Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

acel

Tag
  • Tartalmak

    921
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit acel posztolt

  1. 1 órája, Dave írta:

    Szia! Minden távirányító, ami kezeli a régi infrás rendszereket (IPTV, SatTV), jó a SmartBoxhoz is.

    Mindegyikük vissza lett adva, de mindegyiken túl sokgomb van amit véletlenül meg lehet nyomni. Egy seki slim távirányító lett volna a megoldás. De sajnos nem az mert kiderült hogy a kéretlen reklam üzenetek okozzák a gondot, időseknek problémát okoz annak a kezelése is. Es azokat nem lehet letiltani talan csak a adatvédelmi felügyeleeti szerv segítségével mert a Tre másképp nem vonatkoznak a törvények.

  2. Sziasztok

    Sikeresen bekötötték a tv-t 31 nap alatt, egyszeri értesítés nélkül mint ügyfél. Szóval siker.

    Viszont lenne egy kérdésem, Az új set  top boxot kaptuk, viszont az idős felhasználó miatt kellene egy butított távirányító amin csak csatorna váltas, hangerő és ki/be kapcsoló van.
    Van bevált tanítható távirányító ami kompatibilis a mediabox-al?
     

  3. Ekkor: 2021. 12. 11. at 19:35, btz írta:

    Nem hiszem, hogy bármi is odakerülne. 

    Akkor talán 2 hét alatt egyszer értesíthettek volna az állapotról. Üsz szerint az uj bekötési határidő 30nap, legalább ebben rugalmas a telekom. Valami kábel hiányzik, (a kapacitás vizsgálat szerint ok volt a bekötés) .  Ha két hét alatt nem sikerült kabelt húzni akkor egy hónap alatt sikerül? pont ugyanannyi munkaidőt igenyel. külön bosszúság hogy oont6a gyirs bekötés és stabilabb csatornák miatt lett telekom nem mindigtv. azóta odaért volna a mjndigtv set top box is. 

  4. 23 perce, btz írta:

    Szerintem ha a telefonon nem, akkor itt sem tudnak többet mondani. 

    jó lenne tudni melyik a leghasznosabb panaszkezelési forma, ami nem a devnull-ba kerül

  5. sziasztok

    édesanyámnak kötöttem volna új szerződést a szerelők "jövünk holnap" felkiáltással elmentek, azota letelt a 15 nap. mit lehet tenni hogy elvégezzék a bekotest? A draga Vanda csak a kezét tarja szét. üsz szintén csak annyit mond hogy várjak a soromra.. 

     

  6. 10 órája, Telekom szakértő írta:

    Szia @acel! A csatot képen látható Minicsomagok már lezárásra kerültek, új megrendelés már nem lehetséges ezekre a kiegészítő opciókra. A Telekom fiókban technikai okok miatt még megjelenhetnek ezek a csomagok, ha régebbi Sat TV díjcsomaggal rendelkezel.

    Aktuális kiegészítő csomagjainkat ide kattintva tekintheted meg. Ha módosítani szeretnél előfizetéseden, javasoljuk, hogy a Telekom chaten vedd fel velünk a kapcsolatot. ^Levente

    igy érthető, az is hogy mifositasnál nem jelenik meg a csomag,  bár attól hogy érthető,meg ciki

  7. 39 perce, tks írta:

    Kettő nehezebben kallódik el. Okostelefont nem használ. Univerzális meg azért nem jó, mert máshogy néz ki, nehezen tanulja meg. Az lenne a jó, ha két teljesen egyforma távirányítója lenne, amik ugyanúgy működnek, ha ezt már ismeri és megtanulta.

    Két univerzális, nagygombos, egyszerűsített kiosztású? 

  8. 36 perce, Csülök írta:

    Ezt nem értem. A WiFimhez ezt kihasználva nem tudnak csatlakozni, lehallgatni az adatforgalmat? Ha igen, akkor a routerem sérülékeny, azaz javításra, cserére szorul.

    A KRACK azt jelenti hogy létező wifi kapcsolatot át vehet egy másik router, ami onnantól lehallgathatja az adatokat, illetve elérheti a kliens (vevőegységet). A hiba a vevő programban van, routereket akkor érinti ha azok wifi átjáró üzemmódban működnek, a telekom nem ilyen.

  9. 6 órája, brothers írta:

    Sziasztok! Sajnos már kb 1 hónapja tapasztalok mikro laggot és szokatlan pingeket. (Itt gondolok a régi norml 35-45 helyett 80-90). Egy 50 megabites DSL internetem van, idáig semmi probléma nem volt, de 1 hónapja elég rossz. Legfőképp online játékra használom a netet, de ha pl. elindítok egy youtube videót 1080p-ben megszakad a net egy pillanatra. Mit tudok ez esetben tenni? A választ előre is köszönöm!

