Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Ferenc Szûcs

Tag
  • Tartalmak

    63
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Ferenc Szûcs posztolt

  1. Újfent itt vagyok. Csináltam egy kis fejlesztést. Asztali gépbe tettem PCIE ax-es WiFi, a laptopba eleve az volt. Közbe iktattam Huawei ax3-as routert, ami egyesíti a 2.4-es és 5-ös WiFi-t ezzel nyomtató kérdés kilőve. Az viszont továbbra is fentáll, hogy időközűnkként a net megszakad, továbbá böngészés közben amennyiben nem mindjárt olvassa be az oldalt annyira lefogja az 1 gigás netet, hogy  stream szolgáltatás leáll, a Telekom Tv megszűnik. Ha nem tudja betölteni az oldalt megszakad a net, ha pedig sokára bejön az oldal helyreáll. A hiba okának mindig a DNS hibát adja. Szerintem a HGV gyengült el, az nem tudja kezelni a dolgokat. A HGV cserét lehet kérni?

  2. Adott egy asztali gép 1Gb hálókártyával és 1 usb WiFi sticks (ami a nyomtatóval van kapcsolatban), továbbá laptop WiFi kapcsolattal.

    A laptopon a telekom TV nézem, az asztalin böngészek. Esetenként előfordul.hogy egyes weblapok nem jönnek be, majd megszakad az internet DNS hiányt mutat. Ilyenkor  telekom tv is megszakad. Enyhébb esetben csak a laptopon megy el az internet. Ez a probléma csak a WiFi stick letiltása után nem jelentkezik.

    Véleményem szerint a szolgáltatói router kavar a dologban, nem tudja kezelni az eszközöket és ezért dobja  az internetet. Esetleg tud valaki ezt kezelő beállításokat.

  3. Nem tudom valójában volt-e 14 és 15-én hálózatkarbantartás Hódmezővásárhelyen, de tegnap óta kritikán aluli az internet elérés, kockásodik az IPTV telefon időnként eltűnik. A hálózati kapcsolatot nézve a letöltés SNR leesett 28-32dB-re a korábbi 43 körüliről. Időnként megjavul, újra rossz lesz. Bejelentettem hibára.

    Mindig olyankor van probléma mikor a szakik belepiszkálnak egy beállt rendszerbe, de nem jön nekik össze.

     

  4. A függetlenítés utáni állapotról lenne kérdésem.

    Telefon Windows mobile

    1. A függetlenítéshez kell egy másik szolgáltató kártyája és úgy kell beírni a kódot. Csak erre függetleníti a készüléket, vagy a harmadik szolgáltatóra is?

    2 A szoftverfrissítések eddig a telekom felülvizsgálata, módosítása révén jöttek, a függetlenítés után a frissítésbe belenyúl-e a Telekom, illetve a függetlenítéssel eltünnek-e a Telekom spcifikációk?

  5. Kb. két hete tapasztalom, hogy időközönként a WiFi 10-20mp megszakad, majd újra működik. Először a fix csatornára állított Wifi-t automata csatorna választásra állítottam. Úgy tünt, hogy helyreállt a kapcsolat, de egy idő után újra előjött. Próbáltam, hogy a tetején lévő gombbal kikapcsoltam, majd vissza,, ekkor is egy darabig jó volt, de újra csinálja a szakadást. Van valami ötletetek?

×
×
  • Új...