Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Ferenc Szûcs

Tag
  • Tartalmak

    63
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Ferenc Szûcs posztolt

  1. Ferenc Szûcs

    internet szakadozás

    Újfent itt vagyok. Csináltam egy kis fejlesztést. Asztali gépbe tettem PCIE ax-es WiFi, a laptopba eleve az volt. Közbe iktattam Huawei ax3-as routert, ami egyesíti a 2.4-es és 5-ös WiFi-t ezzel nyomtató kérdés kilőve. Az viszont továbbra is fentáll, hogy időközűnkként a net megszakad, továbbá böngészés közben amennyiben nem mindjárt olvassa be az oldalt annyira lefogja az 1 gigás netet, hogy stream szolgáltatás leáll, a Telekom Tv megszűnik. Ha nem tudja betölteni az oldalt megszakad a net, ha pedig sokára bejön az oldal helyreáll. A hiba okának mindig a DNS hibát adja. Szerintem a HGV gyengült el, az nem tudja kezelni a dolgokat. A HGV cserét lehet kérni?
  2. Ferenc Szûcs

    internet szakadozás

    Canon TR4550 tip. nyomtató. Hiába van a nyomtató bejelentkezve, csak WiFi látják a gépek, így lehet nyomtatni.
  3. Ferenc Szûcs

    internet szakadozás

    A laptop nem hiszem, hogy bekavar a stick és a nyomtató is 2,4ghz, a laptop 5Ghz. Ha nyomtatni akarok vele 2,4Ghz-re kell átállni. A nyomtatónak igaz van IP címe HGW által de csak WiFi-n tudok kommunikálni vele. Nincs USB kapcsolat az asztali géppel.
  4. Ferenc Szûcs

    internet szakadozás

    Biztos itt lehet a kavar, de ha nincs bekapcsolva a nyomtató akkor is jelentkezik. A router nem tudja azt kezelni, hogy a lan és a WiFi is működik.
  5. Ferenc Szûcs

    internet szakadozás

    Adott egy asztali gép 1Gb hálókártyával és 1 usb WiFi sticks (ami a nyomtatóval van kapcsolatban), továbbá laptop WiFi kapcsolattal. A laptopon a telekom TV nézem, az asztalin böngészek. Esetenként előfordul.hogy egyes weblapok nem jönnek be, majd megszakad az internet DNS hiányt mutat. Ilyenkor telekom tv is megszakad. Enyhébb esetben csak a laptopon megy el az internet. Ez a probléma csak a WiFi stick letiltása után nem jelentkezik. Véleményem szerint a szolgáltatói router kavar a dologban, nem tudja kezelni az eszközöket és ezért dobja az internetet. Esetleg tud valaki ezt kezelő beállításokat.
  6. Sikertelen minden próbálkozásom a belépésre. A regisztrációm elméletileg sikeres, de ennek ellenére nem fogad be a rendszer.
  7. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Megoldódott nálam is úgy néz ki. Kicserélték routert és megszűnt a hiba.
  8. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Újabban olyan problémám van, hogy időközönként nincs internet kapcsolat. A hiba forrása, hogy nincs alapértelmezett átjáró. Újra indítással lehet a hibát elhárítani. Ez a hiba jelentkezik mind az asztali, mind a laptopon is. Ez Windows hiba, vagy sagemcom hibája? Aki tud reagáljon rá.
  9. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Olyan gondom van, hogy lan hálózaton nem tudok belépni az admin felületre üres lapot jelez. WiFi-n azon ban be lehet lépni. Mi lehet a probléma?
  10. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Korábban már írtam a WiFi kapcsolat problémájáról. Rendszeresen használom a TvGo-t és többször előfordul, hogy megszakad a folyamat, nem jön az adás. A WiFi kapcsolat nem szakad meg, azonban ha átváltok 2,4-ről 5 Ghz-re, vagy vissza működik újra. Ez idáig tableten néztem, de most laptopon is jelentkezik ez a probléma. Ezért valószínűsítem, hogy a Sagem-nél van a probléma. Korábban kaptam ötletet, hogy mit állítsak rajta, de nem eredményes. Van-e valami ötlet, hogy miért szakadhat meg az adatfolyam?
  11. Ferenc Szûcs

