózat szisztematikusan "lehal" pár percre (értsd se telefonon se számítógépen se kép se hang internet terén) aztán ált magától visszaáll, vagy rosszabb esetben router ki-bekapcsolás esetén. Ilyenkor mi lehet a probléma, milyen tényezőket érdemes kizárni mielőtt még kapcsolatba lépünk az üfsz-el? Mondanom se kell hogy ez kezd meglehetősen frusztráló lenni...
  3. 1.Olyan oktober vége óta vagyok Magenta 1 mobilnetes csomagban, ami tartalmazta az HBO GO-t is mint korlátlan adatforgalommal igénybevehető szolgáltatást. Január óta, számomra megmagyarázhatatlan okok miatt a Telekomos applikáción belül sehol se tünteti fel vagy írja ki hogy ez benne lenne, holott a Telekom honlapján még mindig szerepel mint az ajánlat részeként (Magenta 1 3 gigabájtos csomag+ 3 gigabájtos duplázó). Elkerülte valami a figyelmemet vagy ez most hogy is van? 2. Ugyanúgy a Facebookot mint külön applikációt se tünteti fel Telekomos appon keresztül mint a korlátlan adatforgalommal rendelkezők egyikét, csak a facebook messengert, a honlap meg igen. 3." A díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését, az alkalmazáson belül bonyolított telefonálást és videotelefonálást, az alkalmazások letöltését és frissítését, a harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. regisztráció, alkalmazás-letöltés, frissítés, beágyazott videó stb.) felhasznált adatmennyiséget."A díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését, az alkalmazáson belül bonyolított telefonálást és videotelefonálást, az alkalmazások letöltését és frissítését, a harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. regisztráció, alkalmazás-letöltés, frissítés, beágyazott videó stb.) felhasznált adatmennyiséget. Ha pl Whatsappon alkalmazáson keresztül küld nekem valaki hangüzenetet akkor ez ezek szerint már beleszámit az adatforgalmamba?
×
×
  • Új...