    QOS, a router előtt vagy a számítógépen , szabályozni melyik port , alkalmazás mennyit használhat, milyen prioritásban az internetből, dslreports.com mit mér?

     

  10. Ekkor: 3/28/2018 at 12:30, btz írta:

    @zsolee73

    A saját HDD-vel csak azt a műsort tudod felvenni, amelyik csatornán épp a box ál, már ha nem tiltja le valamilyen másoládvédelmi eljárás. 

    Boxal csak akkor tudsz felvenni, ha előfizetsz erre a szolgáltatásra

    A koaxon marad néhány kódolatlan csatorna, ezeket tudod felvenni szerintem. A tvról a set top box analóg portján vehetsz fel, ha azon a csatornán hagyod amit nézni akarasz.   A felvételél lehetőségért meg évi 12000-et elkérni .....

  11. 41 perce, btz írta:

    Ha 1-3%, akkor eléggé arányos az egy háztartásra jutó fogyasztással. Nem kevés de nem is olyan sok. 

    Sok mert feleslegesen  megy el, mert a felhasználók kevésnek érzik a szolgáltatóknak még nem érdeke, csak a gyerekeinknek fáj.  egy erőművel kevesebb elég lenne. hasonló dolgokkal akár 30% őt is meg lehetne takarítani, Paks helyett.

  12. 5 perce, anonymus írta:

    Szerintem a csavar ott van, hogy amire te gondolsz törvény annak életbe lépése előtt forgalomba lett helyezve a iptv box. Ha egy HDMI stick-röl menne a tv, aminek kell egy usb port áramnak. Mint pl a Google Chromecast. Akkor vissza jönnél a T-hez, vagy szerinted akkor jobban szeretnék az iptv-t ?

    Tudod még t-s ként megkérdeztem ,?. A válasz az volt hogy ez nem stb, hanem média eszköz. Innentől a 2009es 5w se érvényes rá, és vették ki belőle a rendesebb standby állapotot ami viszont blokkolta az időzített felvételt.

  13. 1 órája, btz írta:

    @anonymus

    Az 500ft csak a fenti példából ragadt rám. Amúgy igazad van, hogy itt többlet áramfogyasztásról beszélünk. Mindenki próbál spórolni ésszerű határok között. Én is spórolok, például, hogy lekapcsolom a villanyt a helységben, ahol senki nem tartózkodik vagy nem járatom nyitott ajtóval a hűtőt, de eszembe sem jutna, azon idegelni magam, hogy jajj ezen a HGW-n ez a lámpa mennyit fogyaszthat vagy a Sat boxon stb, mert felesleges. Ha majd zavart okoz az egzisztenciámban akkor kikapcsolom vagy lemondom. Még azt sem mondon, hogy egy napi ebédemről kéne lemondanom emiatt. Azt már nem tartom az ésszerű spórolás keretei között valónak.  Annyi mindennel lehet spórolni lemondások nélkül szinte, mégis sok helyen elfolyik a pénz, amiről a panaszkodók érdekes módon nem panaszkodnak, cssk a HGW és a box amivel bajuk van. 

    A lakossági áramfogyasztás 1-3 százalékát eszik meg (fűtik el) ezek a nem 1w - is stb-k ez kevés?

  14. 1 órája, anonymus írta:

    Félre ne érts okés elfogadom de én úgy fogalmaznék hogy nem 500 ft hanem hogy többlet áram fogyasztás amiből nem kéne többet fogyasztani mint ami szükséges. 

    Amúgy ja egy csoki vagy egy kfc ebéd elhagyása egy napra és már 2-3 modem villanyszámla pipa.

    Azért ne felejtsük hogy ez egy stb lenne, aminek stand by fogyasztása 5w (új készülék re 1w )alatt kellene maradjon, ezt a T kikerüli hogy nem set top boxnak es nem éjjelnappali hálózat eszköznek (max 14w) tekinti ezt a valamint amit mi stbnek nevezünk. 

  15. 29 perce, anonymus írta:

    Francokat drága a ftth, kábel olcsóbb, ont ugyan annyi mint egy koax ed3.1 modem. olt --cmts egy áron fut kb. De hosszú távon ha csak a villanyszámlát nézed már olcsóbb. Lefordulnál a székről ha mutatnék egy koax node rajzot. Azokon van rajta hogy hol mennyi V és A van betápolva 0-24-ben. Egyetlen Node-ra és akkor még kit tudja hány van.

    Bocs, kifejtettem a smajlit, ftth-n 1g van "emiatt" kellett belső kabelezes és router csere,  így lett drága nálam,  és a dvbc él és virul, mwrt hiába a netflix nyomul, de a lineáris tv szolgáltatók se engedik váltani a technológiat

×
×
  • Új...