    Kábelnet

    Nem tudom valójában volt-e 14 és 15-én hálózatkarbantartás Hódmezővásárhelyen, de tegnap óta kritikán aluli az internet elérés, kockásodik az IPTV telefon időnként eltűnik. A hálózati kapcsolatot nézve a letöltés SNR leesett 28-32dB-re a korábbi 43 körüliről. Időnként megjavul, újra rossz lesz. Bejelentettem hibára. Mindig olyankor van probléma mikor a szakik belepiszkálnak egy beállt rendszerbe, de nem jön nekik össze.
  12. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Üdv! Érdekes dolgot tapasztaltam. Ma töltöttem le egy játékot hivatalos helyről és a letöltésem sebessége kb 30 MBs volt, annak ellenére, hogy 500-as net van. Kb. 60 MB kellene lennie. De ezt betudom a távoli szerver kiszolgálásának, de az érdekesség letöltés közben megszólalt a telefon, a letöltés megszakadt, majd újraindult 1,9-2,0 MB sebességgel. A telefonálás befejezésekor ismételten megszakadt és újraindult 30MBs sebességgel- Ezt mi okozza? Amíg 250-es netem volt ilyet nem vettem észre.
  13. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Megtörtént a javítás, a karón és a modemnél is csatit cseréltek, jelenleg nincs hiba, megszűnt.
  14. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Igen, változatlanul Alkony u.
  15. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Az utóbbi pár napban azt tapasztaltam, hogy a hálózati kapcsolatnál megjelenik a sárga háromszög és nincs internet. Különböző okot ad a hibakereső (nincs ip cím, indítsam újra a modemet, DNS szolgáltató nem érhető el stb.) . Általában a számítógépet kell úraindítani, akkor helyreáll. A vezetékes telefon is rakoncátlankodik nem mindig tárcsáz be. Azt is tapasztaltam, hogy a modem minden ok nélkül újraindul. Valami okosságot kérek mi okozhatja?
  16. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Majd kipróbálom. Naponta kapcsolom be és ki a tabletet.
  17. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Huawei Mediapad 8 android 4.4
  18. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Tabletten szoktam nézni a TV műsort TVGO-val. Hosszabb idő után kb. 3-4 óra megszakad a kapcsolat és akármit csinálok (ujraindítás stb.) nem tud kapcsolódni hibát ad. Azonban, ha a WiFi módot váltok 5Ghz-ről 2.4Ghz-re vagy vissza mikor melyiken van úrja gond nékül csatlakozik a TVGO. Ez a Sagem beállítás, vagy korlátozás okozza, vagy TVGO bugja lehet?
  19. Szólok, hogy ha új tipusú személyigazolványotok van, akkor a születési hely után oda kell írni, hogy Magyarország vagy ami az igazolványon van. Csak a várost nem fogadja el.
  20. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Minden elismerésem a szerelőknek akik a karón, létrán dolgoznak a beállításokon.
  21. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Minden elismerésem a szerelőknek akik a karón, létrán dolgoznak a beállításokon.
  22. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Elég megbízhatatlanok megbízhatóságban, legalábbis nálam.. Én a harmadik garnitúrát használom Az első D-Linkes volt az valamiért elfüstölt kb 1 év után, igaz akkor vihar volt az éjjel. A második Trendnet volt. Ez is kb. 1 évet bírt. Ebből 3db volt, az egyik egy idő után dobta a kapcsolatot, másiknál eltűnt a lan. Jelenleg Netis-t használok kb. 2 éve. A végpontjára egy Gb-s switch van kötve. Erről kap netet az IPTV, televízió és egy számítógép. Kb. 60MB/s megy át minden tökéletesen működik egy időben is.
  23. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Tudom, de nem mükszik, ahogy írod. Az az érdekes, hogy előtte és utána is két csatornát nem használnak.
  24. Ferenc Szûcs

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Nálam a 2.4Ghz nem vált 40Mhz-re
×
×
  • Új...