Scratch

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Scratch posztolt


  1. Sziasztok,

    a napokban kötöttek be hozzám kábelnetet, egy Sagemcom F@st 3890V3 modemmel, azóta az alábbi problémám jelentkezett:

    Van egy Hikvision DS-7616NI-K2/16P kamera rendszerem, ami eddig tökéletesen ment a régi Linksys routeremmel, viszont a Sagemcom-al nem működik megfelelően, kb. a fél hétvégém ráment a dologra, és nem sikerült megoldani. A kamera rögzítőjének fix IP címe van, abból a tartományból, amit nem oszt ki a Sagemcom, plusz MAC alapján is hozzá van rendelve az IP. A rögzítő LAN portja rá van kötve a Sagemcom LAN portjára. Upnp-vel be van állítva a port nyitás is, tök jól is el is érem a rendszert, egyéb hálózatból, telefon, stb... A problémám ott kezdődik mikor a helyi hálózatóból IP cím alapján szeretném elérni a rendszert, akár élőkép, visszakeresés, vagy konfigurálás miatt, itt már nem találom meg, ping-re se válaszol. hiába vagyok vele ugyan azon a belső hálózaton. Logjába nem találok olyan részt ami letiltaná, a tűzfalát kikapcsoltam teszt képen, akkor sem értem el.
    Viszont ha beteszem a Sagemcom, és a rögzítő közép a Linksys router-em, akkor elérem belső hálózaton helyi IP cím alapján is a rögzítőt.

    A Sagemcom-on belül van egy ping opció, ott próbálom pingelni a rögzítőt, 3 féle ping lehetőség van:

    - IP_DATA: itt nincs válasz, 100% veszteség
    - IP_BR_LAN: itt válaszol, 0% veszteség
    - IP_LTE: itt nincs válasz, 100% veszteség