Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

wharfedale

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit wharfedale posztolt

  1. wharfedale

    új csatornák

    Tisztelt Telekom! Megint viszitek a prímet! Vallási csatornák! Mi van veletek? Amit sokan szeretnek, kivételre kerül! Begyűrűzött a politika ide is ? ! Szomorú ! Az elmúlt 10 év Magyarország szégyene lesz a 2022-es választás utáni történelem tanításában.
  2. wharfedale

    új csatorna

    Csípem az "elmebajnok " hozzászólást! Nem nézem az ilyen sz@rokat, de elveszi a helyet az értelmes szolgáltatásoktól. Például annak idején a DTX csatornát azért vették ki a kínálatból, mert kellett a hely más csatornának! Például az RTLMOST+ szolgáltatás, mától már több mint 30 szolgáltatónál elérhető, a Telekomnál nem!
  3. wharfedale

    új csatorna

    Tisztelt Telekom! Miért kellett ilyen lóhalálában betenni a kínálatba a "pesti tv"-t? Ennél színvonalasabb, többek által nézett, vagy nézett volna csatornákat, sokszor többszöri kérésre sem tesznek be a kínálatba! Mi indokolta azt, hogy egy ilyen alpári, budapest tv színvonalú csatornát az indulása napján azonnal elérhetővé tegyék?
  4. Hello @wharfedale, ha a fórumra gondolsz, akkor valami böngésző gond lehet, vagy véletlenül átállítottad a nyelvet. oldal alján "nyelv" erre tudsz egy példát, hogy értsem, mire gondolsz? Üdv. Most már látom, nem volt átállítva a nyelv. Köszi. Az új szolgáltatások ..... - arra gondolok, hogy az RTLMOST+ már több szolgáltatónál is működik, itt pedig nem. Régen a T volt az első akinél elérhetővé váltak ilyen új szolgáltatások. Volt belsős moderátor aki figyelt a hozzászólásokra és így is lehetett hiba bejelentést tenni vagy érdeklődni sokakat érintő változtatásokról. Vagy , hogy mást ne írjak, tervezett csatorna megszüntetést visszavonatni.
  5. Üdvözlet. Az elsők között lettem előfizető az összes thome szolgáltatásra. Többek között, az akkor induló energia szolgáltatást is igénybe vettem egészen addig amíg meg nem szűnt. Magenta 1 ügyfélként vannak kedvezményeim, használtam a sat tv szolgáltatást amíg lehetett, ( felhasználóként egy technikai probléma megoldádában is sikerült segítenem) most iptv-t használok. Meglepődtem, hogy a kezdetben működő dolgok miért lettek megváltoztatva? Ez az oldal ment Magyar menüvel. Most miért nem ? Az új szolgáltatások azonnal megjelentek a kínálatban. Most miért nem? Az RTLMOST+ használata várhatóan mikortól lehetséges? Üdvözlettel: wharfedale
×
×
  • Új...